• تاریخ انتشار : 1395/02/01 - 14:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 16
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری سمپوزیوم ارزیابی فناوری‌های سلامت، تجربه مشترک ایران و اسپانیا با حضور دکتر Ravina، استاد دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلا

سمپوزیوم "ارزیابی فناوری‌های سلامت، تجربه مشترک ایران و اسپانیا" با حضور دکتر Ravina Alberto Ruano، استاد برجسته دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلا و استاد مدعو دانشگاه هاروارد در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر اکبری ساری و دکتر تکیان رئیس و معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت، مدعوینی از وزارت بهداشت، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در این برنامه که چهارشنبه اول اردیبهشت برپا شد، حضور داشتند.
در حاشیه "سمپوزیوم ارزیابی فناوری سلامت، تجربه مشترک ایران و اسپانیا"، دکتر تکیان اظهار داشت: پیرو سفر هیأت دانشگاه علوم پزشکی تهران به اسپانیا و حضور در دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلا، فرصت تعامل با دکتر Ravina Alberto Ruano و دعوت از وی جهت حضور در دانشکده بهداشت فراهم شد.
معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت با بیان اینکه دکتر Ravina Alberto Ruano از اساتید اپیدمیولوژی و طب پیشگیری دانشگاه مذکور و فردی شناخته شده در حوزه ارزیابی فناوری‌های سلامت است، گفت: در همین راستا با حضور هیأت اسپانیایی در دانشگاه، بستر لازم برای برگزاری این سمپوزیوم ایجاد شد.
وی افزود: گروه سلامت جهانی و سیاست‌گذاری عمومی و موسسه ملی تحقیقات سلامت کشور، دانشکده بهداشت را در برگزاری سمپوزیوم مذکور همراهی کرده‌اند.
دکتر تکیان تصریح کرد: بخش نخست این سمپوزیوم به ارائه تجربیات ارزیابی فناوری‌های سلامت ایران توسط دکتر مجدزاده، رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت کشور اختصاص یافت و در بخش بعدی نیز تجربیات اسپانیا در این زمینه بیان شد.
معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت با اشاره به اهمیت مقوله ارزیابی فناوری‌های سلامت در نظام سلامت کشور اظهار داشت: با توجه به منابع محدود در نظام سلامت امکان بهره‌برداری از تمامی تکنولوژی ها فراهم نیست برهمین اساس این ارزیابی‌ها به صورت شواهد محور به گزینش بهترین اقدامات با صرف هزینه کمتر کمک خواهد کرد.
وی همچنین از مهیا بودن امکان همکاری‌های گسترده‌تر با دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلا در این زمینه خبر داد و بیان داشت: در نشستی مشترک با دکتر Ravina Alberto Ruano در مورد فرصت‌های آموزشی مشترک، تربیت نیروی انسانی در مقاطع فوق‌لیسانس و PhD، انجام پروژه‌های تحقیقاتی و در نهایت تبادل اساتید و دانشجویان با رویکرد انتقال تجربیات به بحث و تبادل‌نظر می‌پردازیم.
دکتر تکیان ابراز امیدواری کرد برگزاری سمپوزیوم و نشست مشترک به پیشبرد اهداف دو کشور در زمینه ارزیابی فناوری سلامت با محوریت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و سانتیاگو دی کمپوستلا کمک کند./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 59570
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین