شورای مدیران معاونت بینالملل برگزار شد
بررسی موضوع ایجاد شعبه بینالملل دانشگاه در مجارستان
شورای مدیران معاونت بینالملل با بررسی موضوع راهاندازی شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که شنبه 29 مهر برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بینالملل دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بینالملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل و رسولزاده، رابط حراست معاونت بینالملل حضور داشتند.
دکتر عرب خردمند در ابتدا با اشاره به تلاش دانشگاه برای ایجاد شعبه بینالملل در مجارستان از حدود سه سال پیش، اظهار داشت: با توجه به رویکرد مثبت سفیر جدید ایران در این کشور که از یک سال و نیم پیش فعالیت خود را آغاز کرده، پیگیریها وارد مرحله جدیدی شد.
معاون بینالملل دانشگاه همچنین از دیدار قائممقام سفیر ایران در مجارستان با مسئولان وزارت آموزش عالی این کشور خبر داد و تصریح کرد: علیرغم پیگیریهای انجام شده و علاقمندی سفارت ایران برای ورود به این موضوع، مدتی پیش قانون جدیدی در مجارستان تصویب شد که ایجاد شعب دانشگاههای خارجی را با موانعی روبرو کرد.
وی افزود: طبق این قانون راهاندازی شعبه دانشگاههای خارجی منوط به توافق میان دولتها شده است.
دکتر عرب خردمند با بیان اینکه پیگیری موضوع راهاندازی شعبه دانشگاه در بوداپست از طریق مدیرکل شمال و شرق اروپای وزارت امور خارجه کشورمان نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تلاش میشود از این طریق توافق میان دولتها در زمینه شعب خارجی شفاف شود.
در ادامه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، مجارستان را کشوری مناسب برای ایجاد شعبه بینالملل دانشگاه عنوان کرد و گفت: حضور نخستوزیر این کشور در مراسم گرامیداشت مقام پروفسور سملوایز به میزبانی دانشگاه و دیدار با مقام معظم رهبری حاکی از وجود زمینههای مناسب برای همکاریهای دانشگاهی است.
وی یادآور شد: با توجه به قول مساعد رئیس کالج اوسینای بوداپست مبنی بر ایجاد بستر راهاندازی دفتر دانشگاه، به نظر میرسد این راهکار به توسعه تعاملات آتی کمک شایان توجهی خواهد کرد.
در پایان دکتر عرب خردمند با موثر خواندن فعالیتهای مشترک با دانشگاههای مجارستان، خاطرنشان کرد: معرفی توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه و ایجاد فرصتهای بیشتر در مسیر بینالمللی سازی دانشگاه در سایه این قبیل از فعالیتها امکانپذیر خواهد بود.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان