• تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 10:25

بازدید رئیس دانشکده توانبخشی از دانشگاه سبطین (شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا)

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به منظور بررسی وضعیت توانبخشی دانشگاه سبطین (شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا)، از این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقل از دانشکده توانبخشی، دکتر خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی روز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 از دانشگاه سبطین در کربلا بازدید و وضعیت توانبخشی این دانشگاه را بررسی کرد.
در جریان این بازدید ابتدا نشستی با حضور دکتر فارس حسن اللامی رئیس عراقی دانشگاه سبطین، دکتر مهدی شفیعی ثابت معاون علمی دانشگاه سبطین، مهندس جواد رفیع مدیرکل دفتر ریاست این دانشگاه و دکتر سیامک بشردوست نماینده دانشکده توانبخشی در دانشگاه سبطین برگزار شد.
در این نشست ضمن مرور برنامه های پیش رو، در خصوص تسهیلات اساتید، چالش های مربوط به رفت و آمد اساتید و افزایش سطح کیفی آموزش دانشجویان بحث و تبادل نظر شد.
همچنین مقرر شد برای توسعه فعالیت های آینده، جدول زمان بندی تهیه شود.
دکتر خاتون آبادی به همراه دکتر فارس، دکتر شفیعی، دکتر بشردوست و جمعی از اساتید رشته های توانبخشی در جلسه ای با حضور دانشجویان توانبخشی حضور یافت و ضمن ارائه وضعیت تدریس توانبخشی، به پرسش های دانشجویان در این حوزه پاسخ داد.
وی همچنین از روند پیشرفت ساخت ساختمان دانشکده توانبخشی در دانشگاه سبطین بازدید کرد.

خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی احراز

• گروه خبری : اخبار معاونت