• تاریخ انتشار : 1402/11/08 - 17:14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید دکتر سید مهدی رضایت از مرکز آزمون الکترونیک پردیس کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، از مرکز آزمون الکترونیک پردیس بین‌الملل دانشگاه در جزیره کیش بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این بازدید که چهارشنبه 4 بهمن 1402 صورت گرفت؛ دکتر سید مهدی رضایت با همراهی مهندس شیرین حسینی، سرپرست امور اجرایی شعبه جزیره کیش، از مرکز آزمون الکترونیک پردیس کیش دانشگاه بازدید کرد.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان، پس از اتمام آزمون، با کارشناسان و مسئولان حوزه آزمون و دانشجویان گفتگو کرد و از روند اجرایی برگزاری امتحانات مطلع شد.
این بازدید در پی برگزاری امتحانات پایان‌ترم نیمسال اول سال تحصیلی 1403- 1402 دانشجویان بین‌الملل مشغول به تحصیل در پردیس بین‌الملل شعبه جزیره کیش دانشگاه انجام شد.
دانشجویان بین الملل پردیس کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با دانشجویان بین‌الملل مشغول به تحصیل در دانشکده‌های دانشگاه در تهران، به‌صورت آزمون الکترونیک در امتحانات پایان‌ترم شرکت می‌کنند.