• تاریخ انتشار : 1395/08/16 - 19:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 18
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توسعه روابط دانشگاهی روی داد/ دیدار روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و ایندیانای آمریکا

دکتر علی جعفریان، با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران و گسترش همکاری‌های مشترک، با دکتر ناصر پایدار، رئیس دانشگاه ایندیانای آمریکا دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که یکشنبه 16 آبان برگزار شد، دکتر عرب خردمند و دکتر جلیلی، معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر سیاسی و دکتر محمودی، رئیس و معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر رضایی زاده و دکتر کاظمی، رئیس و معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی، دکتر عطارباشی و دکتر شادمهر، رئیس و معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی، دکتر اکبری ساری، رئیس دانشکده بهداشت، دکتر احمدیان، رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر رضایی و دکتر خامی، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی نیز حضور داشتند.

در آغاز، دکتر پایدار ضمن تشکر از فرصت پیش‌آمده، به سوابق همکاری دانشگاه ایندیانا با دانشگاه تهران (زیرمجموعه وزارت علوم) از 12 سال پیش اشاره کرد و بیان داشت: بعد از تلاش‌هایی که برای برگزاری دوره‌های مشترک توسط دو دانشگاه صورت گرفت خوشبختانه حدود 80 دانشجوی ایرانی موفق به اخذ مدرک مشترک تحصیلی شدند.

رئیس دانشگاه ایندیانا تصریح کرد: حدود یک سال و نیم پیش در راستای پیگیری همین زمینه‌های همکاری به ایران سفر کردم که فرصتی برای دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و شناسایی بسترهای تعامل مشترک ایجاد شد.

وی هدف اصلی خود از حضور در این گردهمایی را توسعه روابط با دانشگاه علوم پزشکی تهران و علاقمندی برای آشنایی با ظرفیت‌ها موجود در دانشکده‌های زیرمجموعه عنوان کرد.

در ادامه، روسا و معاونان بین‌الملل دانشکده‌های حاضر به معرفی بخشی از توانمندی‌ها و ارائه پیشنهادات برای همکاری‌های مشترک پرداختند.

دکتر احمدیان، با بیان اینکه دانشکده فناوری‌های نوین دارای پنج گروه آموزشی است، گفت: در برخی رشته‌های این دانشکده تفاوت‌هایی از نظر مقاطع تحصیلی با دانشگاه ایندیانا وجود دارد که پیشنهاد می‌شود برای مقطع‌های مشابه، برگزاری دوره‌های منتهی به مدرک مشترک در دستور کار قرار گیرد.

وی همچنین Neuroimaging را به عنوان یکی از گرایش‌های رشته علوم اعصاب معرفی کرد و بیان داشت: دانشکده فناوری‌های نوین سال آینده در این گرایش دانشجو جذب خواهد کرد که با توجه به وجود معادل آن در دانشگاه ایندیانا، فرصت مناسبی برای همکاری خواهد بود.

معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی نیز به سوابق موفق این دانشکده در فعالیت‌های بین‌المللی اشاره  و  نسبت به برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و یا کارگاه‌های آموزشی مرتبط با طب سنتی ایرانی در دانشگاه ایندیانا اعلام آمادگی کرد.

دکتر کاظمی افزود: دانشکده طب سنتی امکان پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته‌های موجود را دارد. ضمن اینکه به نظر می‌رسد انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک تبادل تجربیات را ممکن می‌سازد.

در ادامه، دکتر محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز با معرفی این دانشکده از علاقمندی برای ایجاد دوره تخصص تغذیه (Registered Dietitian) با همکاری دانشگاه ایندیانا خبر داد.

وی افزود: دانشگاه ایندیانا در برگزاری دوره مذکور از تجربیات ارزشمندی برخوردار است که در صورت آموزش به اساتید و دانشجویان، شرایط برگزاری دوره‌های منتهی به مدرک مشترک در آینده وجود خواهد داشت.

دکتر خامی نیز با اشاره به شباهت‌های گروه‌های آموزشی دانشکده‌های دندانپزشکی دو دانشگاه، گفت: به منظور توسعه تعاملات، ایجاد دوره‌های فلوشیپ Dental Informatics و Preventive Dentistry با همکاری این دانشگاه آمریکایی پیشنهاد می‌شود.

معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی با ابراز علاقمندی برای گذراندن بخشی از دوران تحصیل دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ایندیانا، یادآور شد: برگزاری سمینارهای یکروزه آنلاین میان گروه‌های آموزشی دو دانشکده، تبادل تجربیات را به همراه خواهد داشت.

دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی نیز پیشنهاد تعریف دوره‌های ویژه دانشجویان بین المللی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ایندیانا را مطرح کرد.

وی با بیان تجربه موفق این دانشکده در آموزش مجازی دانشجویان با همراهی دانشگاه اوهایو، از آمادگی برای همکاری با دانشگاه ایندیانا در این زمینه خبر داد.

رئیس دانشکده بهداشت نیز با اشاره به بخشی از فعالیت‌های بین‌المللی این دانشکده، به جذب 45 دانشجوی خارجی و برگزاری دوره‌های مشترک بهداشت عمومی و مدرسه‌های تابستانی در بعد بین‌المللی اشاره کرد.

دکتر اکبری ساری همچنین با معرفی دوره MPH، در خصوص برگزاری این دوره به صورت مشترک با دانشگاه ایندیانا اعلام آمادگی کرد.

دکتر جعفریان در جمع‌بندی مباحث مطرح شده گفت: هم اکنون حدود 5 درصد از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بین‌المللی هستند و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2018 تعداد آن‌ها به یک هزار نفر برسد.

رئیس دانشگاه با اشاره به علاقمندی متقاضیان کشورهای منطقه و آفریقایی برای تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشنهاد برگزاری دوره‌های مشترک برای دانشجویان بین‌المللی دانشگاه با همکاری دانشگاه ایندیانا را قابل بررسی دانست.

وی تصریح کرد: دانشجویان دکترای تخصصی نیز می‌توانند در قالب دوره فرصت مطالعاتی از تجربیات این دانشگاه استفاده کنند.

دکتر جعفریان همچنین Joint Research را نیز یکی دیگر از بسترهای موجود برای تعامل دو دانشگاه دانست و نسبت به بازدید هیأت دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشگاه ایندیانا و همکاری‌های گسترده‌تر ابراز تمایل کرد.

دکتر پایدار نیز بر بررسی بیشتر زمینه‌های همکاری اعلام‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد.

وی در پایان موضوع بازدید هیأت دانشگاه ایندیانا از ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران را مطرح کرد که با استقبال حاضران روبرو شد.

گفتنی است رئیس دانشگاه ایندیانا پیش از این نشست از دانشکده دندانپزشکی و مرکز تحقیقات فناوری بیومدیکال و روباتیک دانشگاه بازدید و در دیدار با مسئولان این دو مجموعه با فعالیت‌های آن‌ها آشنا شد.



خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : اخبار معاونت,دستاوردهای معاونت بین الملل
  • کد خبر : 259416
مریم زمان
تهیه کننده:

مریم زمان

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین