نشست مشترک دکتر Watanabe و دکتر خردمند برگزار شد
انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاههای علوم پزشکی تهران و ناگازاکی ژاپن
نشست مشترک دکتر Ikuya Watanabe، رئیس دپارتمان مواد دندانی دانشگاه ناگازاکی ژاپن و دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه با رویکرد انعقاد تفاهمنامه همکاریهای علمی و پژوهشی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل دانشگاه، در این نشست که یکشنبه 29 شهریور برپا شد، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر والانژاد از گروه مواد دندانی دانشگاه ناگازاکی و دکتر لطفی بخشایش، معاون بینالملل دانشکده فناوریهای نوین پزشکی نیز حضور داشتند.
دکتر عرب خردمند در آغاز به معرفی اجمالی دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1935میلادی با راهاندازی دانشکده پزشکی فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون متشکل از 12 دانشکده، 16 بیمارستان آموزشی، 44 کتابخانه و سه شبکه بهداشت و درمان در تهران است.
معاون بینالملل دانشگاه تعداد هیأتعلمی و دانشجویان دانشگاه را به ترتیب یک هزار و 650 و 14 هزار و 500 نفر تخمین زد و ادامه داد: دانشجویان این دانشگاه رتبههای برتر کنکور سراسری هستند ضمن اینکه دو درصد از ظرفیت پذیرفتهشدگان برای دانشجویان خارجی محفوظ است.
وی ساختار آموزش عالی ایران را متشکل از دانشگاههای زیرمجموعه دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست و هریک از دانشکده های زیرمجموعه دانشگاه را معرفی کرد.
دکتر عرب خردمند افزود: هم اکنون 90 مرکز تحقیقاتی، 15 قطب علمی، 6 موسسه تحقیقاتی و پنج مرکز رشد و فناوری در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
معاون بینالملل دانشگاه با بیان اینکه معاونت بهداشت دانشگاه با سه مرکز بهداشتی و درمانی، جمعیت قابل توجهی از جمعیت روستایی و شهری را پوشش میدهد، گفت: طبق سرشماری سال 2011 بیش از 2 میلیون و 700 هزار نفر امکان استفاده از خدمات این مراکز را دارند.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل نیز ضمن اشاره به رتبه دانشگاه در سطوح بینالمللی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران طبق رتبهبندی QS جایگاهی بین 300 تا400 جهانی و بنا بر رتبهبندی Thomson Reuters، رتبه 83 آسیا را دارد.
دکتر نکوفر با تأکید بر جایگاه قابلتوجه پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه در میان کشورهای منطقه، تصریح کرد: مراکز تحقیقاتی چون بیماریهای گوارش و کبد، اخلاق پزشکی و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه به عنوان قطبهای تحقیقاتی کشور و منطقه از اعتبار ویژهای برخوردار هستند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سالهای اخیر نگاه ویژهای به فعالیتهای بینالمللی سازی داشته است که بخشی از نتایج آن جذب 270 دانشجوی خارجی از 30 کشور مختلف است.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل ادامه داد: همچنین این دانشگاه تلاش کرده در راستای همکاریهای مشترک علمی و پژوهشی ارتباطات بینالمللی خود را با دانشگاهها و مراکز علمی در اروپا و آمریکا توسعه دهد.
دکتر نکوفر به مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه همکاری کنسرسیوم اروپایی اراسموس نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در این برنامه با 9 دانشگاه اروپایی امکان تبادل اساتید و دانشجویان وجود دارد.
وی همچنین در خصوص همکاریهای مشترک با دانشگاه ناگازاکی ژاپن نیز اعلام آمادگی کرد.
دکتر Ikuya Watanabe، رئیس دپارتمان مواد دندانی دانشگاه ناگازاکی ژاپن نیز علاقمندی خود را برای تعاملات دانشگاهی اعلام و ابراز امیدواری کرد تفاهمنامه مشترک زمینهساز این همکاریها شود.
در پایان این نشست تفاهمنامه مشترک همکاری با امضاء رئیس دانشگاه ناگازاکی به دکتر عرب خردمند تحویل داده شد تا توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز امضاء شود.
رئیس دپارتمان مواد دندانی دانشگاه ناگازاکی ژاپن در ادامه از گروه ژنتیک پزشکی دانشکده پزشکی و پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه بازدید و طی نشستهایی مشترک با بخشی از فعالیتها و توانمندیهای آنها آشنا شد.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان