• تاریخ انتشار : 1402/11/09 - 14:52

دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان اساتید و مسئولان دانشگاه محمدیه اندونزی

اساتید و مسئولان دانشگاه محمدیه کشور اندونزی از مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند

هیئت ۶ نفره اساتید و مسئولان دانشگاه محمدیه کشور اندونزی، از مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این دیدارها که یک‌شنبه 8 بهمن 1402 صورت گرفت؛ دکتر محمود بیگلر و دکتر شادی یوسفیان به ترتیب رئیس و معاون اجرایی مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی، دکتر محمد رئوفی، مدیرعامل شرکت نارین طب و زهرا قهرمانی، کارشناس امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل دانشگاه نیز حضور داشتند.
در آغاز جلسه، دکتر یوسفیان و دکتر رئوفی، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، از حضور آنان در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی قدردانی کردند و به ارائه گزارشی از فعالیت‌های مرتبط پرداختند.
دکتر یوسفیان ضمن اشاره به تولید بیش از 150 محصول با تکنولوژی بالا در مرکز رشد، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های 20 ساله مرکز رشد پرداخت.
در ادامه پیرامون موضوع اهمیت وجود مراکز رشد و انکوباتورها در کشورها گفتگو و تبادل نظر شد.
پس‌ازاین نشست، اساتید و مسئولان دانشگاه محمدیه اندونزی از کلین روم پچ پوستی ترمیم زخم‌های دیابتی، تولید اسپری های پودر خشک تنفسی و کلین روم در حال ساخت دیگری در این مرکز بازدید کردند.
پس از بازدید، نشست دیگری با حضور دکتر بیگلر، رئیس مرکز برگزار شد.
در این جلسه نیز راه‌های همکاریهای مشترک دانشگاهی ایران و اندونزی و اجرای پروژه‌های مشترک بین دو دانشگاه مورد گفتگو و بررسی قرار گرفت.
اهدای یادبود مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، توسط دکتر بیگلر به اعضای هیئت اعزامی دانشگاه محمدیه اندونزی پایان‌بخش این برنامه بود.