• تاریخ انتشار : 1396/03/09 - 11:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

شورای مدیران معاونت بین‌الملل برگزار شد

ارائه گزارش نخستین حضور نمایندگان دانشگاه در اجلاس انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا به میزبانی اندونزی

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش حضور نمایندگان دانشگاه در شصت و یکمین اجلاس انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL) و تشریح وضعیت بازاریابی اینترنتی دانشگاه بر روی وب‌سایت‌های معتبر بین‌المللی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که شنبه 6 خرداد برپا شد، دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی به حضور خود و دکتر عزیزی، رئیس واحد زبان کالج  بین‌الملل دانشگاه در شصت و یکمین اجلاس انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL) به میزبانی دانشگاه حسن‌الدین ماکاسار اندونزی اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران دسامبر 2016 به عضویت این انجمن درآمد و نخستین تجربه حضور در میان دانشگاه‌های عضو را 26 تا 29 اردیبهشت 96 تجربه کرد.
وی با اشاره به اینکه انجمن مذکور در سال 1956 میلادی در بانکوک فعالیت خود را آغاز کرده است، اظهار داشت: به مرور حوزه فعالیت انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا گسترش یافته و هم اکنون 200 دانشگاه از 28 کشور جهان عضو آن هستند.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی ادامه داد: هدف اصلی ASAIHL، کمک به مؤسسات عضو انجمن برای تقویت خود و دست یافتن به تمایزی بین‌المللی در آموزش، پژوهش و خدمات عمومی است تا در راستای این هدف، قدرت خود را با دیگر نهادها و در کل منطقه به اشتراک بگذارند.
دکتر شادمهر با بیان اینکه اجلاس انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا سالی دو بار در کشورهای عضو برگزار می‌شود و ماحصل آن‌ها مصوبات و قطعنامه‌هایی است که اقدامات شش ماه آینده این انجمن را مشخص می‌کند، گفت: نمایندگان 16 دانشگاه از جمله دانشگاه آزاد اسلامی اعضای هیأت‌مدیره انجمن مذکور را تشکیل می‌دهند.
وی در ادامه به ارائه توضیحاتی در خصوص حضور نمایندگان دانشگاه در جلسه هیأت‌مدیره انجمن مذکور پرداخت و بیان داشت: شرکت در این گردهمایی زمینه‌ساز شناخته شدن هر چه بیشتر دانشگاه و ارائه پیشنهادات تهیه پروپوزال جایزه ASAIHL در حیطه پزشکی و تغییراتی در ژورنال این انجمن شد.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی با بیان اینکه همچنین در حاشیه شصت و یکمین اجلاس انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا امکان دیدار با روسا، نمایندگان و مسئولان بین‌الملل تعدادی از دانشگاه‌های عضو فراهم شد، ادامه داد: به نظر می‌رسد پیگیری ارتباط موثر با افراد شناسایی شده و تعیین نقاط قوت و ضعف هریک از دانشگاه‌های هدف جهت تعاملات آتی با کشورهای اندونزی، مالزی، فیلیپین، سریلانکا و هنگ‌کنگ حائز اهمیت خواهد بود.
دکتر شادمهر همچنین به ارائه سخنرانی دکتر عزیزی با عنوان (The Case of TUMS)of Higher Education Iran   Internationalization در این اجلاس خبر داد و اظهار داشت: این سخنرانی فرصت خوبی را برای آشنایی با ابعاد فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران به وجود آورد.
وی همچنین با اشاره به فرصت ایجاد شده برای بازدید از دانشکده پزشکی دانشگاه حسن الدین اندونزی، گفت: با توجه به گستردگی فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به نظر می‌رسد دانشگاه حسن الدین می‌تواند زمینه‌ساز توسعه تعاملات آکادمیک با کشور اندونزی باشد.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی در پایان از ASAIHL به عنوان دروازه‌ای مطمئن برای ورود به بازار آسیای جنوب شرقی یاد کرد.
در ادامه، حاضران دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را در خصوص گزارش ارائه شده بیان کردند.
بخش بعدی این نشست به ارائه گزارش بازاریابی اینترنتی دانشگاه بر روی وب‌سایت‌های معتبر بین‌المللی در راستای جذب دانشجویان خارجی اختصاص یافت و مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در این باره گفت: رشته مقاطع و دوره‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در 78 وب‌سایت معتبر بین‌المللی تبلیغ می‌شود.
دکتر شعبانی Find a Master، After School Africa، Go Abroad، Masters portal، Scholar Hub، Master Studies، Scholarship Database، Seeking Scholarship و Students.com را از جمله  وب‌سایت‌هایی معرفی کرد که تبلیغات دوره‌های آموزشی دانشگاه بر روی آن‌ها انجام می‌شود.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل افزود: برخی از این وب‌سایت‌ها به دانشگاه دسترسی داشبورد داده‌اند که امکان رصد مراجعات و تعداد آن‌ها را به وجود آورده است.
وی همچنین 10 برنامه آموزشی دانشگاه که براساس تبلیغات انجام شده بیش‌ترین تعداد متقاضیان خارجی را دارد معرفی کرد و گفت: پزشکی عمومی، دندانپزشکی عمومی، دکترای داروسازی، کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، هوشبری، کارشناسی پرستاری، دکترای تخصصی علوم تغذیه، اپیدمیولوژی و علوم آزمایشگاهی این رشته‌ مقاطع را تشکیل می‌دهند.
دکتر شعبانی تصریح کد: روند جذب دانشجویان بین‌المللی براساس درخواست‌های مطرح شده در سه رشته پزشکی عمومی، دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی کاملاً مثبت بوده است.
وی از آغاز بازاریابی ایمیلی (Email Marketing) طی سه ماه گذشته توسط معاونت بین‌الملل دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: در قالب این شکل از بازاریابی برای متقاضیانی که فرم درخواست تحصیل در دانشگاه را ناقص رها کرده‌اند ایمیل‌هایی جهت تکمیل ارسال می‌شود.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل ادامه داد: این در حالی است که با همکاری مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل اصلاحاتی در صفحه‌هایی از Application Form که متقاضیان زمان بیشتری را صرف پر کردن آن‌ها می‌کردند، انجام شد.
در این بخش نیز سؤالاتی از سوی حاضران مطرح و توسط دکتر شعبانی پاسخ داده شد.
توضیح اینکه دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر عزیزی، رئیس واحد زبان کالج بین‌الملل دانشگاه و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل  در این نشست حضور داشتند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 68587
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین