• تاریخ انتشار : 1398/04/03 - 10:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با همکاری معاونت‌های پژوهشی دانشگاه و پردیس بین‌الملل محقق شد

اختصاص گرنت‌های بین‌المللی سازی به اعضای هیأت‌علمی علاقه‌مند به فعالیت‌های پژوهشی بین‌المللی

دکتر احمد اسماعیل‌زاده، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل از تعریف گرنت‌های بین‌المللی سازی در راستای بین‌المللی سازی پژوهش و ترغیب محققان برای نخستین بار با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه خبر داد.


وی در گفتگو با روابط عمومی معاونت بین‌الملل با اعلام این خبر گفت: این گرنت‌ها در جلسه 21 خرداد ماه شورای پژوهشی دانشگاه به تصویب رسید.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل  با اشاره به اینکه گرنت‌های بین‌المللی سازی شامل انتشارات بین‌الملل، ثبت اختراع بین‌المللی و موفقیت در تجاری‌سازی بین‌المللی، جذب منابع خارجی برای انجام تحقیقات و جذب دانشجوی پسادکتری بین‌الملل است، اظهار داشت: گرنت انتشارات بین‌الملل مختص اساتیدی است که شش مقاله بین‌المللی نمایه شده در ISI ،PubMed یا Scopus در طول سال میلادی قبل داشته‌اند و حداقل در سه مقاله از این مقالات نویسنده اول یا مسئول باشند.
دکتر اسماعیل‌زاده افزود: نحوه محاسبه امتیاز هر مقاله بین‌المللی براساس دستورالعمل معاونت پژوهشی دانشگاه در خصوص گرنت هشت مقاله در یک سال برای اعضای هیأت‌علمی است و امتیاز مقالات بین‌المللی به عنوان نویسنده اول یا مسئول باید حداقل یک باشد.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل با بیان اینکه هر عضو هیأت‌علمی فقط یک‌بار می‌تواند تقاضای محاسبه امتیازات سال مربوطه را بدهد و محاسبه امتیاز گرنت مقالات بین‌المللی سال قبل تا پایان سال بعد میلادی امکان‌پذیر خواهد بود، اضافه کرد: در مورد مقالاتی که از پایان‌نامه یا پروژه مشترک منتج شده‌اند، امتیاز دو برابر منظور می‌شود.
وی همچنین به تشریح شرایط اخذ گرنت ثبت اختراع بین‌المللی و موفقیت در تجاری‌سازی بین‌المللی پرداخت و بیان داشت: اساتیدی که موفق به ثبت اختراع بین‌المللی در مراجع معتبر جهانی شده و این اختراعات به مرحله تجاری‌سازی رسیده باشد، امکان استفاده از این گرنت را خواهند داشت.
دکتر اسماعیل‌زاده تصریح کرد: در ثبت این اختراعات، فرد باید به عنوان عضو هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی شده باشد.
وی با تأکید بر اینکه اعضای هیأت‌علمی دانشگاه که طی یک سال اخیر منابع بین‌المللی را برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی جذب کرده باشند، می‌توانند از گرنت جذب منابع خارجی برای انجام تحقیقات استفاده کنند، افزود: از تاریخ اخذ این گرنت نباید بیش از یکسال سپری شده باشد و گرنت‌های اخذ شده برای ارائه مقالات در کنگره‌ها و همایش‌ها شامل این ماده نمی‌شود.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل ادامه داد: این در حالی است که پیش‌بینی گرنت جذب دانشجوی پسادکترای بین‌المللی برای اساتید دانشگاه نیز شده و شرط اصلی آن پذیرش دانشجویانی است که ملیت غیرایرانی داشته باشند و ایرانیان مقیم خارج از کشور که دارای تابعیت دوگانه‌اند، شامل این گرنت نخواهند شد.
دکتر اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: گرنت جذب دانشجوی پسادکترای بین‌المللی در قالب حمایت معاونت بین‌الملل دانشگاه از پروژه‌ای است که دانشجوی پسادکتری بین‌الملل بر روی آن کار خواهد کرد.
وی در پایان یادآور شد: اعضای هیأت‌علمی علاقه‌مند به استفاده از گرنت‌های بین‌المللی می‌توانند درخواست خود را همراه با مدارک مورد نیاز به معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل ارسال و جهت کسب اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر در این خصوص با شماره 88953097 (سرکار خانم ضمیری) تماس حاصل کنند


خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 274257
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین