گزارش فعالیتهای بینالمللی دانشکده پرستاری و مامایی در شورای مدیران معاونت بینالملل تشریح شد
شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه گزارش فعالیتهای حوزه بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی و طرح مباحث مربوط به اقدامات بینالمللی این دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر سیلانی، معاون بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی در آغاز این نشست که شنبه 17 شهریور برپا شد، به ورود این دانشکده از سال 2011 به عرصه بینالمللی سازی با جذب سه دانشجوی عراقی اشاره کرد.
وی مجموع دانشجویان بینالمللی این دانشکده را 44 نفر از 10 کشور اعلام کرد و اظهار داشت: از این تعداد 22 دانشجو در مقطع کارشناسی، 12 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 10 دانشجو نیز در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند.
معاون بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی تصریح کرد: این در حالی است که رشته مقطع کارشناسی پرستاری با 34 دانشجو از اقبال بیشتری میان متقاضیان بینالمللی برخوردار است.
دکتر سیلانی ادامه داد: از آغاز فرآیند جذب دانشجویان بینالمللی تاکنون، 18 دانشجو فارغالتحصیل شدهاند که یک نفر از آنها در مقطع کارشناسی، 4 نفر دکترای تخصصی و 13 نفر نیز در مقطع کارشناسی ارشد تحصیلکردهاند.
وی با بیان اینکه در سال 96، دانشکده پرستاری و مامایی به 38 متقاضی خارجی پذیرش داده است، گفت: تعداد 20 دانشجو از پذیرفتهشدگان ثبتنام کرده و مشغول به تحصیل شدهاند.
معاون بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی افزود: همچنین این دانشکده به 13 متقاضی رشته پرستاری و یک متقاضی رشته مامایی برای فوریه 2019 پذیرش داده است.
دکتر سیلانی بخش بعدی صحبتهای خود را به ارائه اطلاعاتی در خصوص طرحهای تحقیقاتی بینالمللی اختصاص داد و گفت: در حال حاضر تعدادی طرح تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی با مشارکت همکار بینالمللی از کشورهای انگلیس، برزیل، ایتالیا و آلمان در دست اجرا هستند.
وی با اشاره به اهمیت افزایش مهارت اعضای هیأتعلمی در زمینه پروپوزال نویسی، از تلاش معاونت بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی برای برگزاری کارگاههای مربوط به این حوزه در سال جاری خبر داد.
معاون بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی در ادامه به شرکت دو نفر از اعضای هیأتعلمی این دانشکده در دوره فرصت مطالعاتی خارج از کشور طی سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: این اساتید پس از بازگشت در قالب کارگاههای دو تا چهار ساعته تجربیات خود را با سایر اعضای هیأتعلمی به اشتراک گذاشتند.
دکتر سیلانی با تأکید بر اینکه همچنین در سال 96 یکی از دانشجویان دانشکده در کنگرهای خارج از کشور شرکت کرد، گفت: به نظر میرسد تمایل دانشجویان برای حضور در دوره فرصت مطالعاتی و کنگرههای خارج از کشور کاهش یافته که باید راهکارهایی در این باره پیشبینی شود.
وی از استقبال دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی از برنامه دو استاد راهنما برای هدایت مشترک رساله دانشجوی دکترای تخصصی(Cotutelle PhD Program) خبر داد و تصریح کرد: مدارک و شرایط دو دانشجوی این دانشکده در حال بررسی و نهایی شدن است ضمن اینکه یکی از دانشجویان بینالمللی دانشگاه نیز تمایل زیادی برای شرکت در این برنامه دارد.
معاون بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی همچنین در خصوص فعالیت دو دانشجوی این دانشکده که دارای اساتید مشاور بینالمللی هستند، توضیحاتی ارائه کرد.
دکتر سیلانی با بیان اینکه برای دو دانشجوی دیگر نیز درخواست استاد مشاور بینالمللی ارائه و نظر مساعد طرف خارجی را از طریق ایمیل دریافت کردهایم، افزود: این شکل از همکاریها به جهت تهیه و انتشار مقالات مشترک بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
وی به شرکت شش عضو هیأتعلمی این دانشکده طی سال 96 در کنگرههای خارج از کشور اشاره کرد و گفت: کشورهای آمریکا، چین، کانادا، سنگاپور، تایلند و امارات میزبان این کنگرهها بودهاند.
معاون بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی اضافه کرد: هیأتی پنج نفره از گروه روان پرستاری نیز در قالب سفری برنامهریزیشده به کشورهای نروژ و هلند سفر کردهاند و پس از بازگشت تجربیات خود را در اختیار سایر هیأتعلمی دانشکده قرار دادهاند.
دکتر سیلانی همچنین از نشست اساتید و دانشجویان با دانشجویان مسیحی در آغاز سال 2018 میلادی، برپایی ضیافت افطار مشترک دانشجویان ایرانی و خارجی، برگزاری دوره کوتاهمدت برای دو دانشجوی عراقی، بازدید هیأت اعزامی وزارت بهداشت عراق از دانشکده پرستاری و مامایی و رایزنی در خصوص تعریف برنامه آموزشی مشترک، آغاز رسمی فعالیت شبکه بینالمللی مراقبتهای یکپارچه پرستاری یوسرن، حضور هیأت دانشگاه هاولر کردستان عراق در دانشکده پرستاری و مامایی و تصویب کوریکولوم ارشد مامایی برای سه گرایش به عنوان سایر فعالیتهای انجام شده در این دانشکده یاد کرد.
وی بخش پایانی صحبتهای خود را به تشریح مسائل عمده و پیش روی حوزه بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی اختصاص داد.
در ادامه، اعضای شورای مدیران به طرح سؤالات مورد نظر خود پرداختند و راهکارهایی را در خصوص مباحث مطرح شده بیان کردند.
دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه نیز با مثبت ارزیابی کردن فعالیتهای انجام شده توسط معاونت بینالملل دانشکده پرستاری و مامایی به سفر رئیس و هیأت دانشگاه به عراق و زمینههای موجود برای همکاری در حوزه پرستاری اشاره کرد.
وی تصریح کرد: طی این سفر امکان ملاقات با وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق و معاون امور بینالملل این وزارتخانه، بازدید از بیمارستان امام علی (ع) نجف و دیدار با روسای تعدادی از دانشگاههای این کشور فراهم شد.
معاون بینالملل دانشگاه ادامه داد: بیمارستانهای عراق با کمبود نیروی متخصص در حیطه پرستاری مواجه هستند ضمن اینکه درخواستهایی از سوی دانشگاههای این کشور برای برگزاری دورههای تخصصی و کوتاهمدت در این رشته مطرح شد.
دکتر کردی در پایان از دکتر سیلانی خواست تعامل با مراکز علمی و دانشگاهی کشورهایی چون عراق و افغانستان که نیازهای جدی در حوزه پرستاری و مامایی دارند را در دستور کار قرار دهد.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر عباسی، مشاور معاون بینالملل دانشگاه، دکتر جعفریان، رئیس کالج بینالملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بینالملل، دکتر ضیایی، دکتر اسمعیل زاده و دکتر متوسلی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل، دکتر رضایی و دکتر سیلانی، معاونان بینالملل دانشکدههای پزشکی و پرستاری و مامایی، دکتر معراجی، دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل دانشگاه، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی و رسولزاده، مسئول حراست معاونت بینالملل در این نشست حضور داشتند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال نظر