• تاریخ انتشار : 1401/12/09 - 13:22
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 145
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه اهمیت بین المللی سازی در آموزش و پژوهش در دانشکده طب ایرانی برگزار شد

الگوها و شاخص های بین المللی سازی در دانشگاه و لزوم و اهمیت آن برای استادان و دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران تببین شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، کارگاه اهمیت بین المللی سازی در آموزش و پژوهش توسط مدیریت روابط بین الملل دانشگاه به میزبانی معاونت بین الملل دانشکده طب ایرانی و با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین الملل معاونت بین الملل، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی و استادان و دانشجویان این دانشکده، چهارشنبه 19 بهمن 1401، در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر نکوفر با بیان این مطلب که دانشکده طب ایرانی همواره جزو دانشکده های پیشرو در فعالیت های بین المللی بوده است، گفت: ظرفیت های دانشکده طب ایرانی برای حضور در عرصه بین المللی بسیار زیاد است و زمینه هایی در این دانشکده وجود دارد که در بسیاری از دانشکده های دیگر نیست.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه با تأکید بر اینکه در دانشگاه علوم پزشکی تهران استادانی هستند که قطب جهانی هستند و حضور آنها می تواند بسیار در عرصه فعالیت های بین المللی مؤثر باشد، افزود: در دانشکده طب ایرانی هم استادانی داریم که جایگاه بین المللی دارند و باید از فرصت حضور آنها استفاده کنید.
در ادامه جلسه، گروه کارشناسان مدیریت روابط بین الملل به ارائه مباحث تخصصی پرداختند.
مدل ها و الگوهای بین المللی سازی، شاخص های بین المللی سازی در آموزش عالی، پارامترهای اثرگذار و ابعاد بین المللی سازی دانشگاه، و راهکارهای سیاستگزاری در این حوزه مطرح شد.
در ادامه، فرآیند پروژه های تبادل دانشجو، استاد و کارشناس در حوزه بین الملل دانشگاه به تفصیل بیان شد.
مبحث علم سنجی و نظام های رتبه بندی دانشگاهی و همچنین جایگاه دانشکده طب ایرانی در نظام رتبه بندی دانشگاه در ادامه به مخاطبان ارائه شد.
تفاهم نامه ها و قراردادهای بین المللی دانشگاه، برنامه کوتوتل، تشریفات بین الملل و اتیکت جلسات، اتاق ها و میزهای همکاری های علمی دانشگاه با سایر کشورها، و بین المللی سازی آموزش و آموزش های مبتنی بر یادگیری الکترونیک از دیگر مباحثی بود که در این کارگاه ارائه شد.
دکتر آیتی نیز در این جلسه، پس از معرفی فعالیت های معاونت بین الملل و دفتر روابط بین الملل این معاونت، دانشکده طب ایرانی را دانشکده ای ویژه خواند و گفت: دانشکده طب ایرانی به دلیل اینکه دانشکده ای post graduate است، ظرفیت بزرگی برای فعالیت های بین المللی دارد. حضور اساتید برجسته در این دانشکده هم جایگاه ویژه ای برای آن ایجاد کرده است.
معاون بین الملل دانشگاه در ادامه افزود: طب ایرانی و داروسازی سنتی سرمایه ای ملی هستند که می توانند منبع ارزشمندی برای حضور در عرصه بین المللی باشند. تاریخ علوم پزشکی نیز افتخار تمدنی هر ایرانی است و می بایست از این داشته های فرهنگی دانشی بیشتر بهره ببریم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 227251
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین