کارگاه آشنایی با فرآیندهای جدید مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل ویژه کارشناسان بینالملل دانشکدهها برگزار شد
کارگاه آشنایی کارشناسان بینالملل دانشکدهها با فرآیندها و دستورالعملهای جدید مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این کارگاه که دوشنبه 29 مهر 98 برپا شد، دکتر محمود قاضی خوانساری، مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دکتر محمدمهدی فیضآبادی، مسئول امور بورسها و مأموریتهای آموزشی در مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل نیز حضور داشتند.
رویا انصاری پور، کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بینالملل معاونت بینالملل در خصوص برگزاری این کارگاه گفت: هدف اصلی آشنایی کارشناسان حوزه بینالملل با فرآیندها و دستورالعملهای مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی بود که در طول یک سال اخیر دستخوش تغییراتی شدهاند.
وی این دستورالعملها را شامل دوره فرصت مطالعاتی، شرکت و ارائه مقاله در همایشها، سفرهای برنامهریزیشده و بورس تکمیلی دانشجویان عنوان کرد و بیان داشت: از اول مهرماه 97 به دنبال نوسانات ارزی تغییراتی در دستورالعملهای مذکور ایجاد و نحوه پرداخت تسهیلات دورههای اعزام به خارج از کشور از دلاری به ریالی تبدیل شد.
کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بینالملل معاونت بینالملل افزود: در کارگاه آشنایی با فرآیندهای جدید مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی توضیحاتی در خصوص تغییرات انجام شده در فرمهای آنلاین شرکت در دورههای اعزام به خارج از کشور نیز برای کارشناسان داده شد.
انصاری پور با بیان اینکه بخش بعدی کارگاه مذکور به معرفی آکادمی پورسینا اختصاص یافت، اظهار داشت: همچنین با توجه به پایگاه دادهای که از سفرهای خارج از کشور اعضای هیأتعلمی و دانشجویان توسط مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی در حال گردآوری است، از حاضران خواسته شد اطلاعات مورد نیاز را در قالب فرمهایی که به دانشکدهها ارسال شده هر شش ماه یکبار به این مدیریت ارسال کنند.
وی با تأکید بر ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات مختلف طی کارگاه مذکور توسط کارشناسان و مدیران حاضر، گفت: همچنین انتظارات مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل از حوزه بینالملل دانشکدهها چون مطالعه دستورالعملها و اطلاعرسانی فرآیندهای جدید و تغییرات اعمال شده در سطح دانشکدهها به ویژه در نشستهای مرتبط با اساتید و دانشجویان نیز مطرح شد.
کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بینالملل معاونت بینالملل اضافه کرد: با تکیه بر پیشنهاد مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه مقرر شد اطلاعرسانی لازم به دانشجویان دانشکدهها در خصوص اهمیت کسب نمره آیلتس یا تافل به منظور شرکت در دورههای اعزام به خارج از کشور انجام شود.
انصاری پور خاطرنشان کرد: همچنین قرار شد با رویکرد معرفی بهتر دانشگاه و ظرفیتهای آن در عرصههای بینالمللی بخش جدیدی به فرمهای آنلاین شرکت در کنگرههای خارج از کشور اضافه شود.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال نظر