• تاریخ انتشار : 1399/02/10 - 11:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 23
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

نهمین نشست دوره‌ای معاون بین‌الملل دانشگاه و معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها با ارائه برنامه عملیاتی شناور هفت دانشکده برگزار شد

نهمین نشست دوره‌ای معاون بین‌الملل دانشگاه و معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها با تشریح برنامه عملیاتی شناور حوزه بین‌الملل دانشکده‌های پزشکی، بهداشت، داروسازی، پیراپزشکی، توانبخشی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و پرستاری و مامایی برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که سه‌شنبه 9 اردیبهشت 99 از طریقSkyroom برگزار شد، دکتر آزاده شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی برنامه عملیاتی شناور حوزه بین‌الملل این دانشکده در سال 99 را ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه در حیطه آموزش بین‌الملل، ارائه با کیفیت 80 درصد دروس نظری به دانشجویان بین‌الملل به عنوان اولویت نخست مورد توجه قرار دارد، اظهار داشت: همچنین تلاش بر این است که یک دوره بین‌الملل کوتاه‌مدت ترجیحاً در رابطه با کرونا و دوره بین‌الملل مجازی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی تعریف و از اساتید مدعو بین‌المللی دانشکده برای تدریس دانشجویان استفاده شود.
دکتر شادمهر برگزاری وبینار آموزشی با کمک اساتید بین‌المللی و ارائه سخنرانی در حوزه مرتبط با کرونا را از جمله برنامه‌های تعریف شده در حیطه پژوهش دانست و افزود: با شیوع کرونا کمیته دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل دانشکده توانبخشی در برنامه‌های دانشجویی مجازی مشارکت داشته‌اند و این فعالیت‌ها با پیش‌بینی سخنرانی‌ها، تولید محتوا، تهیه فیلم و ایجاد صفحات در اینستاگرام و فیس‌بوک با موضوع COVID-19 تداوم خواهد داشت.
دکتر خاطره سیلانی، معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی نیز با تفکیک برنامه‌های تعریف شده به حیطه‌های  آموزش، پژوهش، گسترش همکاری‌های بین‌المللی و رفاهی- آموزشی، گفت: تهیه فیلم‌ها و مواد آموزشی مرتبط با محتوای کارآموزی‌های دانشجویان بین‌الملل و بارگذاری در سامانه نوید، رایزنی برای برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم دانشجویان بین‌الملل به صورت مجازی، مذاکره برای اجرای حداقل سه دوره آموزشی کوتاه‌مدت منجر به گواهی مشترک با همکاری یکی از دانشکده‌های پرستاری آلمان و ارزیابی کیفیت عملکرد آموزشی اساتید در ارائه دروس به‌صورت مجازی، در حیطه آموزش تعریف شده است.
وی تصریح کرد: در مسیر گسترش همکاری‌های بین‌المللی، برگزاری حداقل یک مورد وبینار مشترک بین‌المللی با کشورهای همکار در اراسموس برای تبادل تجارب در زمینه کرونا، راه‌اندازی دوره مشترک کارشناسی ارشد مامایی در دو گرایش با دانشگاه Hewler کردستان عراق و ادامه رایزنی با UBG آلمان به منظور یافتن دانشگاهی برای راه‌اندازی دوره کارشناسی پرستاری مدنظر قرار دارد.
معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی همچنین از ادامه فعالیت دانشجویان بین‌الملل دانشکده در کمپین مبارزه با کرونا، مشاوره با واحد مارکتینگ بین‌الملل برای تغییر روند جذب دانشجو و طرح درخواست به اعضای هیأت‌علمی دارای طرح پژوهشی مصوب مرتبط با کرونا برای به کار گرفتن همکار خارجی به عنوان برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در حوزه‌های رفاهی- آموزشی و پژوهشی یاد کرد.
پس از آن دکتر مریم محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با بیان اینکه تمرکز بر فعالیت‌های آموزشی آنلاین و مجازی در سال جاری، زمینه‌ساز پیش‌بینی بسترهایی در برنامه عملیاتی دانشکده شده است، افزود: در همین راستا فراهم آوری زیرساخت‌های مورد نیاز تولید محتوای الکترونیک بین‌المللی (مرتبط با کرونا)، کلاس‌های آموزشی آنلاین انگلیسی، آزمون مجازی انگلیسی، جلسات دفاع مجازی پایان‌نامه و سمینارهایی با حضور اساتید و دانشگاه‌های بین‌المللی در دستور کار قرار دارد.
وی از تلاش برای شناسایی دانشجویان خارجی که به دلیل بحران کرونا احتمال عدم بازگشت آن‌ها به دانشگاه وجود دارد، خبر داد و بیان داشت: این در حالی است که به منظور ارائه تمام دروس نظری به دانشجویان بین‌الملل از طریق سامانه نوید، کمک به جذب گرنت های بین‌المللی حوزه کرونا توسط اعضای هیأت‌علمی دانشکده، فعال‌سازی و حمایت از کمیته‌های دانشجویی بین‌الملل در زمینه کرونا، بازآرایی و توسعه شبکه‌های اجتماعی دانشگاه و مجازی‌سازی دروس نظری بر اساس دستورالعمل دانشگاه برنامه‌ریزی‌ شده است.
دکتر تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت نیز مهم‌ترین رویکرد در حیطه آموزش بین‌الملل طی سال 99 را کمک به مجازی‌سازی دروس برای دانشجویان خارجی عنوان کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری سه دوره کوتاه‌مدت مجازی نیز انجام شده که در این میان دوره مدیریت بحران با بازی‌سازی و تمرکز بر COVID-19 با همکاری گروه‌های مختلف آموزشی دانشکده و اساتید دیگر دانشگاه‌ها و ویژه مدیران و پزشکان منطقه و کنسرسیوم همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه‌های کشورهای همسایه پیشرفت قابل قبولی داشته است.
وی با تأکید بر اینکه برگزاری دو مدرسه تابستانی بین‌المللی با سوئیس و ایتالیا فعلاً به علت شیوع کرونا تا پاییز یا زمستان به تعویق افتاده است، افزود: در زمینه پژوهش، تشکیل دو کنسرسیوم بین‌المللی برای تحقیق در حیطه COVID-19 در دستور کار قرار دارد.
معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت ادامه داد: با همکاری سوئیس و هفت کشور دیگر یکی از این کنسرسیوم‌ها با هدف تبادل و انتقال تجربیات مرتبط با کرونا ایجاد و گرنت آن نیز ثبت شده است.
دکتر تکیان از ورود دانشکده بهداشت طی هفته‌های اخیر به پروژه Health 2 Action و تشکیل کنسرسیوم بین‌المللی آن با همراهی کشورهای پرتغال، ایتالیا، آلمان، اوگاندا و ترکیه نیز خبر داد.
سپس دکتر بهرام نیک منش، معاون بین‌الملل دانشکده پیراپزشکی ارائه با کیفیت دروس نظری به دانشجویان خارجی طبق برنامه آموزشی، دفاع آنلاین برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، هماهنگی با اساتید مدعو خارجی برای تدریس مجازی و تدوین حداقل یک دوره آموزشی کوتاه‌مدت مجازی را از برنامه‌های این دانشکده برای سال 99 دانست.
وی اضافه کرد: همچنین گسترش و تقویت برنامه‌های کمیته دانشجویی بین‌الملل و در صورت امکان ایجاد زیرساخت‌های مجازی، ارائه حداقل یک طرح پژوهشی بین‌المللی در زمینه COVID-19، به‌روزرسانی و ارتقاء وب‌سایت دانشکده، توانمندسازی کارکنان و اعضای هیأت‌علمی، مشارکت فعال در جلسات کمیته جذب و هماهنگی کامل با حوزه بین‌الملل برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی و ایجاد و تقویت زیرساخت‌های لازم جهت مجازی‌سازی فعالیت‌های بین‌المللی نیز در برنامه عملیاتی دانشکده پیراپزشکی دیده شده است.
دکتر نیما رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی نیز گفت: با شروع بحث کرونا و تعطیلات نوروزی فعالیت جدی برای تدریس مجازی دروس به دانشجویان بین‌المللی آغاز و خوشبختانه با همراهی معاونت آموزشی دانشکده بخش مهمی از کار انجام شده است.   
وی با اشاره به اینکه ارسال پرونده‌های متقاضیان خارجی مقاطع مختلف تحصیلی چون گذشته به گروه‌های آموزشی مربوطه ادامه دارد، بیان داشت: در صدد برگزاری جلسات کمیته جذب دانشجویان خارجی به صورت مجازی هستیم و همچنین با شرایط پیش رو برای ارائه سخنرانی اعضای هیأت‌علمی به زبان انگلیسی، جلسات شورای بورس دانشکده و نشست‌های فصلی شورای بین‌الملل دانشکده به شکل مجازی برنامه‌ریزی شده است.
معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی به حفظ ارتباط با همکاران و ذینفعان بین‌المللی با وجود اپیدمی کرونا در جهان اشاره کرد و از چاپ 8 مقاله بین‌المللی در زمینه COVID-19 تنها در آپریل 2020 خبر داد.
دکتر رضایی همچنین توضیحاتی در خصوص برگزاری وبینارهای بین‌المللی با همکاری گروه‌های مختلف آموزشی و اساتید همکار خارجی طی هفته‌های آتی ارائه کرد.

دکتر حمیدرضا ادهمی، معاون بین‌الملل دانشکده داروسازی نیز با بیان اینکه طی سال جاری پیگیر ارائه دروس مجازی دانشجویان خارجی طبق برنامه آموزشی و تدوین الگوی مدیریت آموزشی دانشجویان داروسازی هستیم، گفت: با رویکرد جذب بیش‌ازپیش دانشجویان خارجی تهیه بسته تجاری اختصاصی رشته داروسازی با همکاری مدیریت توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل مورد توجه قرار دارد.
وی به برنامه‌ریزی برای انجام پژوهش‌های مشترک بین‌المللی در زمینه COVID-19 اشاره و تصریح کرد: دانشکده داروسازی همچنین پیش‌بینی تدوین دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت مجازی منجر به گواهی و مدرک، اجرای برنامه مشترک آموزشی با عمان و قبرس و تدوین برنامه آموزشی فوق‌لیسانس علوم دارویی را برای سال 99 کرده است.
دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه در جمع‌بندی این نشست و با تکیه بر نکات مطرح شده توسط معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها، گفت: با تصمیم شورای آموزشی دانشگاه آزمون‌های دانشجویان به صورت مجازی برگزار خواهد شد و معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل نیز با تکیه بر وجود تفاوت‌هایی در مدل امتحانات گروه‌های مختلف آموزشی و دانشکده‌ها به دنبال روشی قانونی و اجرایی برای پیاده‌سازی آزمون‌های دانشجویان خارجی است.
وی با بیان اینکه کلاس‌های آموزشی زبان فارسی و انگلیسی چون سایر دروس با کیفتی قابل قبول در سامانه نوید بارگذاری شده است، اظهار داشت: طبق تصمیمات جدید حوزه آموزش دانشگاه، 100 درصد دروس تئوری دانشجویان می‌تواند به صورت آنلاین ارائه شود.
دکتر کردی در ادامه از معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها خواست با دانشجویان بین‌المللی که پس از شیوع کرونا از کشور خارج شده‌اند به هر شکل ممکن ارتباط برقرار کنند و از برنامه‌ریزی برای بازگشت این دانشجویان در تیرماه 99 خبر داد.
معاون بین‌الملل دانشگاه در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها در تدوین برنامه عملیاتی سال 99، توجه آن‌ها را به بررسی مجدد و در صورت لزوم تکمیل یا تغییر در برنامه‌ها جلب کرد.

 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 272554
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین