نشست مشترک معاون بینالملل دانشگاه و دومین گروه دانشجویان برگزیده پروژه اراسموس-مرحبا برگزار شد
نشست معاون بینالملل و دومین گروه برگزیدگان دانشگاه در پروژه اراسموس-مرحبا، با تقدیر از نخستین دانشجویان اعزامی برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل در جریان این دیدار که دوشنبه 25 مرداد انجام شد، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل نیز حضور داشت.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل در آغاز با ارائه مقدمهای هدف از برگزاری این نشست را تقدیر از نخستین گروه اعزامی دانشجویان دانشگاه به دانشگاههای اروپایی، تبادل تجربیات آنها با پذیرفتهشدگان جدید و بیان مهمترین مسائل و مشکلات پیش رو عنوان کرد.
در ادامه، پذیرفتهشدگان جدید به توضیح مسائل خود پرداختند و سارا اعلا، دانشجوی کارشناسی پرستاری و هستی منصوره انصار، دانشجوی PhD تغذیه به عنوان اولین دانشجویان اعزام شده، تجربیات خود را بیان کردند.
دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه نیز با بیان اینکه تجربه همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با کنسرسیوم همکاریهای بینالمللی اراسموس از حدود دو سال پیش با پذیرش سه دانشجوی دانشگاه جهت گذراندن بخشی از دوران تحصیل خود در دانشگاههای اروپایی آغاز شد، گفت: خوشبختانه این ارتباط در حال گسترش است و ما در سال جاری شاهد اعزام 15 دانشجو از دانشگاه خواهیم بود.
وی افزود: این در حالی است که برای نخستین بار حضور دانشجویانی از اروپا برای گذراندن دورهای تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی تهران رقم خواهد خورد.
دکتر عرب خردمند خطاب به دانشجویان حاضر با اشاره به اینکه دانشگاه در مراحل نخست همکاری با کنسرسیوم همکاریهای بینالمللی اراسموس قرار دارد و در این مسیر باید سعهصدر و صبر بیشتری داشته باشیم، اظهار داشت: همه باید بپذیریم که این تنها شرکت در یک دوره آموزشی خارج از کشور نیست بلکه مشارکت در یک پروژه جدید در دانشگاه و امکانی برای تغییر و نوآوری است.
وی تصریح کرد: این در حالی است که شما به عنوان نمایندگان دانشگاه با معرفی صحیح توانمندیها و امکانات موجود در این مجموعه میتوانید فرصتی تازه برای جذب دانشجویان خارجی و ارتباط میان اساتید، کارکنان و مدیران دانشگاهها رقم بزنید.
معاون بین الملل دانشگاه این رویکرد را زمینهساز توسعه فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و جهش قابلتوجه در مسیر بینالمللی سازی دانست و ادامه داد: مشارکت در این پروژه همچنین میتواند به تعریف مدلی مناسب برای ادامه همکاریهای مشترک بیانجامد.
دکتر عرب خردمند همچنین بر تداوم ارتباط دانشجویان با معاونت بینالملل دانشگاه در کنار گروههای آموزشی و دانشکدهها تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سالهای اخیر با آغاز فصل جدیدی از فعالیتهای بینالمللی موفق به جذب بیش از 500 دانشجوی خارجی از 33 کشور جهان شده است.
معاون بینالملل دانشگاه افزود: در حال حاضر انتشارات و اقلام تبلیغاتی مناسبی به منظور معرفی دانشگاه در عرصه بینالمللی وجود دارد که میتواند در اختیار دانشجویان اعزامی قرار گیرد.
وی در پایان ضمن آرزوی سفری موفق و همراه با دستاوردهای علمی برای دانشجویان، به سؤالات آنها پاسخ داد و هدایایی به سارا اعلا و هستی منصوره انصار تقدیم کرد./ق
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان