نشست اعتباربخشی برنامهای دانشکده دندانپزشکی با حضور هیأت دانشگاه ایندیانا آمریکا برگزار شد
نشست اعتباربخشی برنامهای دانشکده دندانپزشکی با حضور هیأت دانشگاه ایندیانا آمریکا و با تأکید بر همکاریهای علمی و آموزشی میان دو دانشگاه برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که یکشنبه 10 مرداد برپا شد، دکتر بیات، رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر Michael Josef Kowolik، معاون امور اعضای هیأتعلمی و روابط بینالملل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایندیانا، دکتر Tien-Min Gabriel Chu، معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایندیانا، دکتر خامی، معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی و آزادی، کارشناس بینالملل معاونت بینالملل حضور داشتند.
در آغاز این نشست، کارشناس بینالملل معاونت بینالملل به معرفی برنامههای آموزشی دورههای کوتاه مدت و بلندمدت دانشکده دندانپزشکی پرداخت و اظهار داشت: این دانشکده موفق به جذب 21 دانشجوی خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و 57 دانشجوی دندانپزشکی عمومی (DDS) شده است.
آزادی همچنین در خصوص موضوع امکانسنجی انجام اعتباربخشی برنامهای در دانشکده دندانپزشکی و مقدمات انجام شده در این زمینه توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه، دکتر Kowolik نظر تخصصی خود را در خصوص دریافت اعتباربخشی برنامهای از سوی CODA (کمیسیون اعتباربخشی دندانپزشکی امریکا) بیان کرد و افزود: این فرآیند بسیار پیچیده و زمانبر، به طی دورههای مقدماتی برای دانشکدههای داوطلب نیازمند است.
معاون روابط بینالملل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایندیانا دریافت مشاورههای غیررسمی از سوی متخصصان این سازمان پیش از شروع فرآیند رسمی اعتباربخشی را راهکاری مناسب در نشان دادن نقاط قوت و ضعف احتمالی در دانشکده دندانپزشکی و ورود به فرآیند رسمی اعتباربخشی دانست.
رئیس دانشکده دندانپزشکی نیز به مکاتبات انجام شده با سازمان CODA اشاره کرد و هدف از اعتباربخشی برنامهای بینالمللی در دانشکده دندانپزشکی را تسهیل جذب فارغالتحصیلان خارجی دندانپزشکی در بازار کار، ادامه تحصیل آنها در دیگر کشورها و کمک به جذب تعداد بیشتر دانشجویان خارجی در این رشته عنوان کرد.
دکتر بیات همچنین با بیان اینکه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای رتبه نخست در میان دانشکدههای دندانپزشکی سراسر کشور است، به موضوع ارزیابیهای ملی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان ابزاری جهت ارتقای کیفیت آموزش دندانپزشکی در سطح کشور اشاره کرد.
وی همچنین بر ضرورت اعتباربخشی بینالمللی به عنوان راهکاری برای تسهیل تعاملات علمی بینالمللی با مراکز خارج از کشور تأکید کرد.
دکتر خامی نیز به بیان نقاط قوت دانشکده دندانپزشکی پرداخت و محتوای غنی برنامههای درسی و نیز طیف متنوع بیماران پذیرش شده در بخش بالینی از منظر مواجه با موارد مختلف بیماری را حائز اهمیت دانست.
این نشست با پرسش و پاسخ میان حاضران و بازدید از گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی پایان یافت./ق
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان