• تاریخ انتشار : 1395/03/26 - 08:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 12
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

شورای مدیران معاونت بین الملل با بررسی پیشنهاد برنامه سفیر دانشگاه برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین الملل با بررسی زوایای مختلف دستورالعمل گذراندن بخشی از دوران تحصیل دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خارج از کشور و ارائه پیشنهاد برنامه سفیر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، این نشست شنبه 22 خرداد با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین المللی معاونت بین الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل برگزار شد.
در ابتدا، معاون بین الملل دانشگاه موضوع دستورالعمل گذراندن بخشی از دوران تحصیل دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خارج از کشور را مطرح کرد و گفت: پس از مدتها بررسی کارشناسی و پیگیری های معاونت بین الملل، این دستورالعمل هم اکنون در مرحله نهایی شدن است.
دکتر عرب خردمند افزود: هدف اصلی از تدوین دستور العمل مذکور تعامل با دانشگاه های مختلف و استفاده از فرصت های خارج از کشور توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
وی در خصوص شرایط دانشجویان جهت استفاده از تسهیلات مطابق با این دستورالعمل نیز توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین حاضران دیدگاه های خود را در بخشهای مختلف چون کمک هزینه گذراندن بخشی از دوران تحصیل دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خارج از کشور بیان کردند و مقرر شد با انجام اصلاحاتی جزئی این دستورالعمل در هیأت رئیسه دانشگاه مطرح شود.
در ادامه، پبشنهاد برنامه University Ambassador (سفیر دانشگاه) توسط مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل ارائه و وی گفت: پیرو تعامل با اساتید دانشگاه های خارجی مشاهده شد که برخی از آنها به عنوان سفیر دانشگاه خود همکاری ها با  مراکز علمی بین المللی را پیگیری می کنند.
دکتر نکوفر تصریح کرد: بررسی دستاوردهای حاصل از فعالیت سفیران دانشگاه ها، تفکر پیاده سازی این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی تهران را با توجه به حضور اساتید فرهیخته و تعاملات قابل توجه آنها با دانشگاه های مختلف خارجی به وجود آورد.
وی ارتباط هر چه بیشتر بدنه دانشگاه با جریان بین المللی سازی را از نخستین دستاوردهای فعالیت در این حوزه دانست و تأکید کرد: این رویکرد همچنین تأثیر چشمگیری بر عملیاتی شدن توافقنامه های دانشگاه با مراکز علمی و دانشگاه های خارج از کشور خواهد داشت.
مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل افزود: همچنین بیان فعالیت ها و توانمندی های دانشگاه طی سفر این گروه از اساتید به کشورهای مختلف، فرصتهایی چون تبادل اساتید و دانشجویان را افزایش خواهد داد.
دکتر نکوفر گزارشی از فعالیت های بین المللی تعدادی از دانشگاه های مجری برنامه University Ambassador نیز ارائه کرد و لازمه اجرایی شدن این برنامه در دانشگاه را پیش از هر چیز، ایجاد بسترهای آموزشی مناسب دانست.
وی اظهار امیدواری کرد انتخاب سفیران دانشگاه به مرور زمینه شکل گیری شبکه ای را فراهم کند که انتقال تجربیات فعالیت های بین المللی و پیشبرد اهداف بین المللی سازی دانشگاه را به همراه داشته باشد.
در این بخش نیز اعضای شورای مدیران نقطه نظرات خود را مطرح کردند و معاون بین الملل دانشگاه ضمن استقبال از این برنامه، پیشنهاد استفاده از توان رایزنان علمی و سفرای ایران در کشورهای مختلف را نیز مطرح کرد.
این نشست با ارائه موضوع نقش سازمانهای بین المللی در جهانی شدن آموزش عالی توسط مشاور اجرایی معاونت بین الملل و بحث و بررسی پیرامون آن پایان یافت./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 60889
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین