• تاریخ انتشار : 1394/11/04 - 10:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 18
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست همفکری EducationIRAN با ارائه گزارش محتوای فنی این پورتال

نشست همفکری EducationIRAN با ارائه گزارش محتوای فنی این پورتال در معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل، مهندس یوسفی، پیمانکار فنی پروژه و تعدادی از کارشناسان معاونت بین‌الملل در این نشست که چهارشنبه 30 دی برپا شد، حضور داشتند.
معاون بین‌الملل دانشگاه در ابتدا با اشاره به اینکه پورتال EducationIRAN بستری آماده برای معرفی دانشگاه‌های کشور فراهم کرده است، اظهار داشت: کیفیت اطلاعاتی که دانشگاه‌ها و مراکز علمی جهت معرفی توانمندی‌های خود ارائه می‌کنند حائز اهمیت است ضمن اینکه گاهی لازم است، برخی مسیرها اصلاح شود.
دکتر عرب خردمند تصریح کرد: این در حالی است که رشته مقاطعی که از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت جذب دانشجویان خارجی اعلام می‌شود، باید به تأیید وزارت بهداشت برسند.
وی افزود: همچنین با توجه به اهمیت حرکت این پورتال در مسیر بین‌المللی سازی، محتوا و لینک هایی که توسط دانشگاه‌ها فعال می‌شود باید پاسخگوی نیاز مخاطبان خارجی باشد.
معاون بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه وزارت بهداشت در بازنگری سیستم آموزشی خود به مقوله بین‌المللی سازی پرداخته است، گفت: در بخش بین‌المللی سازی پروژه EducationIRAN مورد توجه قرار گرفته و به تعبیری این پروژه در برنامه آموزش حوزه سلامت کشور دیده شده است.
دکتر عرب خردمند: افزود: معاونت آموزشی وزارت بهداشت طی نامه‌ای از معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواسته است گزارش فعالیت‌های خود بر روی پورتال مذکور را اعلام کنند.
در ادامه، پیمانکار فنی پروژه گزارشی از وضع موجود پورتال EducationIRAN ارائه کرد و گفت: تاکنون اغلب دانشگاه‌هایی که در سیستم تعریف شده‌اند، نسبت به اعلام برنامه‌ها، لینک ها و بنرهای مربوطه و انتشار اخبار و مقالات خود اقدام کرده‌اند.
وی تصریح کرد: در شرایط فعلی لزوم بررسی روزانه فعالیت‌های دانشگاه‌ها در این پورتال و ارائه نقطه نظرات به آن‌ها احساس می‌شود.
رحیمی، کارشناس معاونت بین‌الملل نیز با بیان اینکه در صورت ارائه آموزش به دانشگاه‌ها و مراکز علمی، ورود اطلاعات به این پورتال به آسانی صورت می‌گیرد، گفت: در شرایط فعلی مبحث SEO در EducationIRAN و قابلیت جستجو از طریق موتورهای جستجوگر حائز اهمیت است.
در ادامه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل نیز با تأکید بر اینکه دانشگاه‌هایی که تا کنون نسبت به ورود اطلاعات و داده‌ها اقدام کرده‌اند، از فرم درخواست (Application Form) اختصاصی خود بهره برده‌اند، گفت: به نظر می‌رسد در آینده نزدیک تهیه و تنظیم یک فرم درخواست مشترک برای تمامی مراکز باید در دستور کار قرار گیرد.
وی نیز بر اهمیت تجهیز این پورتال به مبحث SEO و قابلیت جستجو از موتورهای جستجوگر تأکید کرد و بیان داشت: بستر فنی پورتال EducationIRAN هم اکنون با انجام اصلاحات جزئی آماده است.
دکتر شعبانی انجام مراحل بعدی را وابسته به تشکیل کمیته‌های از پیش تعیین ‌شده دانست و افزود: ایجاد کمیته‌های فرعی، ارزیابی روابط بین دانشگاهی، ارزیابی سطح علمی مؤسسات آموزش عالی عضو، امور اعتباربخشی و اعتبارسنجی، امور تحقیق و توسعه، رسیدگی به امور مالی، بورسیه و ... در دستور کار قرار دارد.
مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل تأکید کرد: به نظر می‌رسد تشکیل کمیته اعتباربخشی توسط وزارت بهداشت با رویکرد بررسی و شناسایی دانشگاه‌هایی که امکان جذب دانشجوی خارجی را دارند، باید در اولویت قرار گیرد.
مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل نیز با تأیید اهمیت تشکیل کمیته‌های مذکور گفت: تشکیل جلسه با رابطین پورتال EducationIRAN به عنوان افرادی که شناخت کامل از دانشگاه‌ها با استانداردهای بین‌المللی دارند نیز حائز اهمیت خواهد بود.
دکتر عرب خردمند در جمع‌بندی این نشست خاطرنشان کرد: پیش از نشست با نمایندگان دانشگاه‌ها باید وضعیت دانشگاه‌های آن‌ها را براساس شاخص‌های ارزیابی اعلام کنیم.
معاون بین‌الملل دانشگاه ضمن اعلام موافقت با تشکیل کمیته‌ها افزود: در نشست آتی با حضور دست اندرکاران این پورتال، زوایای دیگری از فعالیت‌های آن بررسی خواهد شد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 57455
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین