برگزاری شورای مدیران معاونت بینالملل با طرح برنامه عملیاتی توسعه بینالمللی سازی دانشگاهها در سال 95
شورای مدیران معاونت بینالملل با طرح برنامه عملیاتی توسعه بینالمللی سازی دانشگاهها در سال 95 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالمللی معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل در این نشست که شنبه 10 بهمن برپا شد، حضور داشتند.
در ابتدا معاون بین الملل دانشگاه با اشاره به موضوع این جلسه اظهار داشت: وزارت بهداشت در برنامه عملیاتی سال 95، توسعه آموزش مجازی، اعتباربخشی بیمارستانهای آموزشی و توسعه بینالمللی سازی دانشگاهها را به عنوان سه موضوع اصلی در نظر گرفته است.
دکتر عرب خردمند افزود: در حال حاضر معاونت آموزشی دانشگاه از این معاونت خواسته است برنامه عملیاتی توسعه بینالمللی سازی دانشگاهها در سال 95 را ارائه کند.
مشاور اجرایی معاونت بینالملل نیز به ارائه توضیحات و پیشنهاداتی در این خصوص پرداخت و گفت: سابقه این موضوع و چرایی آن به تدوین سندهای توسعه آموزش عالی علوم پزشکی در کشور توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مربوط میشود که بعد از تدوین راهبردهای اساسی، تعریف برنامههای عملیاتی و پایش آنها را در دستور کار قرار گرفت.
دکتر همتی تصریح کرد: جنس برنامههای عملیاتی مورد نظر این وزارتخانه از نوع اقدام است که برای دورههای کمتر از یکسال تدوین میشوند.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت قصد دارد دانشگاهها را به پیگیری برنامههایی در سطح ملی مکلف کند، اظهار داشت: برای تدوین این برنامهها تلاش شده از چند دانشگاه علوم پزشکی کشور مشورت گرفته شود تا پس از ویرایش نهایی به عنوان یک اقدام ملی توسط تمامی دانشگاهها به اجرا درآیند.
مشاور اجرایی معاونت بینالملل ادامه داد: موضوعات در نظر گرفته شده برای برنامه عملیاتی سال آینده به ویژه توسعه بینالمللی سازی دانشگاهها، به اهداف برنامه ششم توسعه که جهتگیری در حوزه بینالملل به خوبی در آن قابل مشاهده است، مربوط میشود.
دکتر همتی با بیان اینکه براساس برنامه عملیاتی توسعه بینالمللی سازی دانشگاهها، 10 راهبرد فرعی تعریف و به مدیران معاونت بین الملل پیشنهاد می شود، گفت: توسعه شعب بینالملل دانشگاه، حضور و معرفی دانشگاه در عرصههای بینالمللی، توسعه برنامههای آموزشی دانشگاه در سطوح بینالمللی، ارتقاء جایگاه دانشگاه در عرصههای بینالمللی، توسعه استانداردهای دانشگاه در سطح بینالملل و پاسخگویی با کیفیت به تقاضای آموزش علوم پزشکی در عرصههای بینالمللی از جمله این راهبردها هستند.
وی همچنین برنامههای قابل اجرا در هریک از راهبردهای مطرحشده را تشریح کرد و افزود: به نظر میرسد راهبردها و برنامههای ارائه شده نیازمند وزن دهی نسبی هستند.
در ادامه، حاضران به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و مقرر شد با بررسی پیشنهادات، دیدگاههای خود را به مجموعه اطلاعات مطرح شده، اضافه کنند./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان