بررسی اجرای Jointly Supervised Program میان دانشگاههای علوم پزشکی تهران و Macquarie استرالیا در شورای مدیران معاونت بینالملل
شورای مدیران معاونت بینالملل با طرح موضوع اجرای Jointly Supervised Program میان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاهMacquarie استرالیا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، این نشست شنبه 27 شهریور با حضور دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل برپا شد.
در آغاز، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل با اشاره به اینکه دانشگاههای علوم پزشکی تهران و Macquarie استرالیا بهمن ماه سال گذشته تفاهمنامه همکاریهای مشترک منعقد کردند، اظهار داشت: پیرو این تفاهمنامه، دانشگاه مذکور در خصوص اجرای Jointly Supervised Program با دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام آمادگی کرد.
دکتر نکوفر افزود: این برنامه که معادل فرانسوی آن Cotutelle است، به عنوان یک دوره مشترک PhD که دانشجویان بخشی از تحصیل خود را در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخشی دیگر را در دانشگاه Macquarie استرالیا میگذرانند، مد نظر قرار دارد.
وی تصریح کرد: براساس این برنامه دانشجویان فارغالتحصیل دو مدرک جداگانه را از دانشگاههای مذکور دریافت خواهند کرد.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل با بیان اینکه تعیین دو استاد راهنما برای دانشجویان در قالب Jointly Supervised Program نیز یکی از موارد حائز اهمیت است، گفت: این اساتید باید به صورت مشترک توسط دو دانشگاه تعیین شوند.
دکتر نکوفر ادامه داد: دوره PhD مورد نظر کاملاً Research Base است و براساس مشاورههایی که از معاونت آموزشی دریافت کردهایم، پس از طی دوره آموزشی توسط دانشجو و شرکت در آزمون جامع، Jointly Supervised معنا مییابد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه Macquarie موضوع ارائه تسهیلات به دانشجویان در مدت حضورشان در استرالیا را مطرح کرده است، افزود: در کنار آن معاونت بینالملل نیز مقوله شرط معدل و موفقیت در آزمون جامع را پیشنهاد داده است.
دکتر نکوفر یادآور شد: پیشنهادی از سوی معاونت بینالملل مبنی بر حضور دانشجویان استرالیایی برای گذراندن دورهای مشترک در دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز مطرح شده است.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل در ادامه به معرفی دانشگاه Macquarie استرالیا پرداخت و بیان داشت: دانشگاه مذکور با برخورداری از دانشکدههای متفاوت به لحاظ شاخص H-Index دارای رتبه 212 است که حاکی از جایگاه مناسب آن در سطح جهانی است.
وی ادامه داد: University Macquarie سابقهای طولانی در برگزاری دورههای مشترک Cotutelle دارد و حدود 45 درصد از برنامههای این دانشگاه بینالمللی است.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل در پایان از برگزاری نشستی مشترک با نمایندگان دانشگاه Macquarie و معاونت آموزشی دانشگاه در راستای بررسی زوایای مختلف این همکاری مشترک طی روزهای آتی خبر داد.
وی اظهار امیدواری کرد این موضوع منجر به آغاز فصل جدیدی از فعالیت های بینالمللی سازی دانشگاه شود و در آینده به انتشارات مشترک میان دو دانشگاه بیانجامد.
در ادامه، حاضران به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و ضمن تأکید بر مشخص شدن جزییات بیشتر همکاریها، مقرر شد بررسیهای دقیقتری در این زمینه صورت گیرد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان