• تاریخ انتشار : 1397/05/16 - 10:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 15
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

آیین تکریم و معارفه معاونان پیشین و جدید آموزشی پردیس بین‌الملل برگزار شد

آیین تکریم و معارفه دکتر حسن‌زاده و دکتر ضیایی، معاونان پیشین و جدید آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این مراسم که سه شنبه 16 مرداد در ستاد مرکزی برگزار شد، دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر عرب خردمند، عضو هیأت‌علمی دانشگاه و مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه، معاونان پردیس بین‌الملل دانشگاه، روسای دانشکده‌های پردیس بین‌الملل، جمعی از معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها و کارشناسان معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل حضور داشتند.
دکتر سادات ابراهیمی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل در آغاز با اشاره به اینکه معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل در واقع تابلو عملکرد این مجموعه محسوب می‌شود، اظهار داشت: بی‌شک فردی که در رأس این معاونت قرار می‌گیرد راه سختی را پیش رو دارد و باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد.
وی با تأکید بر توانمندی‌های دکتر حسن‌زاده در اداره معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل طی سال‌های اخیر، بیان داشت: تجربیات ارزشمندی که ایشان پیش از قبول این مسئولیت در وزارت بهداشت کسب کرده بودند زمینه‌ساز هدایت مناسب این معاونت و در نهایت کمک به پردیس بین‌الملل برای رسیدن به اهدافش شد.
دکتر سادات ابراهیمی به ویژگی‌های اخلاقی و شخصیتی معاون پیشین آموزشی پردیس بین‌الملل اشاره کرد و گفت: تعامل مناسب دکتر حسن‌زاده با همکاران، دانشجویان، اعضای هیأت‌علمی، مدیران و معاونان ستادی و سعه‌صدر او در برخورد با مسائل و مشکلات در پیشبرد برنامه‌های این مجموعه مؤثر بوده است.
استفاده از فرصت‌ها برای شناخته شدن دانشگاه و توسعه ارتباطات علمی
سپس دکتر عرب خردمند، عضو هیأت‌علمی دانشگاه با تقدیر از دکتر حسن‌زاده و خیرمقدم به دکتر ضیایی، گفت: پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با رویکرد جذب ایرانیان مقیم خارج از کشور و یا ایرانیان شاغل به تحصیل در خارج از کشور آغاز به کار کرد.
وی افزود:  مدتی پس از شکل گیری این مجموعه، با توجه به پشتوانه تاریخی غنی دانشگاه، جایگاه قابل‌قبول آن در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی و پتانسیل بالای اعضای هیأت‌علمی توسعه فعالیت‌های بین‌المللی در دستور کار قرار گرفت.
عضو هیأت‌علمی دانشگاه اضافه کرد: فعالیتی که طی سال‌های اخیر در حوزه بین‌الملل انجام شده با تکیه بر توانمندی‌های موجود در دانشگاه و نقش پررنگ همکاران و اساتیدی بوده که توانسته‌اند این توان بالقوه را به فعل برسانند.
وی ادامه داد: دکتر حسن‌زاده و پیش از آن دکتر نسل سراجی به عنوان معاونان آموزشی پردیس بین‌الملل همواره مشوق فعالیت‌های آموزشی چون جذب دانشجویان خارجی بوده‌اند و نقش خود را به خوبی ایفا کرده‌اند.
دکتر عرب خردمند با بیان اینکه امیدوارم با حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و توسعه فعالیت‌های بین‌الملل بتوانیم سهم معقولی از دانشجویان بین‌المللی داشته باشیم، گفت: حضور پررنگ‌تر این دانشجویان بستر مناسبی را برای ارتباط با اعضای هیأت‌علمی خارج از کشور فراهم می‌کند ضمن اینکه فارغ‌التحصیلان بین‌المللی می‌توانند بهترین سفیران دانشگاه و انتقال‌دهنده فرهنگ، سنن و آداب‌ و رسوم کشور باشند.
این عضو هیأت‌علمی با اشاره به اینکه پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه از 43 کشور نشان می‌دهد که علی‌رغم فشارهای سیاسی ما فرصت انتخاب شدن و انتخاب کردن را به دست آورده‌ایم، اظهار داشت: توان بالای اساتید دانشگاه در آموزش دوره علوم پایه پزشکی به زبان انگلیسی، وجود مراکز آموزشی و درمانی با بیش از 4 هزار تخت خواب و ظرفیت‌های بالقوه در دانشکده‌های داروسازی و دندانپزشکی این اطمینان را به همه ما می‌دهد که نباید نگرانی برای ادامه این مسیر داشته باشیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که دانشگاه با رویکردی مناسب بتواند در شرایط فعلی و با وجود تنش‌های موجود میان شرق و غرب، ارتباطات علمی خود را بیش از پیش گسترش دهد.
استفاده بین‌المللی از ظرفیت‌های جدید آموزشی
در ادامه، دکتر حسن‌زاده، معاون پیشین آموزشی پردیس بین‌الملل فرصت خدمتگزاری که در اختیار برخی انسان‌ها قرار می‌گیرد را موهبتی از جانب خداوند دانست.
وی از دکتر عرب خردمند و دکتر کردی به سبب فرصت ایجاد شده برای خدمت در حوزه آموزش پردیس بین‌الملل قدردانی کرد و بیان داشت: خوشبختانه با همدلی و همراهی که میان همکاران در پردیس و معاونت بین‌الملل وجود دارد، کارهایی بزرگ و مثال‌زدنی طی سال‌های اخیر انجام شده است.
دکتر حسن‌زاده با تأکید بر اینکه همه باید کمک کنیم تا کشورمان ضمن پیشرفت بیش از پیش، در عرصه‌های بین‌المللی شناخته شود، تصریح کرد: در شرایط فعلی این وظیفه ما دانشگاهیان است که جامعه را به سمت‌وسوی پویایی و فعالیت بیشتر سوق دهیم.
وی ضمن تبریک به معاون جدید آموزشی پردیس بین‌الملل برای هرگونه همکاری در مسیر پیشبرد اهداف بین‌الملل دانشگاه و انتقال تجربیات کسب شده اعلام آمادگی کرد.
دکتر ضیایی، معاون جدید آموزشی پردیس بین‌الملل نیز اظهار داشت: به طور حتم کار کردن پس از یک مدیر موفق که فعالیت‌های او دستاوردهای بسیاری داشته است، سخت خواهد بود.
وی عملکرد مجموعه بین‌الملل دانشگاه را با وجود نوپا بودن، پربار و موفقیت‌آمیز توصیف کرد و ادامه داد: در این مجموعه از کارشناسان تا مدیران همگی به پیشرفت و  پیشبرد اهداف بین‌الملل می‌اندیشند.
دکتر ضیایی با بیان اینکه بی‌شک تکامل یافتن حوزه بین‌الملل دانشگاه زمانبر خواهد بود، گفت: امیدوارم از فرصت ایجاد شده بتوانیم برای شناخته شدن بیش از پیش این حوزه و فعالیت در فیلدهایی که بنابر شرایط هنوز امکان ورود به آن‌ها به وجود نیامده، استفاده کنیم.
معاون جدید آموزشی پردیس بین‌الملل فعالیت بیشتر در زمینه دوره‌های تحصیلات تکمیلی را از مهم‌ترین دغدغه‌های خود دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران توانمندی‌های بسیاری در این زمینه دارد که باید استفاده بین‌المللی از آن‌ها مورد توجه قرار گیرد.
وی یادآور شد: در مسیر آتی ضمن علاقه‌مندی برای استفاده از تجربیات ارزشمند دکتر حسن‌زاده، آماده‌ایم از دیدگاه‌ها و نقطه نظرات مدیران، معاونان و همکاران نهایت بهره را ببریم.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز صحبت‌های خود را با تمجید از ویژگی‌های اخلاقی و شخصیتی دکتر حسن‌زاده و تقدیر از زحمات وی به عنوان معاون آموزشی پردیس بین‌الملل آغاز کرد.
وی همچنین به معرفی معاون جدید آموزشی پردیس بین‌الملل پرداخت و گفت: دکتر ضیایی با بیش از 30 سال فعالیت در دانشگاه، دارای سوابق ارزشمندی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و ارتباطات بین‌المللی است.
معاون بین‌الملل دانشگاه فعالیت در مقام معاون آموزش پردیس بین‌الملل را حساس توصیف کرد و بخش مهمی از حساسیت‌های این حوزه را تأثیرگذاری آن بر جریان فعالیت‌های آینده دانشگاه دانست.
دکتر کردی افزود: بسیاری از حوزه‌های دانشگاه به اندازه کافی توسعه یافته‌اند و شرایط تغییر را ندارند اما در پردیس بین‌الملل تقریباً با یک مجموعه نوپا روبرو هستیم که هنوز امکان رشد آن وجود دارد.
وی با تأکید بر صحبت‌های دکتر عرب خردمند در خصوص موقعیت خاص کشور، تصریح کرد: در شرایط فعلی امکان ورود به حیطه‌های جدید بین‌المللی فراهم شده که قبلاً توجه کمتری به آن‌ها می‌شد و این مقوله وظیفه ما را سنگین‌تر کرده است.
در پایان، با اهداء لوح تقدیر از زحمات دکتر حسن زاده قدردانی شد و حکم انتصاب دکتر ضیایی، معاون آموزشی پردیس بین الملل به وی اعطا شد.
 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 279751
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین