• تاریخ انتشار : 1399/06/23 - 15:11

آزمون جامع علوم پایه پزشکی در شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

آزمون جامع علوم پایه پزشکی در شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، شصت و سومین آزمون جامع علوم پایه پزشکی عمومی با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و با شرکت 63 دانشجوی خارجی روز پنجشنبه 20 شهریور 99 برپا شد.
شرکت‌کنندگان در این آزمون دومین گروه از دانشجویان خارجی بودند که در مقطع علوم پایه شعبه جزیره کیش  پردیس بین‌الملل تحصیلات خود را به اتمام رسانده‌اند.
این آزمون با حضور نماینده سازمان سنجش و نهادهای امدادی به صورت چهارگزینه‌ای برگزار و کلید سؤالات آن روز جمعه 21 شهریور ساعت 17 بر روی سایت اینترنتی مرکز سنجش قرار گرفت.
توضیح اینکه هم‌اکنون بیش از 150 دانشجوی پزشکی از دوازده کشور جهان در شعبه کیش مشغول به تحصیل هستند که پس از اتمام دروس خود در مقطع علوم پایه و قبولی در آزمون جامع علوم پایه برای ادامه تحصیل به تهران منتقل می‌شوند.

• گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
مریم زمان