• تاریخ انتشار : 1402/10/02 - 12:01

کسب 16 مدال رنگارنگ توسط دانشجویان پردیس بین‌الملل دانشگاه در اولین المپیاد ورزشی بین دانشکده‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشجویان ایرانی و بین‌الملل معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در اولین المپیاد ورزشی بین دانشکده‌ای دانشگاه که به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو برگزار شد؛ درمجموع 16 مدال طلا، نقره و برنز تیمی و انفرادی کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، کاروان ورزشی معاونت بین‌الملل دانشگاه با حضور 168 نفر از دانشجویان دختر و پسر ایرانی و بین‌الملل پردیس بین‌الملل در 15 رشته ورزشی دارت، آمادگی جسمانی، طناب زنی، بدمینتون، دومیدانی، شطرنج، بسکتبال، شنا، فوتسال، داژبال، طناب‌کشی، تنیس روی میز، فریزبی، فوتبال روی میزی و تنیس در این المپیاد شرکت کردند و 16 مدال تیمی و انفرادی طلا، نقره و برنز این رقابت‌ها را به دست آوردند.
در گروه دختران و در رشته دارت این المپیاد، راضیه مقبول دانشجوی بین‌الملل رشته پزشکی موفق به کسب مقام اول و مدال طلا شد.
در رشته تنیس روی میز این رقابت‌ها نیز آیه عدنان، دانشجوی دندان‌پزشکی پردیس بین‌الملل، مقام اول و مدال طلا را کسب کرد.
همچنین فلک ایجاز و اظفر خان، دانشجویان بین‌الملل رشته پزشکی به ترتیب موفق به کسب مقام دوم و مدال نقره رشته بدمینتون و مقام سوم و مدال برنز رشته طناب زنی شدند.
فاطمه قمی، دانشجوی رشته داروسازی پردیس بین‌الملل دانشگاه نیز موفق به کسب دو مدال برنز و مقام سوم رشته شنا در ماده‌های کرال سینه و قورباغه شد.
در گروه ورزش‌های تیمی دختران نیز تیم داژبال معاونت بین‌الملل متشکل از سلیمه ثانی مامان، زهرا رضا، نورالهدی شایع، عایشه یعقوب و سکینه محمدحسن، به مدال برنز و مقام سوم این مسابقات دست‌یافت.
تیم طناب‌کشی دانشجویان معاونت بین‌الملل متشکل از سیده لیبا بتول زیدی، سیده یمنا بتول زیدی، لیلا شهاب، خانم معظمه و ماهان سنگوان، موفق به کسب مدال نقره و مقام دوم شد.
در رشته فوتسال هم تیم دختران بین‌الملل با حضور مردیانا ناتالیا، فاطمه طباجه، بتول شکر، فاطمه سلیمان، عزیزا ممتاز علی طیب، صفیه بشیر، میرنا حسین الاخرس، مینا حیدری، غاده سعد و سمر شکر به مربیگری سیده کاملیا داودزاده به مقام سوم و مدال برنز این المپیاد دست‌یافت.
در گروه پسران ورزش‌های انفرادی اولین المپیاد بین دانشکده‌ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز احمد محمد خلفان، دانشجوی بین‌الملل رشته دندانپزشکی، موفق به کسب مقام اول و 2 مدال طلای رشته شنا در ماده کرال سینه و ماده پروانه و سید محمدجواد هاشمی دانشجوی دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل، موفق به کسب مقام دوم و مدال برنز این رشته در ماده پروانه شدند.
همچنین هادی حسن‌زاده و سید محمدجواد هاشمی از دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل، به ترتیب در رشته‌های تنیس روی میز و تنیس خاکی، مقام‌های اول و مدال طلا کسب کردند.
 در گروه ورزش‌های تیمی پسران نیز تیم داژبال معاونت بین‌الملل 1 متشکل از حسیب علی، محمد ساجد، سید محمد عقید عابدینی، نجیب حیدر، محمد شعیب اشفق و ضیا الحسن، موفق به کسب مقام اول و مدال طلا و همچنین تیم داژبال معاونت بین‌الملل 2 متشکل از سهیل رشید گیلکار، حسنین خادم، گلفام علی، شجر عباس و عباس علی به مربیگری حمید نظری، دانشجوی رشته دندانپزشکی پردیس بین‌الملل، به مدال نقره و مقام دوم این مسابقات دست یافتند.
اولین المپیاد ورزشی بین دانشکده‌ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران گرامیداشت روز دانشجو، با حضور دانشجویان ایرانی و بین‌الملل دانشکده‌های دانشگاه، از 8 تا 22 آذر 1402 در دو بخش دختران و پسران و به همت مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه برگزار شد.
مراسم تقدیر از مدال‌آوران این المپیاد، پنج‌شنبه 30 آذر 1402 هم‌زمان با گرامیداشت آیین شب یلدا، با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس و دکتر مهدی ابراهیمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر محمدحسین کوشکی، رئیس اداره ورزش‌های همگانی وزارت بهداشت، امیر شایگان راد، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه، اکرام السادات سادات حسینی، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس بین‌الملل و جمعی از مدیران دانشگاه، در میان استقبال دانشجویان ایرانی و بین‌الملل برگزار شد.