• تاریخ انتشار : 1402/12/14 - 17:53

کاروان ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به دومین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعزام شد

کاروان ورزشی دانشجویان پسر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از 47 ورزشکار، مربی و سرپرست، یکشنبه 13 اسفند 1402 به دومین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، دومین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به میزبانی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، از 14 تا 18 اسفند 1402 در خزرآباد ساری برگزار می‌شود.
کاروان ورزشی دانشجویان پسر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با مجموع 47 ورزشکار، مربی و سرپرست، صبح یک‌شنبه 13 اسفند 1402 برای حضور در این رویداد اعزام شد و عصر همان روز، مراحل ورود و پذیرش اعضای کاروان توسط ستاد برگزاری المپیاد در مجتمع آموزشی و ورزشی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت صورت گرفت.
پس از پذیرش تیم‌ها، با حضور سرپرستان تیم‌های ورزشی، مراسم قرعه‌کشی رشته‌های ورزشی فریزبی، طناب‌کشی، دارت و فوتسال، یک‌شنبه شب 13 اسفند 1402 برگزار شد.
بر این اساس، دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در بازی‌های ششم و دوازدهم رشته ورزشی فریزبی به رقابت خواهند پرداخت.
در رشته طناب‌کشی نیز تیم دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، هم‌گروه دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران (دانشجویان ایرانی)، ارومیه، اصفهان و کرمانشاه شد و در بازی اول با تیم دانشجویان ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران روبه‌رو خواهد شد و در بازی‌های پنجم و نهم به ترتیب با دانشگاه‌های اصفهان و ارومیه مصاف خواهد داشت.
دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دو بازیکن در رشته دارت این المپیاد حضور یافت و در دو گروه چهارم و ششم با دانشگاه‌های علوم پزشکی اهواز، کردستان، کرمان و مشهد مسابقه خواهد داد.
در رشته ورزشی فوتسال نیز، تیم دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در گروه یک با تیم‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، شیراز و اراک دیدار خواهد داشت.
مراسم افتتاحیه این المپیاد، صبح دوشنبه 14 اسفند 1402 با حضور معاون وزیر بهداشت، در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندارن واقع در خزرآباد ساری برگزار شد.
مسابقات مربوط به رشته‌های ورزشی فریزبی، طناب‌کشی، دارت و فوتسال، پس از مراسم افتتاحیه و از ساعت 10 صبح دوشنبه 14 اسفند 1402 آغاز شد و دانشجویان در دو نوبت صبح و بعدازظهر در حال رقابت با یکدیگر هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تهران با 12 تیم ورزشی در رشته‌های ورزشی شنا، داژبال، فوتسال، طناب‌کشی، طناب زنی، آمادگی جسمانی، تیراندازی، بدمینتون، تنیس روی میز، دومینو، دارت و فریزبی در این دوره از المپیاد حضور یافته است.
پیش از اعزام کاروان ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه به این المپیاد نیز جلسه‌ای با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر اکرم السادات سادات حسینی، سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل و مربیان و سرپرستان فنی اعزامی به این المپیاد، شنبه 12 اسفند 1402 در سالن کنفرانس شهید حجت دوست پردیس بین‌الملل برگزار شد.
در این جلسه، درباره روند چگونگی اعزام کاروان ورزشی دانشجویان پسر بین‌الملل به المپیاد، نحوه برگزاری المپیاد، نکات فنی و اجرایی، تغذیه و اسکان، تردد دانشجویان و دیگر نکات مرتبط تبادل نظر و گفتگو شد.
دکتر آیتی نیز ضمن گفتگو با مربیان و سرپرستان حاضر در نشست، برای اعضای کاروان، آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.
سرپرستی کاروان ورزشی دانشجویان پسر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را سیده کاملیا داودزاده، کارشناس امور ورزشی معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل دانشگاه به عهده دارد.

خبر: سیده کاملیا داودزاده - محمد وحدت فر

تنظیم خبر: الهام رضازاده