• تاریخ انتشار : 1398/12/04 - 15:20

چهاردهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

چهاردهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه با برنامه‌ریزی در خصوص نشست سالانه شورای فرهنگی بین‌الملل و اخذ تصمیماتی درباره تعطیلات نوروزی دانشجویان خارجی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 30 بهمن 98 برپا شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفتح غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر حامد شفارودی، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه، دکتر فاطمه خوشنوای فومنی، مدیر امور هنری و فوق‌برنامه دانشگاه، دکتر مهدی نوروزی، مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه، دکتر محمدحسین صادقیان، سرپرست مدیریت امور فرهنگی دانشگاه، دکتر سید رضا حسینی سده، مشاور اجرایی معاون بین‌الملل، دکتر الهه متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نسرین دشتی، سرپرست مدیریت آموزش دانشجویان بین‌الملل و حجت‌الاسلام‌والمسلمین نجفی، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس بین‌الملل حضور داشتند.
در آغاز، دکتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل به طرح موضوع داوری بخش بین‌الملل ششمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا پرداخت و گفت: طبق تصمیم اعضای کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه در نشست‌های پیشین، مقرر شد دانشجویان بین‌الملل در این گردهمایی دانشجویی حضور پررنگ‌تری داشته باشند.
وی تصریح کرد: به منظور مشارکت حداکثری دانشجویان خارجی، اطلاع‌رسانی جامعی در سطح دانشگاه انجام و تمامی فرم‌های موجود در سایت جشنواره دانشجویی ابن‌سینا اعم از فرم ثبت‌نام عمومی و فرم اختصاصی محورها به زبان انگلیسی ترجمه شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل با اشاره به اینکه مجموعاً 32 دانشجوی خارجی در بخش‌ها و محورهای مختلف ششمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا شرکت کردند، اظهار داشت: از این مجموع 13 نفر نامزد بخش دانشجوی نمونه بین‌الملل شدند.
وی ادامه داد: در نشست نیمه‌نهایی داوری بخش دانشجوی نمونه بین‌الملل که اواسط بهمن‌ماه با حضور دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه برگزار شد، پس از بررسی‌های کارشناسی در نهایت دو دانشجو به عنوان برگزیدگان اولیه انتخاب شدند.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل اضافه کرد: طی جلسه نهایی داوری با حضور رئیس دانشگاه نیز  پرونده این دانشجویان ارزیابی و در نهایت هر دو نفر برگزیده شدند.
دکتر متوسلی حضور پررنگ دانشجویان بین‌المللی و توانایی رقابت آن‌ها با دانشجویان ایرانی در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی را نقطه عطف ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا دانست.
در بخش بعدی، اعضاء کمیته اجرایی، نظرات و پیشنهادات خود جهت طرح در دومین جلسه سالانه شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه را بیان کردند.
برنامه‌ریزی برای حضور دانشجویان خارجی در اردوهای جهادی دانشگاه، ایجاد فضای مشترک میان دانشجویان ایرانی و بین‌المللی و اساتید دانشگاه، تدوین برنامه سالانه فرهنگی دانشجویان بین‌المللی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های مختلف ویژه دانشجویان خارجی، ترسیم الگوی جامع جذب دانشجویان خارجی با پیوست فرهنگی، تعریف بودجه فرهنگی بین‌الملل، تهیه فهرستی از روزهای مرتبط با بین‌الملل و برنامه‌ریزی در خصوص آن‌ها، ارائه راهکارهایی برای مشارکت بیشتر دانشجویان خارجی در کانون‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی دانشگاه و برنامه‌ریزی برای حضور گسترده‌تر دانشجویان بین‌المللی در ورزش‌های همگانی و قهرمانی از جمله پیشنهادات مطرح شده در این بخش بود.
در ادامه، موضوع تعطیلات نوروزی دانشجویان خارجی و برنامه‌ریزی دراین باره مطرح شد که همکاری با سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، فرهنگسراها و معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مورد تأکید قرار گرفت.
همچنین حاضران تعامل با مسئولان دانشگاه تهران به منظور اجرای برنامه‌های مشترک ویژه دانشجویان بین‌الملل دو دانشگاه در طول نوروز 99 را نیز پیشنهاد کردند.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
مهناز  وحیدی