• تاریخ انتشار : 1398/01/17 - 10:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 16
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با رویکرد اصلی راه‌اندازی شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا

معاون بین‌الملل دانشگاه و هیأت همراه به عراق سفر کردند

دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه و هیأت همراه با رویکرد راه‌اندازی نخستین شعبه دانشگاه در عراق با وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق و جمعی از مسئولان دانشگاه‌های این کشور دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، طی این سفر که 6 تا 9 فروردین 98 انجام شد، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل و دکتر نوروزی، دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و عراق، معاون بین‌الملل دانشگاه را همراهی کردند.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه در توضیح برنامه این سفر گفت: در دیدار هیأت دانشگاه با وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق که از اهمیت بسزایی برخوردار بود، طرفین در خصوص مقوله ایجاد شعبه بین‌الملل دانشگاه در استان کربلا به اتفاق‌نظر رسیدند.
وی تصریح کرد: همچنین توافقاتی در خصوص پذیرش 50 نفر از اعضای هیأت علمی این کشور در دوره‌های شش ماهه تا یک ساله فرصت مطالعاتی دانشگاه مشروط به چاپ مقاله توسط آنها در بازه زمانی گذراندن این دوره‌ها نیز صورت گرفت.
دکتر کردی افزود: در این راستا قرار شد مراکز تحقیقاتی و گروه‌های آموزشی که امکان پذیرش اساتید عراقی را دارند، توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی شوند.
معاون بین‌الملل دانشگاه ادامه داد: در این دیدار به ظرفیت های مرکز سل تراپی دانشگاه بصره و مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه بغداد نیز اشاره شد و توافقاتی برای راه اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران با دو مرکز تحقیقاتی یاد شده صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه همچنین فرصت دیدار با دبیر بورد پزشکی عربی عراق، مسئول بورد پزشکی این کشور و مسئولان بوردهای پزشکی رشته های مختلف فوق تخصصی نیز فراهم شد، اظهار داشت: در این نشست نیازهای هریک از این بوردها که عموماً درخواست برگزاری دوره های دو ماهه تا دو ساله به صورت فلوشیپ و فوق تخصصی بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر کردی حیطه‌های مورد درخواست برگزاری این دوره‌ها را شامل هماتولوژی و آنکولوژی، روان پزشکی کودکان، پیوند کبد، آی سی یو، درد، بیهوشی قلب، جراحی قلب، جراحی قلب کودکان، جراحی کودکان، پیوند مغز و استخوان، پزشکی هسته‌ای، بایولوژی، رادیولوژی اسکلتی عضلانی، رادیولوژی مداخله‌ای دانست و گفت: در این زمینه‌ها قرار شد دبیران بوردهای تخصصی نیازهای خود را پس از ارتباط با روسای گروه‌های آموزشی مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کنند تا برنامه‌های عملیاتی جهت اجرا طراحی شود.
معاون بین‌الملل دانشگاه به بازدید از شهر پزشکی بغداد نیز اشاره کرد و بیان داشت: این مرکز 3 هزار و 500 تخت خوابی از امکانات و ظرفیت‌های قابل‌توجهی در حیطه پزشکی برخوردار است.
وی از برگزاری نشستی مشترک با رئیس نظام پزشکی عراق خبر داد و بیان داشت: همکاری‌ها در زمینه‌هایی چون تبادل اساتید و دانشجویان، تعریف دوره برای پرستاران و پزشکان عراقی در زمینه‌های پیوند کبد و پیوند مغز و استخوان و حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه در عراق برای برگزاری دوره‌های مختلف از جمله درخواست‌های مطرح شده طی این نشست بود.
دکتر کردی اضافه کرد: در این بخش نیز مقرر شد درخواست‌های طرف عراقی به گروه‌های آموزشی مربوطه جهت برنامه‌ریزی و اجرا ارائه شود.
معاون بین‌الملل دانشگاه در ادامه به ملاقات با رئیس دانشگاه کوفه نیز اشاره کرد و بیان داشت: این دانشگاه پیش از این با دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی در خصوص برگزاری دوره مشترک کارشناسی ارشد Nanomedicine به توافقاتی دست یافته بود که در این دیدار با اعلام موافقت وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق، برگزاری این دوره از سال جاری نهایی شد.
دکتر کردی با بیان اینکه دیدار با مسئولان مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا نیز زمینه ساز بازدید از بیمارستان در حال ساخت آستان مقدس امام حسین (ع) شد، افزود: آستان مقدس امام حسین (ع) زمینی به وسعت 60 هزار مترمربع برای ایجاد شعبه دانشگاه در کربلا خریداری کرده که نقشه های اولیه آن به هیأت دانشگاه ارائه و مقرر شد مورد بازبینی تخصصی قرار گیرد و به این مجموعه بازخورد داده شود.
وی ادامه داد: این در حالی است که از حدود شش ماه پیش تیم عملیاتی راه‌اندازی این شعبه با حضور نمایندگان تام‌الاختیار دانشکده‌های مختلف دانشگاه تشکیل شده و طی نشست مذکور ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی های انجام شده، نیازهای ساختمانی و تجهیزاتی به آستان مقدس امام حسین (ع) اعلام شد.
معاون بین‌الملل در پایان خاطرنشان کرد: علی‌رغم علاقه‌مندی دانشگاه‌های برجسته اروپایی و آمریکایی برای راه‌اندازی شعب در کشور عراق باعث افتخار است که با موافقت نظام آموزش عالی این کشور و همکاری و پشتیبانی آستان مقدس امام حسین (ع)، دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاهی شناخته‌ شده در منطقه در آستانه ایجاد شعبه خود است.
دکتر کردی اظهار امیدواری کرد که با ایجاد این شعبه گامی مؤثر در راستای آموزش اساتید دانشگاه‌های مختلف عراق و پاسخگویی به نیازهای آموزشی، پژوهشی و درمانی در منطقه و عراق برداشته و بیش از پیش نام دانشگاه در عرصه بین‌الملل مطرح شود.

خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 274445
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین