• تاریخ انتشار : 1400/08/26 - 12:51

مرحله دوم طرح پایش سلامت روان دانشجویان خارجی دانشگاه در جزیره کیش اجرا شد

در راستای تکمیل طرح تشکیل پرونده سلامت دانشجویان بین‌المللی، مرحله دوم طرح پایش سلامت روان دانشجویان خارجی دانشگاه در جزیره کیش اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل طی این طرح، 20 نفر از دانشجویان شعبه کیش پردیس بین‌الملل از کشورهای هند، پاکستان و نیجریه ضمن تشکیل پرونده، توسط دکتر فرساد نوری زاده، سرپرست این شعبه و دکتر جابر دریجانی، دستیار روانپزشکی بیمارستان روزبه مشاوره و ویزیت شدند.
مهناز خسروی نژاد، مدیر امور دانشجویی شعبه کیش پردیس بین‌الملل در این باره گفت: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده با مسئولان دانشگاه و بیمارستان کیش و بر اساس تفاهم‌نامه فی‌مابین، در مرحله دوم این طرح دانشجویان برای انجام آزمایش‌های غربالگری و واکسیناسیون به بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش و مرکز توسعه سلامت جزیره ارجاع داده خواهند شد و پس از تکمیل پرونده در صورت نیاز، تحت مراقبت‌های درمانی بیشتری قرار می‌گیرند.
لازم به ذکر است که این طرح به صورت رسمی از فروردین سال جاری آغاز و تا تشکیل پرونده برای تمامی دانشجویان این مرکز ادامه خواهد داشت.
خوشبختانه تاکنون مشکل حادی در خصوص وضعیت سلامت دانشجویان فعلی گزارش نشده است.

خبر: زهرا حسین زاده

• گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت