• تاریخ انتشار : 1395/06/01 - 11:52
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سلسله کارگاه‌های آموزشی مدل‌سازی فرآیند با برگزاری آزمون ارزیابی شرکت‌کنندگان برگزار شد

آخرین کارگاه آموزشی مدل‌سازی فرآیند و بهبود فرآیندهای عملیاتی در دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اعلام این خبر گفت: این کارگاه چهارشنبه 27 مرداد با حضور جمعی از کارشناسان IT برپا شد.
وی افزود: در آغاز این جلسه مدل‌سازی یک فرآیند منتخب (پرداخت صورتحساب) در نرم‌افزار Aris با استفاده از استاندارد EPC انجام شد.

سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه بحث و بررسی پیرامون هفت اصل مهم در روند مدل‌سازی فرآیندها نیز طی این نشست صورت گرفت، اظهار داشت: همچنین ساختار شکست فرایندهای معاونت بین‌الملل (طراحی شده توسط مدرسین) نیز اصلاح و تکمیل شد.

مهندس عبدالهی تصریح کرد: سلسله کارگاه‌های آموزشی مدل‌سازی فرآیند و بهبود فرآیندهای عملیاتی با برگزاری آزمون جهت ارزیابی شرکت‌کنندگان با موضوع مدل‌سازی فرآیندهای مربوط به هر حوزه پایان یافت.
گفتنی است برای تمامی شرکت‌کنندگان در کارگاه مذکور گواهینامه‌ای مبنی بر گذراندن این دوره‌ی آموزشی صادر خواهد شد.

خبر:مهناز وحیدی

• گروه خبری : اخبار معاونت