• تاریخ انتشار : 1391/09/01 - 14:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 28
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر لاریجانی اعتبار بخشی دانشگاه را لازمه توسعه فعالیت های بین المللی دانست

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: رییس دانشگاه، در دیدار با هیئت انگلیسی اعتبارسنجی بین المللی دانشگاه ها، دانشگاه علوم پزشکی تهران را پیشرو در امر آموزش و پژوهش در کشور و منطقه خواند.

 در پی اعتبارسنجی دو روزه ارزیابان سازمان اعتبار بخشی انگلیس از دانشگاه، روز چهارشنبه 1 آذر ماه دکتر لاریجانی با هیات انگلیسی اعتبار سنجی بین‌المللی در سالن اجلاس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
 
دکتر لاریجانی به معرفی گستره فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه پرداخت و افزود: دانشگاهی که امروز دارای 15 دانشکده، 26 بیمارستان با هفت هزار تخت فعال، 110 مرکز تحقیقاتی، بیش از 2 هزار عضو هیئت‌علمی و بیش از 19 هزار دانشجو (60 درصد دانشجویان دختر) است قدمت آن به تاسیس دارالفنون در سال 1849 برمی‌گردد.
وی با بیان اینکه 360 برنامه آموزشی در دانشگاه اجرا می‌شود افزود: دانشگاه ما دارای 200 برنامه در مقطع تحصیلات تکمیلی است و 50 درصد دانشجویان PhD کشور را آموزش می‌دهد.
دکتر لاریجانی با اشاره به دانشکده‌های تازه تاسیس دانشگاه گفت: 75 درصد از داوطلبان برتر کنکور سراسری، دانشگاه علوم پزشکی تهران را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند.
رئیس دانشگاه در بیان دستاوردهای پژوهشی دانشگاه گفت: دانشگاه با 110 مرکز تحقیقاتی و 5 مرکز رشد، 53 مجله علمی و بیش از 3 هزار و 500 مقاله در سال تولید می‌کند.
وی افزود: بعضی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه مانند مرکز تحقیقات ایدز و مطالعات اعتیاد در کشور نمونه هستند.
دکتر لاریجانی با اشاره به نمایه شدن 9 مجله دانشگاه در ISI، 12 مجله در مدلاین و 25 مجله در SCOPUS گفت: بر اساس اعلام Index Copernicus دانشگاه علوم پزشکی تهران بیستمین ناشر آکادمیک در دنیا است.
وی با بیان اینکه حدود 9 درصد مقالات علمی کشور و 27 درصد مقالات حوزه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می‌شود افزود:  میزان ارجاع به مقالات دانشگاه طی سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و از حدود 7 هزار در سال 2006 به 44 هزار در سال 2011 رسیده است.
رئیس دانشگاه یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران در جایگاه 1 درصد بهترین مراکز دنیا در زمینه پزشکی بالینی، داروشناسی و سم‌شناسی و علوم اجتماعی قرار دارد و بر اساس آخرین ارزیابی SIR در سال 2010، دارای رتبه اول کشور، دوم منطقه و 270 در دنیا است.
دکتر لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه اشاره کرد و افزود: دانشگاه ما با دانشگاه‌های آکسفورد، کینگ کالج لندن، مونیخ، جان هاپکینز و  آکادمی علوم روسیه و... ارتباط داشته و با اساتید وابسته نظیر پروفسور پیتر اگری (برنده جایزه نوبل در سال 2003)، دکتر ماها تیر محمد نخست‌وزیر اسبق مالزی، پروفسور سمیعی از اساتید برجسته جراحی مغز و اعصاب و... همکاری دارد.
خبرنگار: سمیرا کرمی و دکتر بهنام هاشمی
عکس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 266114
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین