• تاریخ انتشار : 1402/09/13 - 15:53

حضور عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در کمیته مشورتی نگارش سند استراتژی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت

دکتر آرمان زرگران، مدیرگروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها عضو دعوت شده از خاورمیانه، در کمیته مشورتی نگارش سند استراتژی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت در ژنو حضور پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، با توجه به پایان مدت اعتبار سند موجود استراتژی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت (۲۰۱۴ تا ۲۰۲۳) و تمدید آن تا سال ۲۰۲۵؛ واحد طب سنتی، مکمل و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت با دعوت از ۲۰ متخصص برتر جهانی از مراکز معتبر در حوزه طب سنتی از کشورهای ایران (۱ نفر)، استرالیا (۲ نفر)، مالزی (۱ نفر)، انگلستان (۱ نفر)، کره جنوبی (۱ نفر)، چین (۳ نفر)، سوئیس (۲ نفر)، کانادا (۲ نفر)، آفریقای جنوبی (۱ نفر)، غنا (۱ نفر)، نروژ (۱ نفر)، تایلند (۱ نفر)، فیلیپین (۱ نفر)، برزیل (۱ نفر) و هند (۱نفر)، اقدام به تشکیل کمیته مشورتی برای نگارش پیش نویس این سند برای سال های ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۴ کرد.

دکتر آرمان زرگران، عضو هیأت علمی و مدیرگروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها عضو دعوت شده از خاورمیانه در نشست تدوین این سند حضور داشت.

اجلاس مشورتی این کمیته روزهای ۲۸ تا ۳۰ نوامبر ۲۰۲۳ در مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو سوئیس برگزار شد که متخصصان دعوت شده به همراه دکتر رودی ایگر، مدیر دپارتمان خدمات سلامت تلفیقی و دکتر سانگچول کیم، رئیس واحد طب سنتی، مکمل و تلفیقی و تعدادی از کارشناسان این واحد در سازمان جهانی بهداشت، طی سه روز فشرده کاری به بررسی بند به بند پیش نویس اولیه سند و اعلام نظرات کارشناسی خود پرداختند.

با پایان یافتن اجلاس، ادامه کار این تیم مشورتی به صورت از راه دور با تعریف برنامه کاری هرکدام به صورت داوطلبانه ادامه می یابد.

پیش نویس نهایی سند طی ماه های آینده برای تصویب نهایی و اجرایی شدن به مجمع آتی سازمان جهانی بهداشت ارائه خواهد شد.

خبر: خاطره فهیمی
  • گروه خبری : اخبار معاونت