• تاریخ انتشار : 1395/09/24 - 13:45

تصمیم‌گیری جهت طرح درخواست‌های اعزام به خارج از کشور اعضای هیأت‌علمی آموزشی و پژوهشی در هفتاد و هشتمین نشست شورای بورس دانشگاه

هفتاد و هشتمین نشست شورای بورس دانشگاه با حضور دکتر جعفریان، رئیس دانشگاه در ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل، دکتر جلیلی، معاون آموزشی، دکتر یونسیان، معاون پژوهشی و دکتر حلب چی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، روسای دانشکده‌های پزشکی، داروسازی، توانبخشی، پیراپزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی، پرستاری و مامایی، طب سنتی، فناوری‌های نوین پزشکی و انصاری پور سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل نیز در این نشست که چهارشنبه 24 آذر برپا شد، حضور داشتند.

در آغاز، 19 درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور اعضای هیأت‌علمی و غیرهیأت‌علمی، 14 درخواست دوره فرصت مطالعاتی خارج از کشور و تمدید آن، هفت درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور و تمدید آن، سه درخواست سفر برنامه‌ریزی‌شده خارج از کشور و یک درخواست بورس تحصیلی خارج از کشور مطرح شد.

اعضای شورای بورس دانشگاه پس از انجام بررسی‌های کارشناسی در مجموع با 40 درخواست موافقت به عمل آوردند.

در ادامه، تصمیم‌گیری در خصوص طرح درخواست‌های اعزام به خارج از کشور اعضای هیأت‌علمی آموزشی و پژوهشی دانشگاه در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد تمامی تقاضاهای مربوط به هیأت‌علمی آموزشی از طریق روسای دانشکده‌ها به معاونت بین‌الملل دانشگاه ارسال شود.

همچنین درخواست هیأت‌علمی پژوهشی نیز پیش از ارسال به معاونت بین‌الملل جهت طرح در شورای بورس دانشگاه، باید به تأیید معاونت پژوهشی دانشگاه برسد.

• گروه خبری : اخبار معاونت
مریم زمان