• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 14:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 158
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری چهارمین نشست همفکری اعضای میز همکاری‌های علمی دانشگاه با کشورهای اسپانیا و پرتغال

چهارمین نشست همفکری اعضای میز همکاری‌های علمی دانشگاه با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشورهای اسپانیا و پرتغال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 24 مرداد 1403 در سالن شورای این معاونت برگزار شد، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه، دکتر نسرین لطفی بخشایش، مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشورهای اسپانیا و پرتغال، دکتر اکرم پورشمس، دکتر حسین ایمانی، دکتر مریم تاج‌ور، دکتر ارغوان تنکابنی و دکتر الهه بهاروند، اعضای میز همکاری‌های علمی اسپانیا و پرتغال، مریم صابری‌پور، کارشناس مسئول روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر فاطمه اسماعیلی و فاطمه فغانی، کارشناسان بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز حضور داشتند. 
در آغاز، دکتر لطفی بخشایش خلاصه‌ای از فعالیت‌های میز همکاری‌های علمی اسپانیا و پرتغال بیان کرد و سپس توضیحاتی در خصوص کشور و دانشگاه‌های پرتغال و مؤسسات مطرح در حوزه پزشکی این کشور توسط کارشناس بین‌الملل معاونت بین‌الملل ارائه شد.
دکتر اسماعیلی گفت: پرتغال با بیش از 10 میلیون نفر جمعیت، دارای رتبه دوازدهم از نظر شاخص‌های سیستم بهداشتی در کل جهان و رتبه سوم از نظر شاخص‌های صلح جهانی است.
وی با مروری بر تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه‌های کشور پرتغال از سال 2017 تا کنون، بیان داشت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه‌های Lisboa ،Minho و Coimbra (در زمینه داروسازی) و با بیمارستان The Coimbra Hospital and University Cente تفاهم‌نامه همکاری دارد ضمن اینکه یک قرارداد با دانشگاه Coimbra در زمینه دندانپزشکی امضا شده که اعتبارآن به قوت خود باقی است. 
این کارشناس بین‌الملل همچنین به بیان نکاتی در مورد فرصت‌های تحقیقاتی دانشگاه‌های این کشور، دانشمندان برتر در حوزه علوم پزشکی و رشته‌های تحقیقاتی آن‌ها، معرفی مراکز تحقیقاتی شناخته شده پرتغال و چگونگی حمایت‌های مالی آن‌ها برای اخذ گرنت پرداخت.
در  ادامه، دکتر نکوفر فرصت‌های مطالعاتی فعال در دانشگاه‌های سانتیاگو د کومپوستلا و گرانادای اسپانیا (در قالب برنامه اراسموس پلاس) را تشریح کرد و از اعضای این میز همکاری خواست برنامه پیشنهادی برای تدریس و یا همکاری‌های دیگر با دانشگاه‌های فعال در پروژه اراسموس را به مدیریت روابط بین‌الملل اطلاع‌رسانی کنند تا به طور ویژه بررسی و برنامه‌ریزی شود.  
مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه بر لزوم بررسی تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با دانشگاه‌های پرتغال و به‌روزرسانی آن‌ها تأکید کرد و افزود: همچنین باید فهرستی از مؤسسات تحقیقاتی یا آزمایشگاه‌های معتبر پرتغال که در زمینه رشته‌های علوم پزشکی گرنت‌های تحقیقاتی می‌دهند، تهیه شود. 
در پایان این نشست مسئول میز همکاری‌های علمی اسپانیا و پرتغال موضوع تهیه پایگاه داده از اساتید و متخصصان ایرانی مقیم این دو کشور را مطرح کرد و از اعضا خواست به منظور ایجاد این پایگاه داده، نهایت همکاری را داشته باشند.
 
تهیه خبر: مریم صابری پور
تنظیم: مهناز وحیدی
  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 274829
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین