• تاریخ انتشار : 1403/03/30 - 17:19

صد و دومین نشست شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

اعلام حمایت از حضور اعضای هیئت‌علمی در کنگره‌های برنامه‌ریزی‌شده و ارائه سخنرانی در همایش‌های بین‌المللی

صد و دومین نشست شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تصویب پیشنهاد پوشش هزینه‌های کنگره‌های برنامه‌ریزی‌شده و ارائه سخنرانی در همایش‌ها، مجامع، انجمن‌های بین‌المللی و نشست‌های تخصصی توسط دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، این نشست چهارشنبه 30 خرداد 1403 با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر محمدحسین آیتی، دکتر علی اکبری ساری و دکتر رامین رحیم نیا، معاونان بین‌الملل، تحقیقات و فناوری و توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، دکتر محمدرضا صالحی، دکتر مهدیه سادات موسوی، دکتر محسن امینی، دکتر روجا رحیمی، دکتر شهرزاد غیاثوندیان، دکتر احمدرضا خاتون‌آبادی، دکتر شعبان علیزاده، دکتر کاظم ندافی و دکتر محمدحسن جوانبخت، روسای دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، طب ایرانی، پرستاری و مامایی، توانبخشی، پیراپزشکی، بهداشت، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.
نشست صد و دوم با طرح پنج درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور و تمدید آن، دو درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور و شش درخواست سفر برنامه‌ریزی‌شده خارج از کشور آغاز شد.
اعضای شورای بورس دانشگاه پس از انجام بررسی‌های لازم با 12 درخواست موافقت کردند.
در ادامه، موضوع پرداخت حق عضویت سالانه دانشگاه در انجمن بین‌المللی آموزش پزشکی اروپا (AMEE) مطرح و مورد موافقت اعضا قرار گرفت.
همچنین حاضران به بحث و تبادل‌نظر در خصوص پیشنهاد پوشش هزینه‌های کنگره های برنامه‌ریزی‌شده و ارائه سخنرانی در همایش‌ها، مجامع، انجمن‌های بین‌المللی و نشست‌های تخصصی توسط دانشگاه در قالب دستورالعمل شرکت و ارائه مقالات در همایش‌های خارج از کشور پرداختند.
این پیشنهاد با هدف حمایت از حضور اعضای هیأت‌علمی و کارشناسان دانشگاه در همایش‌ها و کنگره های بین‌المللی و نشست‌های تخصصی (موارد خاص) مطرح شد که با نظر موافق به تصویب رسید.
بخش پایانی این نشست به بررسی موضوع پرداخت کسورات حقوق و مزایا در زمان دوره فرصت مطالعاتی خارج از کشور دو عضو هیأت‌علمی دانشگاه اختصاص یافت که نظر مساعد اعضای شورای بورس را به دست آورد.