• تاریخ انتشار : 1396/07/05 - 10:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

ارائه گزارش برپایی کارگاه بین‌المللی سازی آموزش عالی ویژه کلان منطقه شش حوزه آموزش سلامت کشور در شورای مدیران معاونت بین‌الملل

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش برپایی کارگاه بین‌المللی سازی آموزش عالی ویژه کلان منطقه شش حوزه آموزش سلامت کشور و تشریح روند پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این نشست که شنبه اول مهر برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
در آغاز، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل گفت: پیرو استقبال از موضوع بین‌المللی سازی آموزش علوم پزشکی، درخواست‌های مکرر دانشگاه‌ها و تکالیف وزارت بهداشت به آن‌ها در قالب برنامه‌های عملیاتی، برپایی کارگاه‌های بین‌المللی سازی آموزش عالی مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر همتی ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور علاقمند هستند در زمینه توسعه امور بین‌الملل گام بردارند و این در حالی است مسیر بین‌المللی سازی برای بسیاری از آن‌ها هنوز غیرشفاف است.
وی با اشاره به برپایی کارگاه بین‌المللی سازی آموزش عالی برای دانشگاه‌های عضو کلان منطقه شش حوزه آموزش سلامت کشور توسط نمایندگان این معاونت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم، اظهار داشت: دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات و رحیمی، کارشناس حوزه مارکتینگ معاونت بین‌الملل، این‌جانب را در این سفر همراهی کردند.
مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی البرز، قزوین، زنجان، اراک و قم و دو دانشکده خمین و ساوه عضو کلان منطقه شش حوزه آموزش سلامت کشور هستند.
دکتر همتی استقبال معاونان و روسای دانشگاه‌های مذکور از کارگاه بین‌المللی سازی آموزش عالی را قابل‌توجه توصیف کرد و بیان داشت: این موضوع حاکی از نهادینه شدن اهمیت مقوله بین‌المللی سازی در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.
مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه کارگاه بین‌المللی سازی آموزش عالی طبق برنامه‌ریزی انجام شده و با سطح کیفی مناسب برپا شد، بر اهمیت همکاری هر چه بیشتر با دانشگاه‌های علاقمند به عنوان بازوان عملیاتی توسعه بین‌الملل تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: طی تعاملات انجام شده مقرر شد فرمت هایی برای شناسایی هر چه بیشتر شرایط محیطی و ظرفیت‌های دانشگاه‌های عضو کلان منطقه شش حوزه آموزش سلامت کشور در اختیار آن‌ها قرار گیرد تا با اطلاع بیشتر، شرایط همکاری‌های آتی تسهیل شود.
دکتر خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز حرکت در این مسیر را نیازمند برنامه‌ریزی منظم و دقیق عنوان کرد و بر اهمیت محوریت آموزش در ایران (EducationIRAN) به عنوان کانون همکاری با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تأکید کرد.
در ادامه، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل به ارائه گزارش روند پذیرش دانشجویان خارجی توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای اسفند 93 تا پایان شهریور 96 (23 فوریه 2015 تا نیمه سپتامبر 2017) پرداخت و از پذیرش بیش از 2 هزار و 300 متقاضی خارجی Graduate و Undergraduate طی این مدت خبر داد.
دکتر شعبانی تصریح کرد: از مجموع پذیرفته‌شدگان، بیش از 700 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل شده‌اند.
وی با اشاره به روند افزایشی مراجعه متقاضیان خارجی در اردیبهشت، خرداد، مهر و آبان نسبت به سایر ماه‌های سال تصریح کرد: به نظر می‌رسد در این بازه‌های زمانی باید میزان تبلیغات دانشگاه‌ها در وب‌سایت‌های معتبر بین‌المللی افزایش یابد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل افزود: همچنین بررسی آمارها حاکی از رشد تعداد دانشجویان مقطع دکترای تخصصی در سال 2017 است که به طور حتم رشد علمی دانشگاه را به همراه خواهد داشت.
دکتر شعبانی مجموع دانشجویان خارجی دوره‌های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ که طی دو سال و نیم گذشته جذب شده‌اند را نیز 34 نفر اعلام کرد و افزود: این در حالی است که در سال میلادی جاری دانشگاه علوم پزشکی تهران تمرکز بیشتری روی دوره‌های کارشناسی ارشد با محوریت رشته‌های پرستاری، بینایی‌سنجی و علوم آزمایشگاهی داشته که نتایج آن نیز رضایت‌بخش است.
وی بالاترین آمار متقاضیان و دانشجویان مقطع Undergraduate را مربوط به رشته پزشکی عمومی دانست و از جذب 384 دانشجو در این رشته از ابتدای اسفند 93 تا پایان شهریور 96 خبر داد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل تصریح کرد: همچنین بیش‌ترین تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه در مقاطع Undergraduate و Postgraduate به ترتیب از کشورهای عراق، پاکستان، نیجریه، هند و غنا هستند.
دکتر عرب خردمند نیز مطالعه در روند جذب دانشجویان خارجی را در برنامه‌ریزی‌های آینده این حوزه موثر دانست و از مدیریت توسعه امور بین‌الملل خواست طی نشست آتی شورای مدیران نکات مهم جهت پیشرفت در این مسیر را گردآوری کند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 71046
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین