• تاریخ انتشار : 1398/05/16 - 09:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 16
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

چهارمین جلسه فصلی مسئولان میزها و دبیران اتاق‌های همکاری‌های علمی دانشگاه با کشورها برگزار شد

با معرفی برخی از فعالیت‌های معاونت بین‌الملل دانشگاه، چهارمین جلسه فصلی مسئولان میزها و دبیران اتاق‌های همکاری‌های علمی دانشگاه با کشورها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دکتر نکوفر، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در آغاز  این نشست که سه شنبه 15 مرداد 98 برگزار شد، نگاه حوزه بین‌الملل از ایجاد میزها و اتاق‌های همکاری علمی را هدفمندسازی، سازماندهی و گسترش روابط و تعاملات سازنده بین‌المللی دانشگاه با مراکز آموزش عالی خارج از کشور دانست.
وی با اشاره به اینکه براساس نیازسنجی‌های انجام شده و اهداف مذکور در قاره آسیا شاهد تشکیل میزها و اتاق‌های همکاری ارمنستان، قطر، عراق، کردستان عراق، عمان، تاجیکستان، تایلند، چین، قطر، کویت و هند و در اروپا پرتغال، ترکیه، روسیه و حوزه قفقاز، فرانسه، سوئیس، قبرس، مجارستان، کشورهای نوردیک و کشورهای عضو پیمان گروه هشت (آسیایی و اروپایی) هستیم، اظهار داشت: این در حالی است که هنوز برای کشورهای قاره آفریقا میز همکاری شکل نگرفته است و براساس فراخوانی که از سوی معاونت بین‌الملل دانشگاه اعلام شده، تعیین مسئول برای میزهای همکاری ژاپن، افغانستان، پاکستان، سوریه، لبنان و ایتالیا در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با بیان اینکه تاکنون اغلب میزها و اتاق‌های همکاری موفق به انتخاب اعضای اتاق فکر خود شده‌اند، گفت: بدون شک عضویت اعضای هیئت علمی از دانشکده‌ها و گروه‌های مختلف در اتاق‌های فکر، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی خارج از کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
دکتر نکوفر از اختصاص یک صفحه وب (Web Page) در وب‌سایت معاونت بین‌الملل دانشگاه به هریک از میزها و اتاق‌های همکاری علمی خبر داد و افزود: در این صفحه امکان معرفی اعضای اتاق فکر، روزمه افراد و عکس‌های آنها در کنار مستندسازی فعالیت‌های انجام شده و ارتباطات و تعاملات شکل گرفته وجود دارد.
وی همچنین از مسئولان میزها و دبیران اتاق‌ها همکاری علمی خواست نسبت به به‌روزرسانی اطلاعات این صفحات در بازه‌های زمانی مختلف اقدام کنند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل سپس به بیان بخشی از فعالیت‌های مدیریت‌های زیرمجموعه این معاونت با هدف تشریح انتظارات از مسئولان میزها و دبیران اتاق‌های همکاری پرداخت و بیان داشت: جذب اساتید مدعو بین‌المللی در گروه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه از موضوعاتی است که با تشکیل میزها و اتاق‌های همکاری انتظار می‌رود روند افزایشی قابل‌توجهی داشته باشد.
دکتر نکوفر تصریح کرد: هم‌اکنون بیش از 55 استاد مدعو بین‌المللی از آسیا، اروپا، استرالیا و آمریکا با دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری می‌کنند که می‌توان با شناسایی تعداد بیشتری از آنها و معرفی به گروه‌های زیرمجموعه دانشگاه، تأثیرات قابل‌توجه ارتباطات بین‌المللی در آموزش و پژوهش را شاهد بود.
وی توجه حاضران را بر تعامل مستقیم با بدنه دانشگاه جلب کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اهداف معاونت بین‌الملل دانشگاه طی چند سال اخیر توسعه این سطح از ارتباطات است چرا که به هدفمند شدن فعالیت‌ها و تصمیم‌گیری آتی کمک خواهد کرد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با بیان اینکه مقوله جذب و بازاریابی بین‌المللی موضوع دیگری است که انتظار می‌رود مسئولان میزها و دبیران اتاق‌های همکاری توجه بیشتری به آن داشته باشند، اظهار داشت: از شما می‌خواهیم توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کشورهای هدف خود را به منظور مشخص شدن زمینه فعالیت‌ها و ارتباطات آینده بررسی کنید و در این مسیر می‌توانید از حمایت‌های واحد جذب و بازاریابی بین‌المللی برخوردار شوید.
وی همچنین اطلاعاتی در مورد تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه به تفکیک ملیت‌های آن‌ها ارائه کرد و اظهار داشت: با فعالیت میزها و اتاق‌های همکاری علمی افزایش تعداد دانشجویان بین‌المللی در دوره‌های مختلف آموزشی اعم از کوتاه‌مدت و بلندمدت به ویژه از کشورهایی که دانشگاه تاکنون موفق به پذیرش دانشجو از آن‌ها نشده، باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر نکوفر اضافه کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهور طی چند سال اخیر با پیش‌بینی تسهیلاتی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را به جذب نخبگان و متخصصان ایرانی غیرمقیم تشویق کرده که در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از 10 پایگاه برتر این برنامه در سال 97 شناخته شد.
وی ادامه داد: مسئولان میزها و دبیران اتاق‌های همکاری می‌توانند فارغ‌التحصیلان ایرانی دانشگاه‌های مطرح دنیا که علاقه‌مند به گذراندن دوره‌های تعریف شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند را شناسایی و معرفی کنند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل همچنین از تشکیل کمیته تحقیق و توسعه بین‌المللی سازی دانشگاه از مدتی پیش در این معاونت خبر داد و گفت: در صورتی که در رابطه با کشور هدف خود با موضوعی برخورد کردید که نیازمند تحقیق و بررسی بیشتر داشت، امکان استفاده از ظرفیت‌های این کمیته وجود دارد.
دکتر نکوفر در پایان با اشاره به اینکه هریک از میزها و اتاق‌های همکاری باید برنامه عملیاتی خود را هر چه زودتر اعلام کنند، خاطرنشان کرد: شاخص‌های پیشنهادی برنامه عملیاتی به زودی در اختیار مسئولان میزها و دبیران اتاق همکاری قرار می‌گیرد.
در بخش دوم این نشست دکتر مانوکیان، دکتر فاتحی، دکتر شادمهر و دکتر زنده‌دل مسئولان میزهای همکاری ارمنستان، فرانسه، تایلند و کشورهای نوردیک، دکتر تکیان، دبیر اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه‌های عضو پیمان گروه هشت و دکتر باباخانی از اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه و عراق به ارائه گزارش فعالیت‌های انجام شده تاکنون پرداختند.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه در جمع‌بندی این نشست از فعالیت‌ها و اقدامات میزها و اتاق‌های همکاری قدردانی کرد و گفت: به طور حتم فعالان این عرصه نمایندگان دانشگاه در تعامل با کشورهای هدف هستند بنابراین آشنایی آنها با فعالیت‌های مختلف حوزه بین‌الملل، موضوع اصلی چهارمین نشست فصلی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: لازمه برنامه‌ریزی و هرگونه ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی خارجی، شناخت کافی است که امیدوارم با تلاش و پیگیری شما محقق شود.
معاون بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه با وجود شرایط حاکم بر ارتباطات بین‌المللی قطعاً کسانی که از تجارب بین‌المللی برخوردارند باید به کمک سایر افراد بیایند، خاطرنشان کرد: با وجود وضعیت خاص بین‌المللی همیشه فرصت‌هایی برای دانشگاه‌ها و دانشگاهیان وجود داشته و مطئنم مجموعه‌ای چون علوم پزشکی تهران با اساتید برجسته و  شناخته شده خود در سخت‌ترین شرایط نیز می‌تواند کارهای بزرگی را انجام دهد.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر ضیایی، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر میرزایی، سرپرست امور جذب و بازاریابی بین‌المللی معاونت بین‌الملل، دکتر هادیان، دکتر نیکنام، دکتر فیض آبادی، دکتر زنده دل، دکتر کاظمی مطلق، دکتر فاتحی، دکتر ادهمی، دکتر وطن دوست، دکتر شادمهر، دکتر مانوکیان، مسئولان میزهای همکاری علمی دانشگاه با کردستان عراق و کشورهای مجارستان، آلمان، نوردیک، چین و اسپانیا، فرانسه، عمان، هند، کویت و تایلند و ارمنستان، دکتر معراجی، دبیر اتاق‌ها همکاری علمی دانشگاه و سوئیس، دکتر تکیان، دبیر اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه‌های عضو پیمان گروه هشت و دکتر باباخانی از اتاق همکاری‌های علمی ایران و عراق در این نشست حضور داشتند.


خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 274134
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین