دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل
پایان نامه جهت اخذ درجه دکترای عمومی در رشته دندانپزشکی
عنوان:
نگارنده:
استاد راهنما:
سرکارخانم دکتر...
جناب آقای دکتر...
استاد مشاور:
سرکار خانم دکتر...
جناب آقای دکتر...
استاد مشاور آمار:
سرکار خانم دکتر...
جناب آقای دکتر...
سال: شماره پایان نامه:
اظهار نامه دانشجو
موضوع پایان نامه :
اینجانب دانشجوی دوره دکتری عمومی دندانپزشکی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گواهی می نمایم که تحقیقات ارائه شده در این پایان نامه توسط اینجانب انجام شده و صحت و اصالت مطالب نگارش شده مورد تایید می باشد و در موارد استفاده از کار دیگر محققان به مرجع مورد استفاده اشاره شده است.بعلاوه گواهی می نمایم که مطالب مندرج در پایان نامه تا کنون برای دریافت مدرک توسط اینجانب یا فرد دیگری ارائه نشده است و هیچ بخش آن از کار سایر دانشجویان یا محققان کپی نشده است. در تدوین متن پایان نامه دستورالعمل مصوب دانشگاه را به طور کامل رعایت کرده ام.
امضا دانشجو:
تاریخ
تعهد نامه
به استناد مصوبه مورخ 2/11/1397 کمیته اخلاق دانشگاه اینجانب دانشجوی مقطع دکتری عمومی رشته دندانپزشکی ورودی سال دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران متعهد می شوم، هرگونه یافته علمی مستخرج از پایان نامه خود با عنوان:
اعم از مقاله، خلاصه مقاله ( برای ارایه به صورت پوستر یا سخنرانی )، ثبت اختراع، Patentو...را با اجازه و هماهنگی قبلی استاد(ان) راهنمای پروژه و رعایت حقوق معنوی ایشان منتشر نمایم.
کد اخلاق:
نام و امضای دانشجو:
تاریخ :
حق چاپ، نشر و مالکیت معنوی پایاننامه
**********************************
1. هرگونه کپیبرداری به صورت کل پایاننامه یا بخشی از آن تنها با موافقت استاد راهنما مجاز میباشد.
2. کلیهی حقوق معنوی این اثر متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و بدون اجازهی کتبی دانشگاه به شخص ثالث قابل واگذاری نیست.
3. استفاده از اطلاعات و نتایج موجود در پایاننامه بدون ذکر مرجع مجاز نمیباشد.
چکیده:
عنوان پایان نامه به صورت وسط چین در این قسمت آورده شود
هدف:
مواد و روش ها:
یافته ها:
نتیجه گیری:
کلید واژه ها:
Abstract
در این قسمت، عنوان پایان نامه به لاتین آورده شود
Objectives:
Materials and methods:
Results:
Conclusion:
Keywords:
Tehran University of Medical Sciences
International Campus – School of Dentistry
Dissertation submitted for Doctorate Degree in Dentistry
Title:
Submitted by:
Supervisor:
Advisor:
Statistical Advisor:
Year: Thesis NO:
ترتیب صفحات پایان نامه:
صفحه اول: بسم الله الرحمن الرحیم
صفحه دوم: صفحه عنوان فارسی
صفحه سوم: اظهارنامه
صفحه چهارم: تعهدنامه
صفحه پنجم: حق چاپ و نشر
صفحه ششم:تقدیم و سپاسگزاری
صفحه هفتم:چکیده فارسی
صفحه هشتم:فهرست علائم و اختصارات
صفحه نهم: فهرست مطالب
صفحه دهم:فهرست جداول
صفحه یازدهم: فهرست شکل ها
صفحه دوازدهم: فهرست نمودارها
متن اصلی پایان نامه که شامل فصل های زیر می باشد:
توجه: عناوین فصول هم در فهرست مطالب هم در متن اصلی پایان نامه مانند سرفصل های ذیل باشند
فصل اول: مقدمه، کلیات، بیان مساله
هدف از نوشتن مقدمه کوتاه فراهم کردن زمینه اطلاعاتی لازم برای خواننده است و باید موضوع و هدف تحقیق با زبانی ساده و هدفمند معرفی شود تا اهمیت موضوع تحقیق را آشکار سازد.
بیان مسئله شامل اهمیت پژوهش و نیاز به مطالعه را بیان می کند و در خلأ کار های انجام شده پیشین (خلاصه بررسی متون)، نقاط ابهامی که این مطالعه پوشش می دهد و یا نوآوری مطالعه را بازگو می کند.
در این قسمت مقدمه ای درباره موضوع تحقیق، اهمیت موضوع، اهداف، پرسش های پژوهش، فرضیات، متغیرها پیشینه انجام کار و مروری بر کارهای انجام شده توسط دیگران در زمینه موضوع پایان نامه، ارائه می گردد. همچنین جزئیات بیشتری از کلیه سوابق و مطالعات علمی انجام شده بر روی موضوع پایان نامه به ترتیب از قدیمی ترین مقالات یا کار های انجام شده تا جدید ترین گزارش ها ارائه می گردد.
مقدمه موجب آگاهی از موضوع و متن پایان نامه را فراهم می آورد و می بایست به نحوی نگاشته شود که خواننده را علاقه مند نموده و موجبات دلگرمی او را در تمامی بخش های پایان نامه فراهم آورد. در مقدمه باید دلیل انتخاب موضوع پایان نامه یا هدف از اجرای پژوهش بیان گردد.
فصل دوم: بررسی متون
این فصل بر حسب نیاز می تواند به دو بخش تنظیم گردد:
بخش اول: در این بخش، مبانی نظری و مفهومی تحقیق شرح داده می شود و لازم است دانشجو مفاهیم علمی پایه و مستندات مرتبط با تحقیق را شرح دهد. هدف از بیان مبانی نظری و مفهومی تحقیق، تبیین موضوع است.
بخش دوم: در این بخش، مطالعات و پژوهش های علمی مرتبط با موضوع تحقیق آورده می شوند. هدف از مرور بر مطالعات انجام شده، جستجوی منابع اطلاعاتی مختلف به منظور اشراف به ابعاد مختلف موضوع تحقیق است. با مرور منابع مشخص می شود که در زمینه تحقیق چه کار هایی قبلا انجام شده است و تحقیق فعلی چه کاربردی دارد.
فصول 1 و 2 باید حداکثر 30% از کل متن پایان نامه باشد.
فصل سوم: مواد و روش کار
مواد شامل مواد اصلی و یا تجهیزات تخصصی است که ویژگی آن در کیفیت/ تحلیل و تفسیر داده های تحقیق نقش موثر دارد. بدیهی است در پژوهش هایی که از مواد و تجهیزات تخصصی استفاده نمی شود، ذکر این قسمت ضرورتی ندارد.
روش به اقتضای نوع پژوهش می تواند شامب نوع پژوهش/ روش های ساخت/ روش های آزمایشگاهی/ جامعه پژوهش/ محیط پژوهش/ نمونه پژوهش/ روش نمونه گیری/ حجم نمونه و روش محاسبه آن/ مشخصات واحد پژوهش و معیار های ورود و خروج مطالعه/ توضیح ابزار گردآوری اطلاعات و روایی و پایایی ابزار/ روش گردآوری اطلاعات/ روش های آماری و تجزیه و تحلیل داده ها. این روش ها با جزئیات کافی بیان شوند. اشاره به نرم افزار مورد استفاده برای تحلیل آماری، ضروری است ولی کافی نیست. برای هریک از متغیر های تحقیق، آزمون آماری به کار گرفته شده، قید شود. سعی شود از میانگین، میانه، انحراف معیار و فواصل اطمینان برای نشان دادن نتایج پژوهش استفاده شود.
به طور کلی در این فصل، جامعه مورد بررسی و نحوه نمونه گیری (بیماران یا حیوانات آزمایشگاهی من جمله گروه شاهد) به وضوح بیان گردد. سن، جنس و سایر مشخصات مهم نمونه ها، اعلام شوند. روش های به کار گرفته شده و وسایل مورد استفاده ذکر گردیده و نام سازنده تجهیزات، شرکت سازنده مواد مصرفی و نام کشور محل تولید در پرانتز قید شود.
اقدامات انجام شده با توضیحات کافی بیان شوند. در حدی که سایر پژوهشگران بتوانند نتایج را بررسی و بازیابی کنند و یا در صورت تمایل، پژوهش را به طور کامل تکرار نمایند. در صورت لزوم، به روش های مشخص و تعریف شده ارجاع داده شود. محدودیت های پژوهش و ملاحظات اخلاقی باشد.
فصل چهارم:یافته ها
در این فصل باید یافته های حاصل از تحقیق شرح داده شود. یافته ها باید به شکل دسته بندی شده و با ترتیبی منطقی تدوین شود. تبیین اهداف و پاسخ به سوال های تحقیق داده شود و موردی از قلم نیفتد.
در این مبحث به ذکر یافته ها پرداخته شود و از تحلیل و تفسیر تفصیلی خودداری شود. بدیهی است تحلیل و تفسیر یافته ها در فصل بعدی صورت می گیرد.
بیان محتوای جداول و نمودار ها باید واضح و گویا باشد.
از درج توأم یک یافته خاص هم به صورت جدول و هم نمودار خودداری شود.
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
باید باتوجه به مطالب عنوان شده به ویژه در مقدمه، مقایسه نتیجه های به دست آمده با هدف های از قبل تعیین شده در مقدمه و دستیابی های نوین در این فصل ذکر شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.
در این فصل همچنین بر جنبه های تازه و مهم تحقیق به ویژه بیان مسئله و نتایج حاصل تاکید شده و شواهد مربوط به رد یا قبول فرضیه و سوالات مطرح شده و ارتباط یافته ها با تحقیقات قبلی ارائه می شود.
نتیجه گیری یا پیام نهایی حاصل از یافته ها نیز در این قسمت ذکر می شود که می بایستی مبتنی بر یافته های آماری و متکی بر متدولوژی تحقیق باشد. چنانچه محقق قادر به اثبات یافته اش نیست بهتر است آن را به صورت یک نظر بیان کند.
ذکر محدودیت های تحقیق نیز ضروری است.
همچنین لازم است نویسنده پیشنهاد هایی را برای تحقیقات بعدی در راستای تحقیقات در این فصل ارائه دهد. ارائه پیشنهاد ها براساس یافه های تحقیق و نیز ارتباط با اهداف باشد. پیشنهادات برای تحقیق در آینده، مسائل بی جواب در رابطه با تحقیق انجام شده که تحقیقات بیشتر را می طلبد، لذا در این قسمت محقق با ارائه عناوین یا موضوعات تحقیقی، محققان دیگر را یاری می دهد.
فهرست منابع و ماخذ
شیوه ذکر منابع در انتهای نوشتار پایان نامه های فارسی به صورت ونکوور و در پایان نامه های انگلیسی هاروارد می باشد.
پیوست ها شامل جدول، شکل و پرسشنامه(درصورت نیاز)
تاییدیه استاد راهنما مبنی بر آمادگی دانشجو برای دفاع از پایان نامه نمونه آن در پایان این فایل آورده شده است.
صفحه نمره (صفحه نمره باید بعد از رفرنس ها و در صورت داشتن پیوست بعد از پیوست قرار گیرد.)
اظهارنامه به انگلیسی(Declaration) نمونه آن در پایان این فایل آورده شده است.
چکیده به انگلیسی(Abstract)
صفحه عنوان انگلیسی
نکات قابل توجه:
فونت متن فارسی B NAZANIN14و برای متن لاتین Times new Roman12 می باشد.
فونت عناوین اصلی فارسی B titre 16و برای لاتین Times new Roman14و برجسته((Boldدرج شود.
در ابتدای چکیده فارسی و لاتین عنوان پایان نامه به صورت وسط چین حتما آورده شود.
اهداف و فرضیات و تعریف متغیرها در فصل اول گنجانده شود.
برای دریافت نسخه ورد نمونه پایان نامه دانشجویان ایرانی اینجا کلیک نمایید