معرفی غرفههای برتر بخش نمایشگاهی یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران
یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو بخش مراسم افتتاحیه و بخش نمایشگاهی بهعنوان بخشی از مجموعه برنامههای گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی، شنبه 13 بهمن 1403 در دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد. در بخش نمایشگاهی این مراسم 40 غرفه دایر و این امکان برای بازدیدکنندگان فراهم شد که نظر و امتیاز مورد نظرشان را بر اساس QR کدهای نصبشده در هر غرفه اعلام کنند. در پایان مراسم و بر اساس امتیاز مخاطبان، غرفههای لبنان، عراق و افغانستان به ترتیب رتبههای اول تا سوم و غرفههای نیجریه و کشمیر مشترکا رتبه چهارم را کسب کردند. با حضور دکتر کوروش جعفریان، معاون بینالملل دانشگاه و مدیران حوزه بینالملل، جوایزی به نمایندگان غرفهها اهدا شد. پس از اهدای هدایا و عکسهای یادبود، نمایندگان غرفههای برتر با شور و شوق وصفناشدنی از کسب عنوان در این مراسم به بیان نظرات، احساسات و بازخوردهای خود از این جشن و شعار Together in Diversity, Stronger in Unity پرداختند و این شعار را یادآور آیه 13 سوره حجرات معروف به آیه شعوبیه دانستند.
ساختار بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران متمایز و مسیر آن بهخوبی پایهگذاری شده است
دکتر محمدرضا خامی عضو هیئتعلمی دانشکده دندانپزشکی و مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، حضور و استقبال دانشجویان و بازدیدکنندگان از بخش نمایشگاهی یازدهمین جشن روز بینالملل را چشمگیر توصیف کرد و تلفیق این مراسم در ویژهبرنامههای گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه را خوب ارزیابی کرد. وی پذیرش دانشجوی بینالملل را تنها جنبهای از جنبههای بینالمللی سازی و سفیر علمی و فرهنگی شدن دانشجویان بینالملل پس از بازگشت به کشورشان را که راهی برای معرفی فرهنگ و توانمندیهای کشورمان است بخشی از دیپلماسی علمی و دارای اهمیت فراوان دانست. دکتر خامی ضمن اشاره به ساختار متمایز حوزه بینالملل دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه بینالمللی سازی را خیلی خوب شروع و پایهگذاری کرده است و مدیران این حوزه در طول این سالها علیرغم تفاوت دیدگاه در نحوه اجرای کار، همگی در جهت برنامه و هدفی مشخص بهخوبی در حرکت هستند. توضیح اینکه جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، بهعنوان بخشی از مجموعه برنامههای گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی، شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار شد.
جشن روز بینالملل جشن سرآمدی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه بینالملل است
دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از شرکت در مراسم افتتاحیه جشن روز بینالملل بهعنوان اولین برنامه از ویژهبرنامههای گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه، ضمن اشاره به استقبال پرشور مخاطبان از نمایشگاه نگاهی به آینده و بخش نمایشگاهی جشن روز بینالملل درباره اهمیت حضور دانشجویان بینالملل دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه سرآمد در حوزه بینالملل و جذب و تربیت دانشجویان بینالملل است که از این حیث گرامیداشت جشن روز بینالملل اهمیت بیشتری پیدا میکند و این سرآمدی دانشگاه حاصل زحمات معاونان بینالملل از دکتر علی عرب خردمند، دکتر رامین کردی، دکتر محمدحسین آیتی و دکتر کوروش جعفریان است. وی دانشجویان بینالملل را سفیران دانشگاه و کشور در حوزههای مختلفی از جمله علم و دانش، فرهنگ، اخلاق و رفتار دانست و مثمر ثمر بودن این دانشجویان در کشورهایشان را افتخاری برای دانشگاه و کشورمان عنوان کرد. توضیح اینکه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار شد.
جشن روز بینالملل نمایی از اهمیت دانشگاه علوم پزشکی تهران و توانمندیهای فوقالعاده آن است
سلامو کروما، سفیر سیرالئون در حاشیه جشن روز بینالملل دانشگاه گفت: این رویداد نمایی از اهمیت دانشگاه علوم پزشکی تهران و توانمندیهای فوقالعاده آن است و به خوبی نشان میدهد که این مجموعه آماده گسترش تعاملات خود با دانشگاههای کشورهای مختلف است. به گفته وی کشور سیرالئون در حوزه بهداشت چالشهای بسیاری دارد که با تکیه بر ارتباطات برقرار شده و توانمندیهای ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیارامیدوار است که بر بخشی از این مشکلات فائق آید. سلامو کروما همچنین از مسئولان دانشگاه خواست همکاریهای خود را با غرب آفریقا و به ویژه کشورهایی چون سیرالئون توسعه دهند. یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار شد.
دوست دارم که TUMS و دانشگاههای نیجریه در برنامههای تبادل دانشجو با یکدیگر همکاری داشته باشند
دکتر عمر عبدالرشید، کاردار سفارت نیجریه در ایران پس از شرکت در مراسم افتتاحیه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و بازدید از غرفههای بخش نمایشگاهی این رویداد، اولین تجربه حضور در ایران که مقارن با اولین تجربه حضور در یک رویداد رسمی دانشگاهی در ایران بود را بسیار جالب توصیف کرد و درباره همکاریهای علمی آتی بین دو کشور اظهار داشت: دوست دارم شرایطی پیش بیاید که TUMS و دانشگاههای نیجریه بهویژه در برنامههای تبادل دانشجو با یکدیگر همکاری داشته باشند و دوست دارم که TUMS با حضور در نمایشگاههای بینالمللی نیجریه از جمله نمایشگاه بینالمللی تجارت کادونا که بهزودی برگزار خواهد شد؛ توانمندیهای خود را نشان دهد و این حضور باعث همکاری بین دانشگاههای نیجریه و TUMS شود. توضیح اینکه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، بهعنوان بخشی از مجموعه برنامههای گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی، شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار شد.
در حاشیه یازدهمین جشن روز بینالملل/فرصتهای بسیار خوبی برای همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاههای اندونزی در حوزه سلامت وجود دارد
کوین مارول، مدیر کنسولی و فرهنگی سفارت اندونزی در حاشیه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، این رویداد را بسیار جالب و با اهمیت توصیف کرد. وی با اشاره به تحصیل دانشجویان اندونزیایی در دانشگاه و ارتباط با مراکز علمی و بیمارستانهای این کشور طی سالهای گذشته، تصریح کرد: در حوزه سلامت فرصتهای بسیار خوبی برای همکاریهای مشترک وجود دارد که امیدوارم در آینده نزدیک بتوانیم شاهد توسعه و تعمیق آنها باشیم. توضیح اینکه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان بخشی از مجموعه برنامههای گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی، شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار شد.
جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران/ با دیپلماسی علمی میتوانیم افقهای روشنی را در عرصههای جهانی تعریف کنیم
دکتر الهام امین زاده، عضو هیئت علمی و معاون بینالملل دانشگاه تهران و مشاور وزیر امور خارجه در حاشیه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران که شنبه 13 بهمن 1403 در دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد اعلام 90 سالگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و گذشت بیش از یک قرن از آموزش و پژوهش علوم پزشکی در ایران را افتخاری برای کشورمان که از پیشگامان علوم پزشکی در میان کشورهای منطقه است دانست و درباره نقش دیپلماسی علمی از جمله در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در کنار دیپلماسی رسمی، در زمانهایی که تحریم، جنگ، بحرانها و مخاصمات بینالمللی وجود دارد دیپلماسی علمی میتواند جایگزین روابط رسمی باشد و از این طریق میتوانیم افقهای روشنی را در عرصههای جهانی برای خودمان تعریف کنیم و دانشگاه علوم پزشکی تهران در این زمینه میتواند بسیار نقشآفرینی کند. همچنین با توجه به درخواستهای کشورهای همسایه و منطقه در زمینه تاسیس شعبههای بینالملل برای رشتههای جامع در علوم پزشکی و غیر پزشکی با همکاری یکدیگر میتوانیم حضور گستردهای در کشورهای خارجی داشته باشیم و رتبه دانشگاهها را در رتبهبندیهای جهانی ارتقا دهیم.
جشن روز بینالملل نمایانگر تعامل نزدیک دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشجویان بینالمللی و کشورهای مختلف است
دکتر عبدالعزیر حسن صالح طاها، سفیر سودان، جشن روز بینالملل دانشگاه را که شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی برگزار شد، نشاندهنده تعامل نزدیک و پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشجویان بینالمللی و کشورهای مختلف دانست. وی با بیان اینکه نمایشگاه جانبی این جشن تجربههای بزرگ دانشگاه را به تصویر کشیده است، اظهار داشت: حضور دانشجویان بینالملل در این رویداد نمایانگر تلاقی علمی و فرهنگی بینالمللی است. دکتر حسن صالح افزود: توسعه ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاهی معتبر و با سابقه مورد توجه سفارت سودان است تا ضمن ایجاد بستر حضور دانشجویان سودانی در این دانشگاه بتوانیم از دانش و تخصص اساتید حوزه علوم پزشکی بهرهمند شویم.
جشن روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران/ دکتر جعفریان بر اهمیت تنوع در برنامههای بینالمللیسازی دانشگاه تأکید کرد
دکتر کوروش جعفریان، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه که شنبه ۱۳ بهمن در دانشکده پزشکی برگزار شد، بر اهمیت تنوع در برنامههای بینالمللیسازی تأکید کرد و گفت: این مجموعه مفتخر است که بیشترین تنوع را از لحاظ دانشجویان بینالملل، فعالیتهای بینالمللی، ارتباط با کشورهای مختلف و انعقاد تفاهم نامهها و قراردادهای بینالمللی دارد. به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاهی پیشرو در حوزه بینالمللی، طی چهار سال آتی با تحقق شعارهایی چون دانشگاه هوشمند و دانشگاه بینالمللی، هر استاد، یک شعبه بینالمللی و هر استاد، حداقل یک دانشجوی خارجی، در تلاش برای بینالمللی شدن در تمامی بخشها است. دکتر جعفریان همچنین از پیشبینی برنامههایی چون تعریف کارانه بینالملل و اصلاح قواعد پرداختیهای دورههای کوتاهمدت بینالمللی ویژه اساتیدی که در جذب دانشجویان و همکاریهای علمی بینالمللی نقش دارند، خبر داد.
دکتر رئیس کرمی در حاشیه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه/ بینالمللیسازی باید به رکن اساسی فعالیتهای تمامی بخشهای دانشگاه علوم پزشکی تهران تبدیل شود
دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در حاشیه یازدهمین جشن روز بینالملل دانشگاه و پس از بازدید از غرفههای نمایشگاهی، روز بینالملل را بهانهای برای معرفی فرهنگ کشورهای مختلف به یکدیگر دانست. وی با اشاره به مشارکت خوب دانشجویان بینالمللی در این نمایشگاه، اظهار داشت: دانشجویان بینالملل در قالب این غرغهها، کشور، فرهنگ و تمدن خود را معرفی کردهاند و شور و نشاط آنها وصف ناپذیر است. رئیس دانشگاه با تأکید بر اهمیت مقوله بینالمللیسازی در دانشگاه، افزود: تمامی بخشهای دانشگاه باید یک رکن اساسی فعالیتهایشان، بینالمللیسازی باشد و همه فعالیتها در این مجموعه اعم از آموزشی، پژوهشی و درمانی باید بینالمللی شود.