درباره ما
تاریخ علم در ایران عمری دراز دارد و قدرت دانش طب در این سرزمین به بلندای تاریخ آن است. از تأسیس مدرسه طب جندی شاپور تاکنون 1700 سال میگذرد و در این رهگذر دانشمندان و حکیمان ایرانی در زمانهای مختلف ستارههای درخشان آسمان دانش بشری بودهاند و گستره علمی جهان چندین قرن متمادی متأثر از اندیشمندان ایرانی به خصوص طبیبان بنام روزگار، همچون رازی، ابن سینا، اهوازی، فارابی، بیرونی و جرجانی بوده است.
دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین مرکز نوین آموزش پزشکی است که در سال 1230 به عنوان بخشی از مدرسه دارالفنون بازگشایی شد.
دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سال 1313 تأسیس گردید و بعد از انقلاب به همراه کلیه بخشهای وابسته به عنوان دانشگاه علوم پزشکی تهران از وزارت آموزش عالی جدا شده و تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت و در سال 1385 پردیس بین المللل دانشگاه راه اندازی گردید.
اکنون دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمیترین مرکز آموزش عالی نوین کشور و بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی، میراثدار این تاریخ پر گوهر است. خوشبختانه این دانشگاه در سال جاری در آغاز هشتمین دهه تأسیس موفق به دستیابی به ممتازترین مراتب علمی کشور شده است که بارزترین آن کسب عنوان برترین دانشگاه علوم پزشکی کشور میباشد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران:
عوامل فوق در کنار تواناییها و تحرک متخصصین آن، دانشگاه علوم پزشکی تهران را یک مرکز مهم شناخته شده در خاورمیانه نموده است.
معاونت بین الملل دانشگاه:
این معاونت از سال 1367 با عنوان" روابط بین المل " فعالیت خود را در زمینه اعزام دانشجو به خارج از کشور تحت عنوان دوره فرصت مطالعاتی، دوره بورس کوتاه مدت (فلوشیپ)، دوره بورس بلند مدت، شرکت و ارائه مقاله در همایشها، برگزاری همایشهای داخلی و بینالمللی و تأییدیههای تحصیلی آغاز نمود و با گسترش امور محوله و به کارگیری سیاستهای جدید جهت برقراری هر چه بیشتر ارتباط با دانشگاههای داخل و خارج کشور، مدیریت روابط بین دانشگاهی، امور بین الملل و سمینارها به طور مشخص و منسجم طبق آئین نامههای صادره از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امور مربوط به مأموریتهای آموزشی داخل و خارج کشور را با تشکیل شورای بورس دانشگاه و برحسب نیاز دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی ادامه داد.
از سال 1385 تحت نظارت مستقیم رئیس دانشگاه، با تدوین دستورالعملهایی و به تأیید هیات رئیسه دانشگاه، اقدام به بسط فعالیتهای مذکور نموده و در زمینههای بینالمللی با انعقاد تفاهم نامههایی به گسترش ارتباطات بینالمللی به عنوان ستادی برای دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی جهت نیل به چشم انداز دانشگاه ادامه داد.
در بهار 1391 با هدف انسجام و یکپارچگی در راستای دستیابی به مراتب سیاستگذاری و برنامهریزی منسجم و حرکت هدفمند و همسوی یکایک واحدهای آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه در مسیر تعالی و تعامل بینالملل، معاونت بینالملل دانشگاه با اهم فعالیتهای ذیل تشکیل گردید: