• تاریخ انتشار : 1394/09/04 - 14:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دیدار مسئول امور فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و معاون بین‌الملل دانشگاه

مسئول امور فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و معاون بین‌الملل دانشگاه در راستای معرفی توانمندی‌های بین‌المللی و همکاری‌های فرهنگی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، نادی، رئیس اداره امور دانشجویان و بورس های وزارت امور خارجه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل و کمان قد از وزارت امور خارجه نیز در این نشست که دوشنبه 2 آذر برگزار شد، حضور داشتند.
دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل با معرفی بخشی از فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه به فرآیند جذب دانشجویان خارجی از سال 2011 تاکنون اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون نزدیک به 12 هزار متقاضی خارجی جهت تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران درخواست داده‌اند که پرونده حدود دو هزار نفر پس از ارزیابی‌های اولیه به دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه ارسال شده است.
وی افزود: کمیته پذیرش دانشجویان خارجی از ابتدا تا کنون با جذب یک هزار و 200 متقاضی موافقت کرده است که 330 نفر از آن‌ها در حال حاضر دانشجوی دانشگاه هستند.
دکتر عرب خردمند تصریح کرد: تاکنون 24 دانشجوی بین‌المللی از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ‌التحصیل شده‌اند که اغلب در مقطع کارشناسی ارشد بوده‌اند.
معاون بین‌الملل دانشگاه تعامل با متقاضیان و دانشجویان خارجی را زمینه‌ساز گسترش تعاملات علمی و پژوهشی با کشورهای مختلف عنوان کرد و گفت: همکاری با سفارتخانه‌های کشورهای پذیرنده دانشجوی خارجی و اساتید دانشجویان عرصه جدیدی از همکاری‌های بین‌المللی را ایجاد کرده است.
وی با تأکید بر اینکه زبان تدریس به دانشجویان خارجی، انگلیسی است، افزود: این در حالی است که آن‌ها از بدو ورود به دانشگاه در کلاسهای زیان فارسی شرکت می‌کنند تا امکان ارتباط با بیماران را به دست آورند.
دکتر عرب خردمند به بخشی از برنامه‌های فرهنگی دانشگاه ویژه دانشجویان بین‌المللی نیز اشاره کرد.
دکتر رحیمی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل نیز در توضیح فعالیت‌های این معاونت گفت: در حال حاضر بیش از 220 دانشجوی خارجی در سه خوابگاه پیش بینی شده برای دختران و پسران مستقر هستند.
وی تشکیل پرونده سلامت دانشجویان بین‌المللی، افتتاح حساب و صدور کارت بانکی، ارائه خدماتی چون بیمه‌های سلامت، مسئولیت، ورزشی و خدمات درمانی را از جمله تسهیلاتی دانست که در این حوزه به دانشجویان خارجی ارائه می‌شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل به برگزاری اردوهای فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان پردیس بین‌الملل نیز اشاره کرد و اظهار داشت: دانشجویان ایرانی و خارجی در اردوهای همدان- کرمانشاه، آبادان، مشهد و اردوهای یک روزه، پارک آب و آتش، کاخ نیاوران و توچال طی یکسال اخیر حضور داشته‌اند.
دکتر رحیمی تأکید کرد: دانشجویان پردیس بین‌الملل همچنین در مسابقه کتاب‌خوانی بوستان بلاغت به مناسبت ماه مبارک رمضان، مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه(س) و برگزاری جشنواره غذا در پردیس کیش، مراسم عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه در دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل و مراسم روز بین‌الملل دانشگاه حاضر شده‌اند.
وی به درخشش دانشجویان ایرانی پردیس بین‌الملل در مسابقات فوتسال جام ایثار، شرکت همکاران معاونت بین‌الملل در مسابقات فوتسال جام رمضان و دریافت جام اخلاق، رقابت دانشجویان خارجی پردیس در مسابقات ورزشی هفته خوابگاه‌ها و مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در برج میلاد نیز اشاره کرد.
دکتر شعبانی نیز به معرفی اجمالی بخشی از فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه پرداخت و EducationIRAN را به عنوان پروژه‌ای مشترک میان سه وزارتخانه بهداشت، علوم و امور خارجه و دانشگاه‌های مختلف و فرصتی برای اعتلای هر چه بیشتر نظام آموزش عالی کشور معرفی کرد.
مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل با بیان اینکه پورتال EducationIRAN  از مدتی قبل با عضویت تعدادی از دانشگاه‌های برتر کشور راه‌اندازی شده است، گفت: این پروژه کاملاً همسو با اسناد بالادستی و سند چشم‌انداز بیست‌ساله که ایران را کشوری دارای روابطی سازنده و موثر در روابط بین‌الملل معرفی کرده است، خواهد بود.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای معرفی صحیح دوره‌های مختلف آموزشی همکاری با وب‌سایت‌های معتبر بین‌المللی چون iefa، International Student،Find Masters، Study Link و QS را از مدت‌ها پیش در دستور کار خود قرار داده است.
دکتر شعبانی از فعالیت 12 دفتر نمایندگی در کشورهای مختلف خبر داد و گفت: این دفاتر جهت تبلیغ دوره‌های آموزشی دانشگاه و جذب دانشجویان خارجی، 21 کشور را پوشش می‌دهند.
مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه ارائه درخواست متقاضیان خارجی جهت تحصیل در دانشگاه به صورت آنلاین انجام می‌شود، بیان داشت: در حال حاضر بیش‌ترین تعداد دانشجویان این دانشگاه در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی عمومی مشغول به تحصیل هستند.
در ادامه، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه نیز توضیحاتی در خصوص برگزاری نخستین کلاس درس متون الهی ویژه دانشجویان خارجی ارائه کرد و گفت: نخستین کلاس متون الهی در ترم جاری و با حضور 64 دانشجوی دکترای داروسازی، پزشکی و دندانپزشکی عمومی  در حال برگزاری است.
دکتر نیکنام ادامه داد: مباحث مشترک میان تمامی ادیان الهی که در کتاب‌های آسمانی به آن‌ها پرداخته شده است در جلسات مختلف این کلاس مورد تدریس قرار می‌گیرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین رحمانی، مسئول امور فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز در بخش پایانی این نشست گفت: خوشبختانه در مقوله‌های اطلاع‌رسانی، تحقیق و ایجاد مقدمات بین‌المللی شدن آموزش عالی دانشگاه علوم پزشکی تهران گام‌های موثری برداشته است.
وی با اشاره به ارزیابی‌های انجام شده در خصوص تأثیر جذب دانشجویان خارجی تأکید کرد: نتایج حاکی است که این دانشجویان بهترین سفیران و مبلغان فرهنگی کشورها هستند.
مسئول امور فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری لازمه موفقیت آموزش عالی کشور در بحث بین‌المللی سازی را تهیه یک نقشه جامع و فراهم کردن زیرساخت‌های فرهنگی دانست.
حجت‌الاسلام والمسلمین رحمانی یادآور شد: با توجه به روند رو به افزایش جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی کامل جهت همکاری در حوزه فرهنگی وجود دارد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 55994
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین