مشاور اجرایی و مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل با رایزن علمی سفارت ایران در هند و شبهقاره دیدار کردند
نشست مشترک دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل و دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل این معاونت با دکتر خلیلی، رایزن علمی سفارت ایران در هند و شبهقاره به منظور آشنایی با ظرفیتهای بینالملل دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که شنبه 21 مهر برپا شد، مشاوران تحصیلی بینالمللی دانشگاه در هند نیز حضور داشتند.
دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل در آغاز با اشاره به تحصیل 822 دانشجوی خارجی در دانشگاه، اظهار داشت: با فارغالتحصیلی بیش از صد دانشجو، مجموع دانشجویان بینالمللی این مجموعه از مرز یک هزار نفر گذشته است.
وی تصریح کرد: این دانشجویان از پنج قاره و 48 کشور جهان، دانشگاه علوم پزشکی تهران را برای تحصیل انتخاب کردهاند.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل به معرفی 11 دانشکده و 16 بیمارستان آموزشی دانشگاه پرداخت و گفت: با تکیه بر جایگاه نخست دانشگاه در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، طی سالهای اخیر مقوله بینالمللی سازی و حرکت در مسیر دانشگاههای نسل سوم و چهارم مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر شعبانی افزود: ارتباط با هند و شبهقاره در حوزه جذب دانشجو از پیشینه موفقی برخوردار است ضمن اینکه قرابت فرهنگی، زبانی و دینی، تعاملات علمی میان دو کشور را تسهیل کرده است.
وی با مثبت ارزیابی کردن فعالیت مشاوران تحصیلی بینالمللی دانشگاه در هند نسبت به ادامه همکاریهای مشترک اعلام آمادگی کرد.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل همچنین از رایزن علمی سفارت ایران در هند و شبهقاره خواست کارگزاریهای دانشجویی مطمئن در بنگلادش، پاکستان، سریلانکا و غیره را به دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی کند.
دکتر خلیلی، رایزن علمی سفارت ایران در هند و شبهقاره نیز جایگاه علمی ایران در مقوله آموزش پزشکی را نسبت به سایر کشورهای منطقه برتر توصیف کرد و گفت: یکی از اهداف سفارت ایران در هند بهرهمندی متقاضیان به ویژه مسلمانان این کشور از آموزش علوم پزشکی در ایران است.
وی با تأکید بر علاقهمندی مسلمانان هند برای تحصیل در ایران به عنوان یک کشور اسلامی، تصریح کرد: در این کشور مؤسسات خصوصی و انجمنهایی چون اتاق بازرگانی شیعیان میتوانند به عنوان پل ارتباطی توسعهدهنده ارتباطات باشند.
رایزن علمی سفارت ایران در هند و شبهقاره همچنین با اشاره به اینکه از دو سال پیش در هند آزمون ورودی برای متقاضیان پزشکی و دندانپزشکی برگزار میشود، بیان داشت: این رویکرد رغبت جوانان این کشور را برای تحصیل در خارج از کشورافزایش داده است.
در ادامه، نحوه پذیرش متقاضیان بینالمللی و طول دورههای تحصیلی دانشگاه توسط مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل تشریح شد.
دکتر شعبانی با بیان توضیحاتی در خصوص هزینه دورههای آموزشی و نحوه تخصیص بورس تحصیلی، امکانات خوابگاهی و دورههای آموزش زبان فارسی و انگلیسی ویژه دانشجویان خارجی را معرفی کرد.
وی از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پذیرش دانشجویان هندی در رشته مقاطع دندانپزشکی عمومی، دکترای داروسازی، کارشناسی ارشد داروسازی، کارشناسی دندانپزشکی، علوم آزمایشگاهی و پرستاری خبر داد.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل با بیان اینکه اطلاعات مربوط به رشته مقاطع مذکور روی سایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی تهران قابل مشاهده است، گفت: کارشناسی ارشد داروسازی و لیسانس دندانپزشکی در کمیته تطبیق و متناسبسازی برنامههای آموزشی دانشجویان خارجی به تصویب رسیدهاند که به نظر میرسد با توجه به نظام آموزشی هند، با اقبال خوبی از سوی متقاضیان این کشور روبرو شوند.
دکتر شعبانی در ادامه پیشنهاداتی برای ادامه همکاری با مشاوران تحصیلی بینالمللی دانشگاه در هند مطرح کرد که با استقبال آنها و رایزن علمی سفارت ایران در هند و شبهقاره مواجه شد.
سپس دکتر خلیلی به معرفی دانشگاه مانیپال هند که دارای شعبی در دبی، نپال، سریلانکا و مالزی است، پرداخت و از تحصیل صد هزار دانشجوی خارجی در این دانشگاه خبر داد.
رایزن علمی سفارت ایران در هند و شبهقاره افزود: با تکیه بر توانمندیهای دانشگاههای علوم پزشکی تهران و مانیپال میتوان با ایجاد زمینه تعامل دو مجموعه، همکاریهایی چون ایجاد شعبه مشترک و جذب مشترک دانشجویان را در دستور کار قرار داد.
دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل نیز در بخش پایانی این نشست به ظرفیتهای دانشگاه در جزیره کیش اشاره کرد و بیان داشت: این امکانات میتواند شرایط ویژهای را در مسیر جذب دانشجویان بینالمللی ایجاد کند.
وی با ابراز تمایل برای همکاری با دانشگاهها و مراکز علمی معتبر هند، اجرای برنامههای آموزشی مشترک را فرصت مناسبی برای توسعه تعاملات قلمداد کرد.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال نظر