• تاریخ انتشار : 1394/10/22 - 14:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیدار دکتر عرب خردمند با رئیس پزشکان بدون مرز در ایران

دانشگاه علوم پزشکی تهران کنفرانس بین‌المللی پزشکان بدون مرز را همراهی می‌کند

دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر ارنستو هررا، رئیس پزشکان بدون مرز در ایران در نشستی مشترک با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، حسن‌پور، مدیر امور عمومي حوزه رياست دانشگاه و نمایندگانی از سازمان پزشکان بدون مرز در ایران نیز در این نشست که دوشنبه 21 دی برپا شد، حضور داشتند.
دکتر هررا در ابتدا به معرفی اجمالی سازمان پزشکان بدون مرز (MSF) پرداخت و گفت: این سازمان پزشکی بین‌المللی بشردوستانه از سال 1971 در فرانسه تأسیس شد و هم اکنون 70 شعبه در سراسر جهان دارد.
وی افزود: هدف از تأسیس این سازمان ارائه کمک‌های بشردوستانه به افرادی است که زندگی آنان تحت تأثیر درگیری‌های مسلحانه، بیماری‌های همه‌گیر و بلایای طبیعی قرار گرفته است یا به مراقبت‌های بهداشتی و درمانی دسترسی ندارند.
دکتر هررا با اشاره به اینکه سابقه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در ایران به 20 سال پیش مربوط می‌شود، اظهار داشت: این مجموعه که بخش اعظم بودجه خود را از اهداکنندگان خصوصی تأمین می‌کند از حدود سه سال پیش پروژه‌ای را در جنوب تهران در دست اقدام دارد.
رئیس پزشکان بدون مرز در ایران تصریح کرد: در قالب این پروژه به افراد آسیب‌پذیر به ویژه زنان و کودکان زیر 15 سال که دسترسی محدودی به خدمات بهداشتی اولیه دارند، خدمت رسانی می‌شود.
وی ادامه داد: این سازمان در نظر دارد فعالیت‌های خود را در سایر استان‌ها نیز گسترش دهد که با این رویکرد نیازسنجی در پنج استان کشور را آغاز کرده است.
دکتر هررا با اشاره به تجربه یک ماهه حضور در ایران، بیان داشت: در این مدت امکانی برای ملاقات با تعدادی از مقامات فراهم شد ضمن اینکه فرصتی برای توسعه همکاری‌های مشترک با دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و بهشتی نیز به وجود آمد.
وی هدف اصلی از حضور در این نشست را همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در برگزاری کنفرانس بین‌المللی پزشکان بدون مرز عنوان کرد و افزود: این کنفرانس معرفی فعالیت‌های سازمان پزشکان بدون مرز در ایران و جهان و آشنایی با نحوه جذب علاقمندان در این سازمان را مورد توجه قرار می‌دهد.
دکتر هررا فوریه 2016 را زمان پیش‌بینی شده برای کنفرانس پزشکان بدون مرز عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به تعاملات انجام شده با دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی در نظر داریم دو کنفرانس جداگانه برای هریک از این دانشگاه‌ها برگزار کنیم.
در ادامه، دکتر شعبانی در خصوص فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه چون برگزاری دوره‌های کوتاه مدت، برپایی کلاس‌های دانشجویان خارجی به زبان انگلیسی، راه‌اندازی دوره‌های آموزش زبان فارسی و جذب نزدیک به 350 دانشجوی خارجی از 29 کشور مختلف اطلاعاتی ارائه کرد.
در بخش پایانی معاون بین‌الملل دانشگاه و مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل موافقت خود را برای همکاری در برگزاری این کنفرانس اعلام کردند و مقرر شد این برنامه 21 فوریه مصادف با یکشنبه 2 اسفند اجرایی شود.
همچنین طرفین در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی و برگزاری کنفرانس بین‌المللی پزشکان بدون مرز به اتفاق نظر رسیدند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 57230
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین