• تاریخ انتشار : 1400/06/08 - 11:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بیست و دومین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران تحت برنامه Appraise to Raise آغاز شد

بیست و دومین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن میکروب‌شناسی ایران و تحت برنامه Appraise to Raise آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، بخش اول این برنامه از شنبه 6 شهریور آغاز و تا پنجشنبه 11 شهریور 1400 ادامه خواهد داشت و بخش دوم آن نیز 22 تا 24 همین ماه برگزار می‌شود.
دکتر محمدمهدی فیض‌آبادی، عضو هیأت‌علمی دانشگاه و رئیس انجمن میکروب‌شناسی ایران در حاشیه روز نخست این برنامه گفت: بیست و دومین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی برای دومین سال متوالی به صورت مجازی در حال برگزاری است و طی این گردهمایی بین‌المللی، اساتید و متخصصان ایرانی و بین‌المللی در قالب 9 پنل تخصصی تجارب و نتایج حاصل از پژوهش‌های خود را به اشتراک می‌گذارند.
وی با اشاره به اینکه برنامه رسمی کنگره با پخش مجازی آفلاین خلاصه مقالات پذیرفته شده در قالب پوستر و سخنرانی آغاز شد، افزود: طی پنل نخست با عنوان تازه‌های عفونت‌های مجاری ادراری، اساتیدی از ایران و آلمان حضور داشتند و آخرین یافته‌های علمی را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار دادند.
رئیس انجمن میکروب‌شناسی افزود: پروفسور Kurt G. Naber از دانشگاه تکنیکال مونیخ، پروفسور Reinhard E.M. Fünfstück از کلینیک وایمار آلمان و پروفسور Florian Wagenlehner از دانشگاه یوستوس لیبیگ گیسن آلمان به عنوان مهمانان خارجی این پنل در خصوص موضوعات به روز و آخرین گایدلاینهای درمانی عفونت‌های ادراری در اروپا به ایراد سخنرانی پرداختند.
دکتر فیض‌آبادی اضافه کرد: در ادامه دکتر عرفان امینی، رئیس پنل و عضو هیأت گروه اورولوژی و دکتر فرشته غیاثوند از اساتید بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)، چالش‌ها و راهکارهای درمانی حال حاضر کشور را در قالب پرسش و پاسخ به اشتراک گذاشتند.
وی به مشارکت چشمگیر شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی در این پنل اشاره کرد و بیان داشت: حاضران در نخستین پنل کنگره میکروب‌شناسی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری برنامه، آمادگی خود را برای هرگونه مشارکت علمی به ویژه تهیه دستورالعمل‌های درمانی با اساتید ایرانی اعلام کردند.
این عضو هیأت‌علمی دانشگاه با بیان اینکه طی دومین روز کنگره با موضوع یافته‌های جدید در درمان کووید 19، سخنرانی پروفسور یزدان یزدان پناه استاد طب در دانشگاه Diderot پاریس و رئیس انستیتو تحقیقات میکروب‌شناسی و ایمونولوژی ابن‌سینای فرانسه انجام شد، اظهار داشت: در ادامه دکتر مهرناز اسدی، متخصص بیماری های ریه، درباره درمان استروئیدها در بیماری کرونا سخنرانی کرد.
دکتر فیض‌آبادی اضافه کرد: همچنین چالش‌های درمانی کووید 19 با حضور دکتر شروین شکوهی، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بحث گذاشته شد.
رئیس انجمن میکروب‌شناسی ایران میکروبیولوژی مواد غذایی و آشامیدنی (دو بخش)، مقاومت ضد میکروبی، روش‌های جدید در تشخیص و درمان بیماری واگیر، ظهور و بروز مجدد بیماری‌های عفونی (دو بخش) و روش‌های تشخیص کووید 19: دستاوردها، چالش‌ها و فرصت‌ها را عناوین دیگر پنل های این کنگره اعلام کرد.
وی با اشاره به شرکت متخصصانی از کشورهای استرالیا، آمریکا، کانادا، مکزیک، ایتالیا، آلمان، سوئد، فرانسه و هلند در این رویداد بین‌المللی، تصریح کرد: هدف اصلی از این مشارکت انتقال تجارب و تبادلات علمی میان صاحب‌نظران حوزه میکروب‌شناسی در ایران و خارج از کشور با همکاران خود در سایر رشته‌ها، آگاهی اساتید و محققان ایرانی از ظرفیت‌های یکدیگر و تجارب کسب شده در حوزه‌های مختلف و ایجاد فرصت همکاری‌های علمی در سطح بین‌المللی است.
دکتر فیض آبادی خاطرنشان کرد: کنگره مذکور دارای امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت است و شرکت‌کنندگان از طریق سایت ismcongress.ir و همچنین پخش برخط سخنرانی‌های منتخب کنگره در بستر نرم‌افزار Adobe Connect به آدرس vc.fums.ac.ir/ism2021 در دو برنامه پخش پوسترها و سخنرانی شرکت می‌کنند.
علاقه‌مندان برای اطلاع از نحوه ثبت‌نام و شرکت در کنگره می‌توانند به آدرسwww.ismcongress.ir  مراجعه کنند.

 

خبر: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 271143
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین