برگزاری شورای مدیران معاونت بینالملل با ترسیم مسیر حمایتهای این معاونت از همایشهای بینالمللی و سخنرانی متخصصان غیرمقیم ایرانی
شورای مدیران معاونت بینالملل دانشگاه با دریافت نظرات در خصوص ترسیم مسیر حمایتهای این معاونت از همایشهای بینالمللی و سخنرانی متخصصان غیرمقیم ایرانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، این نشست شنبه 30 مرداد با حضور دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالمللی معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل برپا شد.
در این نشست، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل با اشاره به اینکه سایت بنیاد ملی نخبگان با تهیه فرمهایی نسبت به گردآوری اطلاعات نخبگان و متخصصان ایرانی غیر مقیم اقدام کرده است، اظهار داشت: پیرو ایجاد دفتر همکاری با متخصصان و نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور در معاونت بینالملل دانشگاه، اطلاعات متخصصان فعال در رشتههای پزشکی برای این معاونت ارسال شد.
وی تصریح کرد: مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل با درج لینک سایت بنیاد ملی نخبگان بر روی زیرسایت خود، امکان دسترسی سریعتر نخبگان جهت ورود اطلاعات را فراهم کرده است.
انصاری پور افزود: با توجه به اهمیت غنی تر شدن بانک اطلاعاتی گردآوریشده از دانشمندان ایرانی غیرمقیم، از گروههای آموزشی و دانشکدههای زیرمجموعه دانشگاه میخواهیم، برای ورود اطلاعات مهمانان ایرانی همایشها و کنگرههای خود در این سایت راهنماییهای لازم را ارائه کنند.
سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل تأکید کرد: همچنین دانشکدهها میتوانند از بانک موجود جهت حضور دانشمندان ایرانی غیرمقیم در همایشها و کنگرههای داخلی بهره ببرند.
وی با بیان اینکه دفتر همکاری با متخصصان و نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور به مدعوین سخنران در همایشهای بینالمللی دانشگاه که اطلاعات آنها ثبت شده باشد، تسهیلات میدهد، گفت: بخشی از بودجه این تسهیلات از سوی بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری تأمین میشود.
انصاری پور تسهیلات دورههای پسا دکتری و فرصتهای مطالعاتی، همکاری با اساتید مدعو و معین، حمایت از انجام سخنرانی و برگزاری کارگاههای تخصصی و حمایت از فعالیتهای فناورانه (شرکتهای دانش بنیان) را زمینههای فعالیت دفتر همکاری با متخصصان و نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور عنوان کرد.
اعضای شورای مدیران معاونت بینالملل نقطه نظرات نیز خود را در این باره بیان کردند و مقرر شد طی نامهای به روسای دانشکدهها و اطلاعرسانی در این مورد، در نشست آتی معاونت بینالملل و معاونان بینالملل دانشکدهها نیز مطرح شود.
در ادامه، موضوع صدور مجوز برگزاری کنگرههای بینالمللی توسط سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل عنوان شد و وی گفت: پیش از این، مجوز مذکور توسط هیأت دولت صادر میشد اما از مدتی پیش به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تفویض شده است.
انصاری پور ادامه داد: فرم صدور این مجوز هم اکنون بر روی زیرسایت مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی جهت تکمیل توسط متقاضیان قابلدسترس است.
در بخش پایانی این نشست حاضران نقطه نظرات خود را در این باره مطرح کردند و دکتر نیکنام پیشنهاد استانداردسازی نحوه حمایت معاونت بینالملل دانشگاه از کنگرهها و همایشهای بینالمللی را ارائه کرد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان