• تاریخ انتشار : 1403/09/08 - 18:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 303
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

پروژه خانه ملل در دانشکده داروسازی با بهره‌گیری از منابع بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد

با حمایت معاونت بین‌الملل و از محل بودجه بین‌المللی سازی دانشگاه، پروژه خانه ملل در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران پایان یافت و با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر محسن امینی، رئیس دانشکده داروسازی افتتاح شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در مراسم افتتاحیه این پروژه که چهارشنبه 7 آذر 1403 برگزار شد، دکتر محمد شریف زاده، رئیس پیشین دانشکده داروسازی، دکتر سید رضا حسینی سده، مشاور اجرایی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر سکینه شب بیدار، مشاور معاون بین‌الملل دانشگاه در امور روابط عمومی بین‌المللی، دکتر محمدرضا دلنوازی، دکتر نیایش محبی و دکتر ملیحه برازنده تهرانی، معاونان اداری و مالی، بین‌الملل و دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی و جمعی از اعضای هیأت‌علمی و کارکنان این دانشکده نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر دلنوازی هدف از طرح ایده و ساخت پروژه خانه ملل در دانشکده داروسازی را ایجاد یک فضای تعاملی خاص برای دانشجویان ایرانی و خارجی با بهره‌گیری از المان‌های بین‌المللی دانست و اظهار داشت: خانه ملل در دو بخش فضای باز و سرپوشیده با امکانات کامل برای استفاده اساتید، کارکنان و دانشجویان تعبیه و با همراهی رئیس فعلی و پیشین دانشکده داروسازی، معاون بین‌الملل و جمعی از همکاران این دانشکده و با مساعدت ویژه معاون بین‌الملل دانشگاه ساخته شد.
معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی تصریح کرد: از آنجا که ارتباط دانشجویان ایرانی و بین‌المللی و همچنین دانشجویان با اساتید از اهمیت برخوردار است، فضایی ویژه برای برگزاری جلسات و نشست‌های اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان نیز در این مکان پیش‌بینی شده است.
وی تصریح کرد در طراحی فضا، امکانات، چیدمان و دکوراسیون این پروژه ظرافت و دقت نظر بی‌نظیری به کار گرفته شده و تمام تلاش ما بر ایجاد فضایی در خور و شأن نام دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است.
معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی اضافه کرد: همچنین در بهره‌برداری از پروژه خانه ملل به شاخص‌های مختلفی توجه شده و مدیریت این مجموعه کاملاً نسبت به ملاحظات این فضای فرهنگی آگاه هستند و برای برگزاری رویدادها مختلف آمادگی دارند.
سپس رئیس دانشکده داروسازی از تأمین منابع مورد نیاز ساخت پروژه خانه ملل توسط معاونت بین‌الملل دانشگاه قدردانی کرد و گفت: بدون شک این فضای تعاملی، در روحیه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت‌علمی تأثیر مثبت خواهد داشت و بستری برای ارتباط بیشتر و نزدیک‌تر آن‌ها خواهد بود.  
در ادامه، معاون بین‌الملل دانشگاه با ابراز خرسندی از حضور در این جمع و بهره‌برداری از پروژه ساخت خانه ملل در دانشکده داروسازی، بیان داشت: بودجه ساخت این پروژه از منابع بین‌المللی سازی دانشگاه که حاصل جذب دانشجویان خارجی است، تأمین شد.
دکتر آیتی تصریح کرد: همکاران ما در مدیریت روابط بین‌الملل، 400 شاخص بین‌المللی سازی در آموزش عالی را از مقالات بین‌المللی استخراج کرده‌اند که جذب دانشجویان خارجی یکی از این شاخص‌ها به شمار می‌آید. 
وی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در جذب دانشجویان خارجی طی یک دهه اخیر، گفت: در حال حاضر بیش از 2 هزار دانشجوی بین‌المللی دانشگاه در تهران، شعبه کیش پردیس بین‌الملل و شعبه بین‌الملل دانشگاه در کربلا (دانشگاه سبطین)، تحصیل می‌کنند.
معاون بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: جذب دانشجویان بین‌الملل موجب گسترش فرهنگ کشورها، ارتقای دانشگاه ها و ایجاد قدرت نرم برای توسعه روابط بین‌المللی این مجموعه‌ها می‌شود.
دکتر آیتی همچنین فعالیت در این عرصه را زمینه‌ساز گسترش زبان فارسی در سایر کشورها دانست و گفت: زبان رمز ماندگاری تمدن‌ها و کشورها و توسعه فرهنگی است بر همین اساس تمامی دانشجویان خارجی دانشگاه طی دو سال نخست تحصیل خود باید چهار سطح آموزش زبان فارسی که کالج بین‌الملل دانشگاه تعریف کرده را با موفقیت پشت سر بگذارند.
وی اضافه کرد: بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین، فرانسه و آلمان بورسیه‌های بسیار خوبی را برای گسترش زبان خود اعطا می‌کنند اما ما در کنار دریافت شهریه از دانشجویان، ضمن آموزش پزشکی، زبان فارسی را نیز به آن‌ها می‌آموزیم.
معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به اینکه ارزآوری دلاری حاصل از جذب دانشجویان بین‌الملل از دیگر منافع فعالیت در این عرصه است، افزود: طبق سیاست‌گذاری‌های انجام شده، آورده مالی دانشگاه از جذب دانشجویان خارجی از 3 میلیون و 200 هزار دلار در سال 1400 به 5 میلیون و 200 هزار در سال 1403 رسیده است و امیدواریم با توجه به ثبت رکورد جدید در جذب دانشجویان غیرایرانی طی سپتامبر 2024، این رقم در پایان سال جاری باز هم افزایشی شود.
دکتر آیتی یادآور شد: معاونت بین‌الملل دانشگاه از محل این منابع و در راستای بین‌المللی سازی فعالیت‌های مشابهی را در دانشکده‌ و بیمارستان ها نیز انجام داده است تا منافع بین المللی سازی شامل حال دانشجویان عزیز ایرانی و اساتید گرانقدر نیز بشود.
وی افتتاح واحد دندانپزشکی دیجیتال در دانشکده دندانپزشکی با رویکرد آموزش دندانپزشکی دیجیتال به دانشجویان و افزایش کیفیت ارائه خدمات به بیماران و بهره‌برداری از زمین چمن مصنوعی در دانشکده پرستاری و مامایی، ساخت و تجهیز چندین کلاس و سالن تعاملی چندمنظوره، به روزرسانی و تجهیز ساختمان آناتومی و تجهیزات تشریح، خرید امکانات آموزشی و کمک آموزشی برای برخی از گروه ها و تجهیز اسکیل لب را از جمله این فعالیت‌ها برشمرد.
 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 285291
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین