• تاریخ انتشار : 1395/04/14 - 07:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 30
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

طرح پیشنهادات معاونت بین‌الملل پیرامون فعالیت‌های نوآورانه آموزشی با رویکرد تحول آموزش علوم پزشکی کشور در شورای مدیران

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با بحث و بررسی پیرامون فعالیت‌های نوآورانه آموزشی پیشنهادی این معاونت در راستای تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مبتنی بر برنامه‌های آموزش عالی حوزه سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 12 تیر با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر میرزا حسینی، بنیان‌گذار و رئیس کالج اوسینای بوداپست، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل برپا شد.
در آغاز، دکتر عرب خردمند با اشاره به اینکه معاونت آموزشی وزارت بهداشت سال گذشته بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی را تدوین کرده است، اظهار داشت: تدوین برنامه‌های تحول آموزش علوم پزشکی مرحله جدیدی از طرح تحول نظام سلامت است که در راستای اجرایی سازی این برنامه‌ها ضروری است معاونان آموزشی دانشگاه‌ها از طریق تعامل با اساتید، دانشجویان و نخبگان کشوری اهداف حوزه آموزش را دنبال کنند.
دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل نیز بیان داشت: بر همین اساس و با نگاه کلی بر این بسته‌ها، معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت‌های نوآورانه آموزشی پیشنهادی خود برای سال 95 را در راستای تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مبتنی بر برنامه‌های آموزش عالی حوزه سلامت اعلام کرده است.
وی به اعلام این برنامه‌های پیشنهادی پرداخت و گفت: طراحی مدل بورسیه دانشجویان بین‌الملل، طراحی و استقرار نظام شناسایی و ارزیابی نیازهای آموزشی مبتنی بر نیازهای بین‌المللی، ترویج و توسعه زیرساخت‌های اخلاق حرفه‌ای بین‌المللی در مراکز آموزش عالی نظام سلامت، راه‌اندازی شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزاری آزمون جامع علوم پایه رشته‌های دندانپزشکی، داروسازی و پزشکی به زبان انگلیسی، بسترسازی برای استقرار نقشه آمایش بین‌الملل در آموزش پزشکی، اعتباربخشی بین‌المللی برنامه‌های آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران و تدوین نظام پذیرش دانشجویان بین‌المللی علوم پزشکی عناوین این برنامه‌ها هستند.
مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل با بیان اینکه هریک از برنامه‌های ذکر شده براساس یکی از بسته‌های تحول پیشنهاد شده، تصریح کرد: از صاحبان فعالیت‌های نوآورانه در معاونت و پردیس بین‌الملل دانشگاه درخواست می‌شود، گزارش اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های آتی خود را ارائه کنند.
در ادامه، حاضران به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود درخصوص هر یک از برنامه‌های مذکور پرداختند.
دکتر میرزا حسینی، رئیس کالج اوسینای بوداپست در خصوص برنامه طراحی و استقرار نظام شناسایی و ارزیابی نیازهای آموزشی مبتنی بر نیازهای بین‌المللی، پیشنهاد یک پایش اولیه میان کشورهای اروپایی و تعدادی از کشورهای صادرکننده دانشجو را مطرح کرد.
وی افزود: این راهکار بی‌شک در تدوین نظام مذکور به دلیل بهره‌مندی از تجربیات کشورهای موفق موثر خواهد بود.
دکتر میرزاحسینی همچنین رصد وضعیت Student Mobility در کشورهای مختلف را نیز در راستای افزایش جذب دانشجویان خارجی موثر دانست و تأکید کرد: این گروه از دانشجویان علاقمندند تحصیل در کشورهای متنوع را تجربه کنند بنابراین می‌توانند به عنوان یکی از گروه‌های هدف مورد توجه قرار گیرند.
معاون بین‌الملل دانشگاه نیز در خصوص برنامه راه‌اندازی شعبه بین‌الملل، شناخته شدن نام دانشگاه و رشته‌های علوم پزشکی در خارج از کشور را موضوعی حائز اهمیت دانست.
دکتر شعبانی نیز در همین رابطه از انجام توافقات برای راه‌اندازی دفتر کالج بین‌الملل دانشگاه در مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا خبر داد و بیان داشت: از مدتی پیش همکاری با این مرکز و آستان مقدس امام حسین (ع) آغاز شده و طی نشست اخیر بر راه‌اندازی دفتر کالج در نجف اشرف توافق شد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل ادامه داد: قرار است طی این همکاری دانشجویان پذیرفته شده مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا جهت تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران، بخشی از آموزش زبان فارسی خود را در عراق فراگیرند.
در بخش پایانی این نشست، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل به تشریح سلسله کارگاه‌های آموزشی تدوین و مدل‌سازی فرآیندهای سازمانی  برای رابطان IT پرداخت و گفت: خروجی این کارگاه‌ها ترسیم نقشه ذهن فرآیندهای اصلی هریک از واحدهای معاونت و پردیس بین‌الملل دانشگاه است.
وی ادامه داد: بررسی وضع موجود داده‌های هریک از این واحدها، مشخص شدن نقاط ضعف و قوت و در نهایت ایجاد داشبوردهای تصمیم‌گیری در ادامه این مسیر مورد توجه خواهد بود.
سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه ما در ابتدای راه هستیم و در حال حاضر تلاش بر ارتقاء دانش کارشناسان است، اظهار داشت: از همکاران درگیر در این فرآیندها می‌خواهیم کارشناسان آی تی را در پیاده‌سازی آموزش‌های ارائه شده، همراهی کنند.
در بخش پایانی، اعضای شورای مدیران معاونت بین‌الملل به همراه رئیس کالج اوسینای بوداپست به مناسبت فرارسیدن دویستمین سالگرد تولد سملوایز در مقابل مجسمه این دانشمند بزرگ در دانشکده پزشکی حاضر شده و با اهداء تاج گل نمادین سفارت مجارستان در ایران به این شخصیت بزرگ علمی، عکس یادگاری گرفتند./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 61251
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین