• تاریخ انتشار : 1394/11/11 - 09:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 24
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری نشست مشترک معاونت بین‌الملل و نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای تبادل تجربیات بین‌المللی سازی

نشست مشترک معاونت بین‌الملل و نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با رویکرد تبادل تجربیات بین‌المللی سازی و توسعه همکاری‌های دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 7 بهمن برپا شد، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، دکتر الماسی، رئیس پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر احمدی، مدیر روابط بین‌الملل و دکتر خدارحمی، مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حضور داشتند.
دکتر شعبانی در آغاز به فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه بین‌المللی سازی دانشگاه اشاره و مقدمه‌ای از شکل‌گیری پردیس بین‌الملل و معاونت بین‌الملل دانشگاه ارائه کرد.
وی با بیان اینکه اضافه شدن معاونت‌های بین‌الملل به چارت سازمانی دانشکده‌ها کمک بسیاری به پیشبرد اهداف بین‌المللی سازی دانشگاه کرد، گفت: در بیمارستان‌ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها نیز بنا به ضرورتی که احساس شد رابطان بین‌الملل تعیین شدند.
مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل افزود: بخش مهمی از فعالیت‌های این معاونت طی چهار سال گذشته متوجه جذب دانشجویان خارجی بوده است که در همین راستا با اطلاع‌رسانی و تبلیغاتی که انجام شد، بیش از 12 هزار و 300 متقاضی، درخواست تحصیل خود را برای دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال کردند.
دکتر شعبانی با اشاره به اینکه پورتال معاونت بین‌الملل به زبان انگلیسی و فارسی اطلاعات مورد نیاز متقاضیان را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد، اظهار داشت: این در حالی است که  Application Form دانشگاه طی سال‌های اخیر بارها به‌روزرسانی شده تا سرعت پاسخگویی را افزایش دهد.
وی تصریح کرد: با برگزاری نشست‌های متعدد کمیته جذب دانشجویان خارجی، بیش از یک هزار و 400 متقاضی، پذیرفته شدند که 384 نفر از آن‌ها هم اکنون دانشجوی این دانشگاه هستند.
مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل ادامه داد: با هماهنگی مسئولان دانشکده‌ها و گروه‌های مختلف آموزشی، رشته مقاطع پذیرنده دانشجویان خارجی در وب‌سایت انگلیسی دانشگاه معرفی شده است.
دکتر شعبانی با بیان اینکه  دانشگاه علوم پزشکی تهران از مدتی پیش با حجم قابل‌توجه درخواست‌های متقاضیان خارجی برای رشته مقاطع جدید روبرو شد، افزود: بر همین اساس و با صدور مجوز معاونت آموزشی وزارت بهداشت و در نظر گرفتن معیارهای بین‌المللی، تشکیل کمیته‌های تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: حاصل برگزاری این کمیته‌ها و نشست نهایی با حضور مسئولان وزارت بهداشت، تطبیق 13 رشته مقطع جدید جهت پذیرش دانشجویان خارجی است.
مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل با تأکید بر اینکه زبان تدریس به دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، انگلیسی است، اضافه کرد: با هدف آموزش زبان‌های فارسی و انگلیسی به دانشجویان خارجی، توانمندسازی کارکنان و هیأت‌علمی و برگزاری کلاس‌های دروس مشترک دانشجویان خارجی مدتی پیش کالج بین‌الملل دانشگاه راه‌اندازی شد.
دکتر شعبانی از پایان فار صفر پروژه EducationIRAN نیز خبر داد و افزود: در فاز یک این پروژه معرفی توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه‌های سراسر کشور مد نظر است که امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گام‌های مثبتی در این زمینه بردارد.
وی همچنین در خصوص نحوه صدور ویزای دانشجویان خارجی، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و بلندمدت و ارائه بورس تحصیلی به متقاضیان توضیحاتی ارائه و در نهایت فعالیت‌های سایر مدیریت‌های معاونت بین‌الملل را تشریح کرد.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل نیز گفت: فعالیت‌های بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در رأس آن ساختارهای جذب دانشجویان خارجی متناسب با استانداردهای بین‌المللی پیش رفته است.
دکتر هادیان همچنین به حمایت پردیس بین‌الملل از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی دانشجویان خارجی و ایرانی خبر داد و بیان داشت: شورای رنکینگ پردیس بین‌الملل بررسی‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهد ضمن اینکه طرح‌های بزرگ که اغلب هزینه‌های زیادی دارند جهت اعلام نظر نهایی به شورای رنکینگ دانشگاه فرستاده می‌شوند.
وی صحبت‌های خود را با اشاره به تجربه همکاری دانشگاه در حوزه بین‌الملل با دانشگاه‌های تهران و امیرکبیر پایان داد و لازمه همکاری گسترده با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را انعقاد یادداشت تفاهم دانست.
دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل نیز با بیان اینکه دانشجویان خارجی از بدو ورود به زبان انگلیسی آموزش می‌بینند،  گفت: در راستای تعامل هرچه مناسب‌تر آن‌ها با بیماران، آموزش زبان فارسی نیز در دستور کار قرار گرفت.
وی بخش مهمی از موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در فعالیت‌های بین‌المللی سازی را مرهون همکاری مناسب اعضای هیأت‌علمی دانست و یادآور شد: در این حوزه فعالیت‌های ارزشمند مدیریت‌های این معاونت که بستر و زیرساخت‌های لازم را فراهم کردند، قابل چشم‌پوشی نیست.
در ادامه، دکتر احمدی به نوپا بودن فعالیت‌های بین‌المللی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره و درخواست همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و ارائه رهنمودهای لازم در این مسیر را مطرح کرد.
دکتر خدارحمی، مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز پیشنهاد همکاری در برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی دانشجویان خارجی را بیان کرد و از علاقمندی این دانشگاه برای انعقاد تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 57642
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین