• تاریخ انتشار : 1396/05/25 - 15:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 14
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

ارائه پروژه پیشنهادی TUMS Scholar Exchange Grant در شورای مدیران معاونت بین‌الملل

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه پروژه پیشنهادی TUMS Scholar Exchange Grant و گزارش برپایی کارگاه آموزشی بین‌المللی سازی آموزش عالی توسط این معاونت برای تعدادی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه در ابتدای این نشست که شنبه 21 مرداد برپا شد، به موضوع برپایی کارگاه آموزشی بین‌المللی سازی آموزش عالی (اصول، توسعه و استانداردسازی) توسط معاونت بین‌الملل دانشگاه اشاره کرد و گفت: به دنبال درخواست‌ تعدادی از دانشگاه‌های علوم پزشکی، کارگاه مذکور پنجشنبه 19 مرداد در رامسر برپا شد.
وی ادامه داد: آشنایی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با ضرورت بین‌المللی سازی، دلایل، اولویت‌ها و اجزای آن با تمرکز بر بین‌المللی سازی در منزل هدف اصلی این کارگاه بود.
معاون بین الملل دانشگاه با اشاره به اینکه نمایندگانی از کلان منطقه آمایشی شماره یک دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شامل دانشگاه‌های مازندران، بابل، گیلان، گلستان، شاهرود و سمنان در این کارگاه حضور داشتند، تصریح کرد: در آغاز این کارگاه مقوله بین‌المللی سازی آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط اینجانب ارائه و به دنبال آن یکی از کارشناسان بین‌الملل دانشگاه به مبحث بین‌المللی سازی آموزش عالی: پیشینه، اصول و اجزا اشاره کرد.
دکتر عرب خردمند ادامه داد: مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز مباحثی چون بین‌المللی سازی در منزل (Internationalization at Home)، استانداردسازی روند بین‌المللی سازی آموزش عالی ایران و معرفی پروژه EducationIRAN را ارائه کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه بخش چهارم کارگاه مذکور به شبکه و زیرساخت الکترونیکی، وب‌سایت انگلیسی و سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی و پایش توسعه امور بین‌الملل اختصاص یافت، افزود: مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه معاونت بین‌الملل و دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل ارائه این مباحث را برعهده داشتند.
در ادامه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل به تشریح پروژه پیشنهادی TUMS Scholar Exchange Grant پرداخت و گفت: جرقه پیشنهاد مذکور به دنبال طرح برنامه دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا با عنوان Research Excellence Program USC/IRAN مبنی بر اعطای بورسیه به 30 محقق ایرانی که علاقمند به فعالیت تحقیقاتی با اساتید این دانشگاه باشند، زده شد.
وی جزییات TUMS Scholar Exchange Grant را تشریح کرد و بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب این پروژه شرایط حضور محققان خارجی که با همکاری یکی از اعضای هیأت‌علمی دانشگاه اقدام به فعالیت مشترک آموزشی و یا پژوهشی کنند، فراهم خواهد کرد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل ادامه داد: طبق طرح پیشنهادی محققانی که در حوزه علوم پزشکی در دانشگاه‌ها و یا مراکز تحقیقاتی خارجی فعال هستند و از یکی از اساتید دانشکده‌ها و یا مراکز تحقیقاتی دانشگاه پذیرش داشته باشند، واجد شرایط استفاده از این گرنت خواهند بود.
دکتر نکوفر تصریح کرد: این در حالی است که برنامه عملیاتی و یا پروپوزال فعالیتی که در قالب این برنامه اجرایی خواهد شد، باید پیش از حضور آن‌ها به دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال شود.
وی افزود: در پروژه مذکور امتیازاتی برای اساتید خارجی که سابقه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران داشته‌اند، در نظر گرفته شده است.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل با بیان اینکه بازه زمانی حضور اساتید خارجی در دانشگاه بین 10 روز تا یک ماه پیش‌بینی‌ شده است، گفت: متقاضیان بهره‌مندی از این گرنت باید نسبت به تکمیل فرم درخواست آنلاین اقدام کنند ضمن اینکه گواهی‌ای مبنی بر فعالیت در دانشگاه مبدأ و پذیرش از یکی از اعضای هیأت‌علمی دانشگاه و یا مدیر گروه مربوطه ارائه دهند.
دکتر نکوفر در ادامه به اهمیت تبلیغات مناسب برای جذب محققان و اساتید خارجی در قالب پروژه TUMS Scholar Exchange Grant اشاره کرد و یادآور شد: انتظار می رود شاهد ارتباط موثری میان دانشجویان و اعضای هیأت‌علمی جوان دانشگاه با این افراد باشیم.
دکتر عرب خردمند نیز ضمن موافقت با کلیات طرح پیشنهادی، تبادل اساتید در پروژه TUMS Scholar Exchange Grant را مهم‌ترین هدف دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست.
معاون بین‌الملل دانشگاه اظهار داشت: با توجه به اهمیت دست یافتن به این هدف پیشنهاد می‌شود در فاز نخست شرایط حضور اساتید و محققان خارجی تا حد ممکن تسهیل شود.
وی بر تشکیل کمیته پذیرش متقاضیان بهره‌مندی از گرنت مذکور نیز تأکید کرد: این کمیته می‌تواند متشکل از معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه و مدیران مرتبط با دو حوزه پژوهش و آموزش از بدنه اصلی دانشگاه باشد.
دکتر عرب خردمند همچنین تعیین زمان‌بندی مشخص برای ارائه درخواست اساتید و محققان خارجی با هدف مقایسه پرونده آن‌ها در کمیته پذیرش را نیز موضوعی حائز اهمیت عنوان کرد.
توضیح اینکه دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,رویدادها و اطلاعیه های معاونت
  • کد خبر : 70212
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین