• تاریخ انتشار : 1395/12/18 - 15:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 20
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

در شورای مدیران معاونت بین‌الملل ارائه شد

گزارش سفر برنامه‌ریزی‌شده روسای چهار بیمارستان دانشگاه در راستای بازدید از حوزه بهداشت و درمان ژاپن

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش سفر برنامه‌ریزی‌شده روسای چهار بیمارستان دانشگاه به ژاپن در راستای بازدید از حوزه بهداشت و درمان و آشنایی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی این کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که شنبه 14 اسفند برپا شد، معاون بین‌الملل دانشگاه به سفر برنامه‌ریزی‌شده روسای چهار بیمارستان به ژاپن اشاره کرد و بیان داشت: این سفر به دنبال دعوت انجمن پزشکی خاورمیانه ژاپن(JMEMA)  صورت گرفت.
در ادامه، رئیس بیمارستان امیراعلم به ارائه گزارش این سفر پرداخت و بیان داشت: فوریه 2017 مصادف با 23 تا 30 بهمن 95 با حمایت معاونت بین‌الملل، امکان سفر به کشور ژاپن با هدف بازدید از مؤسسات درمانی و پژوهشی، شرکت‌های تولیدکننده وسایل و تجهیزات، آشنایی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی و حضور در کلاس‌های آموزشی تدارک دیده شده در مراکز درمانی و تحقیقاتی فراهم شد.
دکتر جعفریه ادامه داد: میزبان این برنامه انجمن پزشکی خاورمیانه ژاپن (JMEMA) بود و Kenji Ishida، مدیرعامل این انجمن و همکارانش مسئولیت هماهنگی‌های لازم برای این بازدیدها را بر عهده داشتند.
وی با اشاره به اینکه JMEMA در سال 2003 به دنبال جنگ عراق فعالیت خود را آغاز کرده، اظهار داشت: به مرور زمان فعالیت این انجمن به خاورمیانه گسترش ‌یافته و امروز فعالیت‌هایی چون سرمایه‌گذاری در حوزه درمان و بهداشت، تبادل پزشکان، مبادله تکنولوژی و تأسیس بیمارستان در کشورهای مختلف را به عنوان مأموریت‌های خود تعریف کرده است.
رئیس بیمارستان امیراعلم افزود: بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی زیرمجموعه JMEMA فعالیت می‌کنند.
دکتر جعفریه با بیان اینکه (JCCME) Japan Cooperation Center for the Middle East، حمایت مالی از برنامه بازدید روسای چهار بیمارستان دانشگاه را بر عهده داشت، گفت: مأموریت‌های این مرکز نیز اغلب مالی بوده و فعالیت‌های خود را بر روی مارکت‌ها برنامه‌ریزی می‌کند.
رئیس بیمارستان امیراعلم با اشاره به برنامه بازدیدهای هیأت دانشگاه تصریح کرد: طی روز نخست، جلسه آشنایی با حضور نمایندگانی از JMEMA، JCCME و شرکت ITEC که سرمایه‌گذاری در حوزه بیمارستان سازی را بر عهده دارد، برگزار شد.
وی ادامه داد: پس از این جلسه فرصت بازدید از بیمارستان سالمندان Juntendo Tokyo Koto که در سال 2004 تأسیس شده و با برخورداری از 404 تخت بیمارستانی امکانات مختلفی را به بیماران سالمند ارائه می‌دهد، به وجود آمد.
دکتر جعفریه اضافه کرد: این بیمارستان خدمات ویژه‌ای را در اختیار بیمارانی که آلزایمر دارند، قرار می‌دهد ضمن اینکه تعدادی بیمارستان وابسته به آن مشغول به فعالیت هستند.
رئیس بیمارستان امیراعلم همچنین از بازدید روسای بیمارستان‌ها از شرکت المپوس که در زمینه ساخت تجهیزاتی چون میکروسکوپ، وسایل اپتیکی، تکنولوژی‌های جدید لاپراسکوپی و لنزها فعال است در دومین روز از این سفر خبر داد و افزود: همچنین در این روز از بیمارستان مرکز ملی سرطان که فعالیت‌های چشمگیری در حوزه پیشگیری، تشخیص، غربالگری و درمان انواع  سرطان داشت، نیز بازدید به عمل آمد.
وی با بیان اینکه در سومین روز بازدیدها هیأت دانشگاه از دانشگاه علوم پزشکی زنان توکیو  که از سال 1900 تأسیس و امروز به بیمارستانی بزرگ تبدیل شده، دیدار کردند، گفت: این بیمارستان در حوزه‌های مختلفی چون کشت بافت فعالیت می‌کند.
دکتر جعفریه اضافه کرد: در همان روز از شرکت پارامونت (Paramount) که به فعالیت در حوزه مبلمان و تخت‌های بیمارستانی مشغول است، بازدید شد ضمن اینکه با حضور در محل سفارت ایران در ژاپن امکان دیدار و گفتگو با سفیر به وجود آمد.
رئیس بیمارستان امیراعلم دیدار از شرکت ساکورا به عنوان یکی از کمپانیهای ساخت تجهیزات آزمایشگاه‌های پاتولوژی و دستگاه‌های CSR و ملاقات با نمایندگان شش شرکت و آشنایی با تولیدات آن‌ها را از برنامه‌های روز چهارم این سفر اعلام کرد.
وی همچنین به برگزاری نشست جمع‌بندی با حضور نمایندگانی از JMEMA و JCCME در آخرین روز این سفر اشاره کرد و یادآور شد: طی این جلسه آن‌ها دیدگاه‌های ما را در خصوص برنامه‌ها و بازدیدهای انجام شده، جویا شدند.
دکتر جعفریه در پایان به علاقمندی انجمن پزشکی خاورمیانه ژاپن برای عقد تفاهم‌نامه مشترک همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره و بر بررسی زمینه‌های همکاری مشترک آتی تأکید کرد.
در ادامه، سایر روسای بیمارستان‌ها نیز به بیان تجارب کسب‌ شده از این سفر پرداختند و حاضران نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند.
مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه انتقال تجربیات این سفر نشان می‌دهد که دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در تعاملات بین‌المللی خود باید معرفی تکنولوژی های بومی به مخاطبان خارجی را در دستور کار قرار دهد، افزود: در این راستا لزوم تدوین پروتکل‌های ارتباطی به ویژه برای سفرهای برنامه‌ریزی‌شده، احساس می‌شود.
دکتر عرب خردمند نیز با تأکید بر اینکه باید جزییات زمینه‌های همکاری با انجمن پزشکی خاورمیانه ژاپن با الهام از تجربیات کسب‌ شده از این سفر استخراج شود، گفت: به نظر می‌رسد باید تعاملات در بخش تجهیزات و امکانات پزشکی را جدا از مقوله همکاری‌های علمی و دانشگاهی مورد توجه قرار دهیم.
معاون بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: همچنین می‌توان با توجه به توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرصتی نیز برای حضور آن‌ها در ایران و بازدید از دانشگاه فراهم کرد.
در پایان با پیشنهاد معاون بین‌الملل دانشگاه مقرر شد پس از استخراج زمینه‌های همکاری، طی نشستی در خردادماه 96، تعاملات آتی با JMEMA وارد مرحله تازه‌ای شود.
توضیح اینکه دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر خراسانی، دکتر جعفریه، دکتر موسوی موحد و دکتر بدو، روسای بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، امیراعلم، بهارلو و مرکز طبی کودکان، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 66873
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین