در نخستین نشست شورای مدیران معاونت بینالملل در سال جدید مطرح شد
گزارش آغاز دوره آموزشی دانشجویان خارجی مقطع دکترای حرفهای پردیس بینالملل دانشگاه در کیش
نخستین نشست شورای مدیران معاونت بینالملل دانشگاه در سال 96 با ارائه گزارش آغاز دوره آموزشی دانشجویان خارجی مقطع دکترای حرفهای پردیس بینالملل در کیش و شرکت نمایندگان دانشگاه در نمایشگاه WEBA World Education Expo به میزبانی کشور اندونزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در آغاز این نشست که شنبه 19 فروردین برپا شد، دکتر حسنزاده معاون آموزشی پردیس بینالملل، گزارشی از وضعیت دانشجویان خارجی مقطع دکترای حرفهای پردیس بینالملل ارائه کرد و گفت: 487 دانشجوی بینالمللی در رشته مقاطع پزشکی و دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی تحصیل میکنند.
معاون آموزشی پردیس بینالملل با اشاره به اینکه پذیرش دانشجویان خارجی در رشته مقاطع مذکور از نیمسال دوم 91-90 آغاز شده، اظهار داشت: در حال حاضر رشته پزشکی عمومی با 360 دانشجو، از بیشترین تعداد دانشجو برخوردار است.
وی تصریح کرد: دانشجویان فعلی از کشورهایی چون افغانستان، عراق، پاکستان، هندوستان، غنا، نیجریه، انگلستان و آمریکا در دانشگاه تحصیل می کنند.
دکتر حسنزاده مجموع دانشجویان خارجی دانشگاه که در شعبه جزیره کیش تحصیل خود را آغاز کرده اند، 62 نفر اعلام کرد و بیان داشت: از این تعداد 28 نفر را دانشجویان دختر و 34 نفر را دانشجویان پسر از کشوهای اندونزی، انگلستان، بحرین، پاکستان، زیمباوه، عراق، غنا، لبنان، نیجریه، هندوستان و گامبیا تشکیل میدهند.
معاون آموزشی پردیس بینالملل ادامه داد: ثبتنام این گروه از دانشجویان 5 تا 8 فروردین 96 انجام و نخستین کلاس آنها 14 ماه جاری در جزیره کیش برگزار شد.
وی مجموع واحدهای ارائه شده به هر یک از دانشجویان را 19 واحد اعلام کرد و به بیان جزییات برنامه آموزشی آنها پرداخت.
در ادامه، دکتر عزیزی، رئیس واحد زبان کالج بینالملل دانشگاه نیز از برگزاری آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی برای دانشجویان خارجی جزیره کیش خبر داد و تصریح کرد: این آزمون با همراهی مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل 14 فروردین به صورت شفاهی و کتبی انجام شد.
دکتر عرب خردمند معاون بینالملل دانشگاه نیز بر ارزیابی نخستین دوره جذب دانشجویان بینالمللی در جزیره کیش تأکید کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه آنچه به عنوان سیلابسهای درسی زبان فارسی به دانشجویان خارجی ارائه میشود باید به شکل یک منبع یا رفرنس درآید، از رئیس واحد زبان کالج بینالملل دانشگاه خواست طی هفته آتی برنامه این مجموعه را برای تدوین کتاب آموزش زبان فارسی دانشجویان ارائه کند.
در پایان این بخش، دکتر حسنزاده با بیان اینکه ارزشیابی برنامه از اولویتهای فعالیت معاونت آموزشی پردیس بینالملل است، گفت: در این نوع ارزشیابی نظر اساتید، دانشجویان و مدیران سیستم را نسبت به برنامه آموزشی و نحوه برگزاری آن جویا خواهیم شد.
وی یادآور شد: همچنین پیشرفت تحصیلی دانشجویان نیز به دو روش نرخ گذر از دروس و نرخ گذر از امتحانات جامع چون آزمون علوم پایه مورد ارزیابی قرار میگیرد.
بخش بعدی این نشست به بیان توضیحات رئیس بخش زبان کالج بینالملل دانشگاه در خصوص شرکت در نمایشگاه WEBA World Education Expo اندونزی با همراهی دو دانشجوی اندونزیایی دانشگاه اختصاص یافت.
دکتر عزیزی با اشاره به همکاری مناسب خانواده دو دانشجوی اندونزیایی دانشگاه در این سفر تصریح کرد: این همکاری زمینهساز حضور در Lazaurdi Islamic High School و معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای جمعی از دانشآموزان سال آخر این دبیرستان شد.
رئیس بخش زبان کالج بینالملل دانشگاه ادامه داد: امکانات خوابگاهی و تورهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با استقبال قابلتوجه این دانشآموزان روبرو شد.
وی همچنین به حضور دانشگاه در نمایشگاه WEBA World Education Expo نیز اشاره کرد و بیان داشت: دو دانشجوی اندونزیایی دانشگاه با روپوش سفید در غرفه دانشگاه حاضر شدند که خوشبختانه با استقبال پرشور مراجعهکنندگان همراه بود.
دکتر عزیزی اضافه کرد: در کنار حضور در این نمایشگاه اقلام تبلیغاتی و بروشورهای معرفی دانشگاه برای تعدادی از مدارس این کشور و سفارتخانه ایران در اندونزی ارسال شد.
رئیس بخش زبان کالج بینالملل دانشگاه از حضور در دانشگاه اندونزی طی آخرین روز این سفر و دیدار با نمایندگان دفتر بینالملل این دانشگاه خبر داد.
وی با تأکید بر اینکه به نظر میرسد در تعامل با کشور اندونزی تمرکز دانشگاه باید بر روی مدارس آنها و انجام تبلیغات هدفمند برای دانشآموزان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: همچنین برگزاری دورههای کوتاه مدت برای متقاضیان این کشورها میتواند بستر مناسبی را برای شناخت صحیح دانشگاه ایجاد کند.
دکتر عرب خردمند نیز در جمعبندی این نشست بر تمرکز هر چه بیشتر بر بازار هدف کشورهای اندونزی و هندوستان با رویکرد جذب دانشجو تأکید کرد و یادآور شد: ارتباط گستردهتر با سفارتخانههای ایران در اندونزی و هندوستان و تدوین نقشه توسعه تعاملات علمی با این دو کشور باید در دستور کار قرار گیرد.
توضیح این که دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بینالملل دانشگاه، دکتر هادیان، دکتر حسنزاده و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، دکتر عزیزی، رئیس واحد زبان کالج بینالملل دانشگاه، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالمللی معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان