• تاریخ انتشار : 1400/12/25 - 11:44

نشست پایان سال دکتر رضایت با کارشناسان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل برگزار شد

نشست پایان سال دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل و همکاران معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که سه‌شنبه 24 اسفند 1400 برپا شد، دکتر جبرئیل نسل سراجی، استاد پیشکسوت دانشگاه، دکتر نسرین دشتی، مدیر امور آموزشی دانشجویان بین‌الملل، دکتر شکوه ورعی، مدیر دفتر توسعه آموزش پردیس بین‌الملل و دکتر محمود اعظمی، عضو هیأت علمی دانشگاه نیز حضور داشتند.
طی این جلسه معاون آموزشی پردیس بین‌الملل ضمن خوشامدگویی و قدردانی از تمامی کارشناسان، به بیان خاطره‌ای از دوران خدمت خود پرداختند.
در ادامه هریک از کارکنان معاونت آموزشی پردیس ضمن تأکید بر تحولات بهینه در شش ماهه اخیر در حوزه فعالیت خود از زحمات و پیگیری‌های دکتر آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل و دکتر رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل تشکر کردند.
همچنین سایر همکاران در حوزه‌های پژوهشی و دانشجویی نیز خاطراتی از دوره کاری خود در سال 1400 بیان کردند.
در پایان معاون آموزشی پردیس از بین‌الملل ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز، از خداوند متعال سالی سرشار از موفقیت و بهروزی را برای تمامی همکاران آرزو کرد.

• گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
مریم زمان