• تاریخ انتشار : 1403/08/26 - 14:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 161
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

مراسم تقدیر از مدال‌آوران و مقام آوران معاونت بین‌الملل در جشنواره ورزشی هفته تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مراسم تقدیر از مدال‌آوران و مقام آوران معاونت بین‌الملل در جشنواره ورزشی هفته تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه علوم پزشکی تهران (ویژه کارکنان، اعضای هیأت‌علمی و بازنشستگان) با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این مراسم که چهارشنبه 23 آبان 1403 در سالن شورای پردیس بین‌الملل برگزار شد، دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر جبرئیل نسل سراجی، مشاور معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، امیر شایگان راد، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه، دکتر اکرم السادات سادات حسینی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل و دکتر نفیسه صادقی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل نیز حضور داشتند.
در آغاز، سیده کاملیا داودزاده، کارشناس امور ورزشی معاونت بین‌الملل فعالیت‌های مستمر حوزه تربیت‌بدنی و ورزش معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل را تشریح کرد.
وی تجهیز سالن‌های ورزشی خوابگاه‌های پسرانه و دخترانه پردیس بین‌الملل، تعمیر و نگهداری تجهیزات سالن‌های ورزشی خوابگاه‌های پردیس بین‌الملل، برنامه‌ریزی و ارائه تقویم ورزشی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت‌علمی به صورت فصلی، برگزاری کلاس‌های یوگا برای کارکنان و اعضای هیأت‌علمی (ویژه بانوان)، استعدادیابی ورزشی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت‌علمی برای حضور در مسابقات همگانی، قهرمانی و المپیادهای ورزشی، نیازسنجی رشته‌های ورزشی و دانشجویان مستعد توسط گروه ورزشی انجمن دانشجویان بین‌الملل، اعزام کاروان‌های ورزشی دانشجویان و کارکنان به مسابقات و المپیادهای داخلی و خارجی و برگزاری زنگ‌های نشاط، ورزش و همدلی را از جمله این فعالیت‌ها دانست.
داودزاده همچنین گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های ورزشی و اعزام تیم‌های مختلف معاونت بین‌الملل به مسابقات، جشنواره‌ها و المپیادهای ورزشی طی سال‌های 1403-1401 ارائه کرد.
کارشناس امور ورزشی معاونت بین‌الملل به حضور 83 نفر از کارکنان و اعضای هیأت‌علمی معاونت بین‌الملل (آقایان و بانوان) در جشنواره ورزشی هفته تربیت‌بدنی و ورزش در 9 رشته فوتسال، داژبال، بدمینتون، فوتبال رومیزی، تنیس، دارت، تنیس روی میز، آمادگی جسمانی و شنا طی شهریور و مهر 1403 اشاره کرد و گفت: 30 درصد از مجموع کارکنان معاونت و پردیس بین‌الملل دانشگاه در این رویداد حضور داشتند که در نهایت موفق به کسب 10 مدال طلا، نقره و برنز و مقام‌های تیمی و انفرادی شدند.
وی ادامه داد: میزان مدال‌آوری در این جشنواره بیش از 3 برابر رشد داشته است و معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی و مدیریت توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل به ترتیب بیشترین مشارکت و مدال‌آوری را در این رویداد داشته‌اند.
داودزاده با بیان اینکه دو مدال طلا و نقره و دو مقام اول و دوم تیمی توسط بانوان معاونت بین‌الملل در رشته داژبال کسب شد، اضافه کرد: همچنین در رشته آمادگی جسمانی همکاران معاونت بین‌الملل (آقایان و بانوان) چهار مدال طلا، نقره و برنز را از آن خود کردند.
کارشناس امور ورزشی معاونت بین‌الملل به کسب دو مدال طلا و نقره توسط آقایان و بانوان معاونت بین‌الملل در رشته دارت طی این جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از اعضای هیأت‌علمی دانشکده داروسازی مدال برنز رشته بدمینتون را به دست آورد و مدال برنز مسابقات شنا را نیز یکی از کارشناسان معاونت بین‌الملل به گردن آویخت.
وی همچنین به برگزاری اولین برنامه پیاده‌روی خانواده معاونت بین‌الملل هم‌زمان با هفته تربیت‌بدنی اشاره کرد و به نمایش نمودار رشد و گسترش ورزش کارکنان معاونت بین‌الملل دانشگاه پرداخت.
داودزاده از تصویب ساختارسازی ورزش دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت‌علمی این مجموعه در آخرین جلسه شورای مدیران معاونت بین‌الملل خبر داد.
سپس دکتر سادات حسینی با قدردانی از کارکنان و اساتید حاضر برای همراهی در مسابقات و رویدادهای ورزشی دانشگاه به ویژه جشنواره ورزشی هفته تربیت‌بدنی، ابراز امیدواری کرد روزی فرا برسد که شاهد مشارکت تمامی کارکنان و اعضای هیأت‌علمی معاونت بین‌الملل دانشگاه در فعالیت‌ها و رویدادهای ورزشی باشیم.
در ادامه، دکتر آیتی با ابراز خرسندی از حضور در جمع ورزشکاران، قهرمانان و مدال‌آوران معاونت و پردیس بین‌الملل دانشگاه، نکاتی در خصوص اهمیت ورزش و فعالیت‌های فیزیکی بیان کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه با تأکید بر اینکه از دیدگاه علم پزشکی روز به روز اهمیت ورزش در زندگی بشر بیشتر می‌شود، گفت: طب ایرانی شش اصل ضروری (استفراغ و احتباس، اعراض نفسانی، هوا، حرکت و سکون، تحرک بدنی و ورزش، خواب و بیداری و خوردن و آشامیدن) را برای سلامتی لازم می‌داند و شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا نیز با تأکید بر این شش اصل، از ورزش به عنوان مهم‌ترین آن‌ها یاد می‌کند.
وی افزود: انجمن قلب آمریکا 30 سال پیش فشارخون بالا، دیابت، کلسترول بالا، سیگار و الکل و مردان بالای پنجاه سال (خطر حملات قلبی در مردان بعد از پنجاه سالگی بیش از زنان است) را به عنوان  عوامل خطرزای (Risk Factors) بیماری‌های قلبی اعلام کرد.
دکتر آیتی با اشاره به اینکه چند سال پیش عدم فعالیت ورزشی نیز به عوامل خطرزای بیماری‌های قلبی اضافه شد، بیان داشت: مطالعات جدید حاکی است افراد دارای بیماری زمینه‌ای با وجود ورزش از طول عمر و امید به زندگی بیشتری نسبت به افراد سالم و بدون هیچ‌گونه فعالیت فیزیکی برخوردارند.
معاون بین‌الملل دانشگاه ادامه داد: براساس این مطالعات، ورزش موجب بالا رفتن هورمون اندورفین می‌شود این هورمون نقش مؤثری در ایجاد نشاط، کاهش درد، افزایش متابولیسم و انرژی در بدن ایفا می‌کند.
وی با بیان اینکه نباید از کنار دستاوردهای این مطالعات و نتایج تحقیقات علمی در خصوص ورزش و تأثیرات آن به راحتی گذشت، اظهار داشت: در قوانین بالادستی کشورمان از جمله برنامه پنج‌ساله پنجم که در سال 89 تصویب و از سال 90 اجرایی شد، دستگاه‌ها و نهادهای دولتی موظف به افزایش سالانه پنج درصد فعالیت فیزیکی کارکنان خود شدند.
معاون بین‌الملل دانشگاه افزود: خوشبختانه طی چند سال اخیر اتفاقات مثبتی را در حوزه ورزش معاونت و پردیس بین‌الملل دانشگاه شاهد هستیم اما باید با ایجاد تسهیلات و امکانات بیشتر، زمینه حضور پررنگ‌تر حدود 280 کارمند و 30 عضو هیأت‌علمی فعال در حوزه بین‌الملل و یک هزار و 800 دانشجوی بین‌الملل دانشگاه در فعالیت‌های فیزیکی و ورزشی را فراهم کنیم.
دکتر آیتی برنامه پیاده‌روی با شرکت طیف وسیعی از کارکنان و اعضای هیأت‌علمی را یکی از برنامه‌های موفق معاونت بین‌الملل در این راستا دانست و بر تسری آن در واحدهای زیرمجموعه به ویژه در دانشکده‌های داروسازی و دندانپزشکی پردیس بین‌الملل تأکید کرد.
وی در بخش پایانی صحبت‌های خود موفقیت کارکنان و اعضای هیأت‌علمی معاونت و پردیس بین‌الملل در جشنواره ورزشی هفته تربیت‌بدنی را تبریک گفت و از فعالیت‌های ارزشمند دکتر سادات حسینی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل در حوزه‌های مختلف به ویژه توسعه امر ورزش در میان کارکنان و دانشجویان قدردانی و به صورت ویژه از زحمات سیده کاملیا داودزاده، کارشناس امور ورزشی معاونت بین‌الملل نیز تشکر کرد.
مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه نیز با اشاره به شرکت یک هزار و 300 نفر از کارکنان، اعضای هیأت‌علمی و بازنشستگان دانشگاه در جشنواره ورزشی هفته تربیت‌بدنی، گفت: حضور بانوان شرکت‌کننده از معاونت بین‌الملل در جشنواره ورزشی هفته تربیت‌بدنی بسیار پررنگ و اثرگذار بود.
وی تصریح کرد: به نسبت جمعیت شرکت‌کننده در این رویداد ورزشی، بانوان ورزشکار معاونت و پردیس بین‌الملل، بالاترین میزان مشارکت را رقم زده‌اند.
شایگان راد افزود: شرکت یک هزار و  300 نفر از مجموع 14 هزار نفر کارمند دانشگاه در جشنواره هفته تربیت‌بدنی سال جاری با وجود رشد نسبت به قبل، همچنان راضی کننده نیست. معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه در تلاش برای فراهم کردن بسترهای افزایش این مشارکت است و از همه شما ورزشکاران می‌خواهیم به عنوان سفیران ورزش، مشوق دیگر همکاران برای شرکت در فعالیت‌ها و مسابقات ورزشی باشید.
مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه خاطرنشان کرد: باید به سمت و سویی حرکت کنیم که ورزش به جز جدایی‌ناپذیر زندگی همه ما تبدیل شود. بدون شک هزینه‌ای که در جوانی برای ورزش و سلامت خود پرداخت می‌کنیم بسیار کمتر از  هزینه‌ای است که در سنین بالاتر برای درمان خواهیم کرد.
وی همچنین از حمایت‌های معاون بین‌الملل دانشگاه و معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل و تلاش‌های سیده کاملیا داودزاده، کارشناس امور ورزشی معاونت بین‌الملل در گسترش فرهنگ ورزش همگانی و قهرمانی در معاونت و پردیس بین‌الملل قدردانی کرد.
در پایان با حضور معاون بین‌الملل دانشگاه، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه و معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل از الهام رضازاده و پگاه ملک‌زاده برای کسب رتبه نخست و مدال طلای رشته‌های دارت و آمادگی جسمانی، دکتر سمیه قربانخانی، سیده کاملیا داودزاده، پگاه ملک‌زاده، محبوبه عنبری و مونا شاکر، اعضای تیم اول داژبال معاونت بین‌الملل و مربی آن‌ها دکتر اکرم السادات سادات حسینی، برای احراز جایگاه نخست و  مدال طلا و هانیه درویشی، محبوبه شمس، الهام رضازاده، سهیلا تقی زاده و دکتر صفورا جوکار، اعضای تیم دوم داژبال معاونت بین‌الملل و سرپرست آن‌ها، زهرا خورشیدوند برای کسب مقام دوم و مدال نقره این جشنواره تقدیر شد.
همچنین از لیلا احسانی و دکتر سمیه قربانخانی، برای کسب مدال‌های نقره و برنز رشته آمادگی جسمانی، سهراب تقی پور، برای کسب مدال نقره رشته دارت، حسین خرم نیا، برای کسب مدال نقره آمادگی جسمانی، دکتر سعید محمدی، برای کسب مدال برنز رشته بدمینتون و فاطمه فغانی برای کسب مدال برنز رشته شنا نیز تقدیر به عمل آمد.
معاون بین الملل دانشگاه همچنین با اهدای لوح تقدیر از زحمات امیر شایگان راد، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه و بهرام شهبازی، کارشناس مسئول گسترش ورزش‌های همگانی مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه قدردانی کرد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 284103
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین